background img
banner
banner

Η Πολυφωνική Χορωδία Αιγιάλειας στη Σαλαμίνα

ΣΥΜΜΕΤΕΙΧΕ ΣΤΗΝ 1η ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΧΟΡΩΔΙΩΝ ΠΟΥ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΕ Ο ΔΗΜΟΣ

0 Η Πολυφωνική Χορωδία Αιγιαλείας του Συλλόγου Κεφαλλήνων και Ιθακησίων Αιγιαλείας & Καλαβρύτων, συνεχίζοντας τις εμφανίσεις της σε μουσικές διοργανώσεις, την Κυριακή 18 Ιουνίου συμμετείχε στην 1η Συνάντηση Χορωδιών, που διοργάνωσαν ο Δήμος Σαλαμίνας και η Δημοτική Χορωδία Σαλαμίνας.

Συμμετείχαν οι χορωδίες: 1 .Δημοτική Χορωδία Κερατέας 2.Πολυφωνικη Χορωδία Αιγιαλείας 3.Μικτη Χορωδία Περιφέρειας Αττικής 4.Χοροτραγουδο 5.Ιστορικη Χορωδία Νίκαιας 6.Μικτη Χορωδία Δήμου Ελληνικού-Αργυρούπολης. Η αίθουσα γέμισε μελωδίες και μαγεία , ΟΙ Χορωδίες βραβεύτηκαν από τους επίσημους. Την παρουσίαση της εκδήλωσης είχε αναλάβει η ηθοποιός-σκηνοθέτης κα Βίκυ Βιρβίλη, η οποία μ ένα εξαιρετικά περίτεχνο τρόπο απόδοσης, δημιούργησε ένα πολύ όμορφο και αρμονικό κλίμα στο κοινό και τις Χορωδίες!!! Όλοι καταχειροκροτήθηκαν από το ενθουσιασμένο κοινό. Τίμησαν με την παρουσία τους :Ο Αντιδήμαρχος Πολιτισμού και Κοινωνικών υπηρεσιών Π. Διολέτης, η εκπρόσωπος του Περιφερειάρχη Αττικής πρώην Αντιπεριφερειάρχης Βάσω Θεοδωρακοπούλου Μπογρη, οι Δημοτικοί Σύμβουλοι :Σ. Καρνεση, Σ. Ευσταθίου, Η καλλιτεχνική Επιμέλεια ήταν της Μαέστρου Ευαγγελίας Λαμπάρα.

Μουσική βραδιά το Σάββατο στον κήπο του Πολύκεντρου

Ο Σύλλογος Κεφαλλήνων, η Πολυφωνική Χορωδία Αιγιαλείας και η Ιόνιος Βιβλιοθήκη διοργανώνουν μουσική βραδιά το Σάββατο 8 Ιουλίου και ώρα 9 μ.μ., στον κήπο του Πολυκέντρου Συνεδριακού Κέντρου, παραλία Μυρτιάς και μας καλούν σε ένα ξεφάντωμα όπως πραγματικά θα το θέλαμε!

Το καλλιτεχνικό πρόγραμμα, θα είναι πολύ πλούσιο και θα δημιουργήσει ένα ξεχωριστό κέφι. Θα υπάρχει πλήρες μενού και μουσική από τους γνωστούς σε όλους μας, Βασίλη Σκανδάμη και Πάνο Τρίψα. Πληροφορίες – προσκλήσεις στα κιν. 6986813482 και 6944208647.


Κατηγορίες Άρθρου
ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Σχετικα αρθρα


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr