background img
banner
banner

Ο Α.Ο. Αιγιαλέων ανεβάζει πιο ψηλά τον πήχη για τη νέα σεζόν

ΣΤΟΧΟΣ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ Η ΕΙΣΟΔΟΣ ΣΤΑ ΠΛΕΙ ΟΦ ΤΗΣ PRE LEAGUE ΑΝΔΡΩΝ

Όπως κάθε χρόνο, έτσι και το φετινό καλοκαίρι ο στόχος στον Α.Ο. Αιγιαλέων είναι να κλείσει νωρίς το ρόστερ και όταν ξεκινήσει η προετοιμασία να είναι άπαντες στη διάθεση της τεχνικής ηγεσίας. Ήδη από την ερχόμενη εβδομάδα θα ξεκινήσουν επαφές για το θέμα των ανανεώσεων με τους παίκτες του υπάρχοντος ρόστερ με την πλειοψηφία των αθλητών να είναι βέβαιο ότι θα παραμείνουν και τη νέα χρονιά στην ομάδα.

Με τον βασικό κορμό να συνεχίζει, θα γίνουν λίγες αλλά άκρως ποιοτικές προσθήκες που θα κάνουν τη διαφορά γιατί όπως φαίνεται, στον αιγιώτικο σύλλογο βάζουν τον πήχη για τη νέα περίοδο ακόμη πιο ψηλά.

Ο στόχος είναι να γίνει τουλάχιστον ένα βήμα παραπάνω από την περυσινή σεζόν που δεν είναι άλλο από την είσοδο στα πλει οφ της pre league. Που πέρυσι χάθηκε την τελευταία στιγμή.

 

Παναγιώτης Παπαδόπουλος και Βίκτορ Λουπ!

Ήδη έχουν γίνει επαφές με τον Βίκτορ Λουπ προκειμένου να επιστρέψει στο Αίγιο ο Βραζιλιάνος που αγωνίστηκε πρόπερσι με μεγάλη επιτυχία στον Α.Ο. Αιγιαλέων και πέρυσι έπαιξε σε ομάδα Α1 της Πορτογαλίας.

Ο Λουπ δεν θα έλεγε όχι σε αυτό το ενδεχόμενο αφού έχει “δεθεί” με την ομάδα και διατηρεί άριστες σχέσεις με τον πρόεδρο Νίκο Ηλιόπουλο, τους προπονητές και όλους τους πρώην συμπαίκτες του.

Πέρα από τη αγωνιστική του αξία, λόγω του χαρακτήρα του είναι αγαπητός σε όλους.

Ο δεύτερος μεγάλος μεταγραφικός στόχος ακούει στο όνομα Παναγιώτης Παπαδόπουλος και φυσικά δεν αναφερόμαστε στον… προπονητή του συλλόγου που έχει το ίδιο ονοματεπώνυμο. Προ ημερών έγινε κρούση, έστω και… διερευνητική στον έμπειρο πατρινό ακραίο ο οποίος πρόσφατα έμεινε ελεύθερο από τον Φοίνικα Σύρου.

Ο Παπαδόπουλος είναι παίκτης Volley League που εφόσον αποφασίσει να αγωνιστεί στην Pre League, είναι δεδομένο ότι θα κάνει την διαφορά, καθώς μιλάμε για παίκτη που έχει κατακτήσει πρωτάθλημα με τον ΠΑΟΚ και Λιγκ Καπ με την φανέλα του Φοίνικα Σύρου ενώ αγωνίζεται στα Α1 σχεδόν μία δεκαετία.

Ο Παπαδόπουλος για οικογενειακούς λόγους δεν θα συνεχίσει στο νησί και αναζητά ομάδα στην Αθήνα ή στην Θεσσαλονίκη ώστε να είναι όσο το δυνατόν πιο κοντά στην Πάτρα.
Αν ο ΑΟ Αιγιαλέων καταφέρει να κλείσει τον Παναγιώτη Παπαδόπουλο και επιστρέψει και ο Λουπ, τότε αυτόματα ανεβαίνει επίπεδο και θα διεκδικήσει την είσοδο του στα play-offs της νέας περιόδου.

Γνωστές και οι 10 ομάδες της νέας pre league

Μετά την άνοδο από την Α2 των Εθνικού Αλεξανδρούπολης και Πανιωνίου, τον υποβιβασμό από τη Volley League των ΟΦΗ, Αριστοτέλη Σκύδρας και τον υποβιβασμό από την pre league του Περσέα Θεσσαλονίκης, είναι πλέον γνωστές και οι 10 ομάδες που θα συγκροτήσουν την pre league της περιόδου 2023-24 και είναι οι εξής: ΟΦΗ, Αριστοτέλης Σκύδρας, Κέρκης Σάμου, Φλοίσβος Παλαιού Φαλήρου, Ηρακλής Θεσσαλονίκης, ΑΟ Αιγιαλέων, Άρης Θεσσαλονίκης, Πανερυθραϊκος, Πανιώνιος και Εθνικός Αλεξανδρούπολης.

Από την περίοδο 2024 -25 θα υπάρχουν αλλαγές στη μορφή των πρωταθλημάτων Voley League και Pre League με την αύξηση των ομάδων της μεγάλης κατηγορίας σε 12 από 10 που είναι σήμερα. Αυτό σημαίνει ότι από την Pre League θα ανεβαίνουν τρεις και όχι δύο και θα υποβιβάζεται στην Α2 μόνο μία.

Αυτό σημαίνει ότι από τη μεθεπόμενη χρονιά ο ΑΟ Αιγιαλέων θα έχει ακόμη περισσότερες πιθανότητες στη διεκδίκηση της ανόδου στα “σαλόνια” του ελληνικού βόλεϊ.

Ανανέωσε ο Βασιλάκος

Ο αρχηγός του Α.Ο. Αιγιαλέων Κωνσταντίνος Βασιλάκος είναι ο πρώτος αθλητής που ανανέωσε το συμβόλαιό του. Το ανακοίνωσε ο σύλλογος με την παρακάτω ανάρτηση στην επίσημη σελίδα του: “7 χρόνια… Επιτυχίας! Για 7η σεζόν, πλέον η μακροβιότερη συνεργασία του Α.Ο. Αιγιαλέων ανανεώνεται με τον Αρχηγό της ανδρικής μας ομάδας, Κωνσταντίνο Βασιλάκο. Ο Κωνσταντίνος ήρθε στην οικογένεια όταν η ομάδα μας πέτυχε την άνοδο στην Α2 και συνέχισε κοντά μας ανοίγοντας το δρόμο προς την Pre league για τα λιοντάρια, φορώντας το περιβραχιόνιο του Αρχηγού. Για το 2023-24, θα συνεχίσει στη θέση του δίνοντας το ρυθμό στην αγέλη με ψυχραιμία και αποφασιστικότητα. Ευχαριστούμε!”


Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr