background img
banner
banner

Αποχαιρετιστήριο τραπέζι στο Λαμπίρι ο Φοίνικας / Ζήρια

Διοίκηση, τεχνική ηγεσία και ποδοσφαιριστές συγκεντρώθηκαν στην ταβέρνα «Μαζαράκη» στο Λαμπίρι, για να αποχαιρετήσουν την επιτυχή έκβαση της αγωνιστικής σεζόν που είχε ο Φοίνικας / Ζήρια.

Τα μέλη της διοίκησης έδωσαν συγχαρητήρια σε όλους τους συντελεστές αυτής της μεγάλης προσπάθειας που καταβλήθηκε στα μπαράζ παραμονής, διατηρώντας το σωματείο στην Β΄ κατηγορία, όπως και πραγματικά άξιζε σύμφωνα με την εικόνα που είχε παρουσιάσει σε ολόκληρο το πρωτάθλημα.

Τα εύσημα σε δυο τεχνικούς

Παρόντες στο τραπέζι ήταν δυο προπονητές. Εννοούμε τον Νίκο Ψυχογιάννη που στάθηκε στον πάγκο μέχρι τα μπαράζ παραμονής και τον Ανδρέα Μπέσκο που πήρε την σκυτάλη στα playout.
Το τι θα γίνει τη νέα χρονιά στην τεχνική ηγεσία της ομάδας, αυτό το γνωρίζει ή θα το αποφασίσει η διοίκηση στις προσεχείς συνελεύσεις της.

Χορηγία από την ταβέρνα «Μαζαράκη» το δείπνο

Οι ιδιοκτήτες της ταβέρνας αφοί Μαρτσούκα, έχουν αγωνιστεί στο παρελθόν στο σωματείο της Ζήριας πριν ενωθεί με τον Φοίνικα, γνωρίζουν πρόσωπα, πράγματα και την πορεία της ομάδας, όποτε χρειαστεί βοηθούν το σωματείο της ευρύτερης περιοχής.

Ο Φοίνικας / Ζήρια ευχαρίστησε την οικογένεια Μαρτσούκα για το υπέροχο δείπνο, που ήταν και το τελευταίο της φετινής περιόδου. Νεώτερα για τον Φοίνικα / Ζήρια θα γνωρίζουμε τις επόμενες μέρες σε θέματα διοικητικά, προπονητικά, μεταγραφικά και οτιδήποτε αλλάξει στο σημερινό έμψυχο υλικό του σωματείου.


Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr