background img
banner
banner

Συνεδριάζει την Παρασκευή το Περιφερειακό Συμβούλιο

ΚΩΣΤΑΣ ΣΠΗΛΙΟΠΟΥΛΟΣ ΚΑΙ ΤΑΚΗΣ ΑΝΔΡΙΚΟΠΟΥΛΟΣ ΘΕΤΟΥΝ ΘΕΜΑΤΑ ΜΕΙΖΟΝΟΣ ΣΗΜΑΣΙΑΣ

Την Παρασκευή 30 Ιουνίου και ώρα 15.00, συνεδριάζει το Περιφερειακό Συμβούλιο. Η συνεδρίαση θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα του Περιφερειακού Συμβουλίου (Ν.Ε.Ο. Πατρών Αθηνών 32 & Αμερικής),στην Πάτρα με δυνατότητα τηλεδιάσκεψης (e:Presence.gov.gr), ενώ θα μεταδίδονται ζωντανά μέσω υπηρεσίας livestreaming από το σύνδεσμο:https://diavlos.grnet.gr/epresence-conference-14604

Μεταξύ άλλων, θα γίνει συζήτηση της Επερώτησης του Επικεφαλής της παράταξης «Δυτική Ελλάδα ΜΠΡΟΣΤΑ!!» Κώστα Σπηλιόπουλου, σχετικά με τη διάνοιξη δρόμου για τη διέλευση ανεμογεννητριών στις δασικές περιοχές Πτέρης – Πυργακίου Δήμου Αιγιαλείας, θέμα που είχε αναδείξει και η «Π» πριν από λίγες εβδομάδες. Ακόμη, θα συζητηθεί η επερώτηση του Περιφερειακού Συμβούλου της παράταξης «Δυτική Ελλάδα ΜΠΡΟΣΤΑ!!» Τάκη Ανδρικόπουλου, σχετικά με τη διαχείριση των απορριμμάτων στην Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας.

Επίσης, συζήτηση θα γίνει πάνω στην επερώτηση του Περιφερειακού Συμβούλου της παράταξης «ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ – Δικαίωμα στην πρόοδο» Σπύρου Σκιαδαρέση, σχετικά με τα έργα βελτίωσης πρόσβασης προς τις Ιερές Μονές της Π.Δ.Ε..


Κατηγορίες Άρθρου
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Σχετικα αρθρα


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr