background img
banner
banner

Ένα τραπέζι γεμάτο αγάπη προς τιμή του Μητροπολίτη

ΑΝΗΜΕΡΑ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΟΝΑ ΣΤΗΝ ΑΙΓΕΙΡΑ

Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος ο οικοδεσπότης προϊστάμενος ιερέας του Ιερού Ναού Αγίου Παντελεήμονος Αιγείρας, π. Χαράλαμπος Καρούζος, παρέθεσε γεύμα προς τιμή του Μητροπολίτη Καλαβρύτων κι Αιγιαλείας κ.κ. Ιερωνύμου και πιστών της Ενορίας, ανήμερα της γιορτής. Την οργάνωση της δεξίωσης στην αίθουσα του ενοριακού κέντρου που ακολούθησε είχε η πρεσβυτέρα κ. Ευφροσύνη Καρούζου, που φρόντισε όσοι παρακάθισαν στο γεύμα να περάσουν καλά.

Στο κεντρικό τραπέζι μαζί με τον κ. Ιερώνυμο που κατάφερε να κρατήσει με τον ζεστό του λόγο την προσοχή των συνδαιτυμόνων του, παρακάθισαν οι πατέρες ερχόμενοι από το εξωτερικό Ευάγγελος (Λος Άντζελες) και Αλέξανδρος (Όσλο) καθώς και οι πατέρες Χρυσόστομος Μυλωνάς, και Χαράλαμπος Καρούζος.

Αφήσαμε για το τέλος τον προϊστάμενο του Ιερού Ναού Φανερωμένης Αιγίου και εκπρόσωπο Τύπου της Μητρόπολης π. Αθανάσιο Λιακόπουλο, ο οποίος είχε παραπάνω λόγους να γιορτάζει. Εκτός από τον Άγιο Παντελεήμονα, ο παπα-Θανάσης γιόρταζε και την είσοδο του γιου του Δημήτρη στην Θεολογική σχολή Αθηνών. Είχε όμως και «γενέθλια» έκλεινε 21 συναπτά έτη ιερατικού βίου.

Η έκπληξη της δεξίωσης στο Ενοριακό Κέντρο ήταν ο λαλίστατος πρώην μοναχός στην Αγία Τριάδα Βουρών, π. Χρυσόστομος, που παρά τα 92 χρόνια του έψαλλε με φωνή «καμπάνα».

Στο γεύμα εκτός των άλλων κληρικών και μη, παρακάθισαν ο πρόεδρος της Τ.Κ. Αιγείρας Ηλίας Σταθακόπουλος και οι δημοτικοί σύμβουλοι Πάνος Γιαννούλης και Γιώργος Γιοβάς.


Διαβάστε περισσότερα:
· · · · · · · · · ·
Κατηγορίες Άρθρου
ΤΟΠΙΚΑ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr