background img
banner
banner

«Μαγνήτης» στελεχών η παράταξη Γούτου

ΚΑΤΑ 80% ΕΤΟΙΜΟ ΤΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ – ΣΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΕΥΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΥ

Δυναμικά κινείται προς τις δημοτικές εκλογές του Οκτωβρίου, η παράταξη του υποψηφίου δημάρχου Αιγιαλείας Χρήστου Γούτου, έχοντας ήδη έτοιμο το μεγαλύτερο μέρος του ψηφοδελτίου της. Στηριζόμενος σε παλιά και νέα στελέχη, σε «δυνατές» συμμαχίες και καλύπτοντας αντιπροσωπευτικά όλο το φάσμα της τοπικής κοινωνίας, ο συνδυασμός «καλπάζει» προς την κρίσιμη εκλογική αναμέτρηση του φθινοπώρου, με την πεποίθηση ότι θα είναι αυτός που θα κρατήσει τα… ηνία στην Αιγιάλεια της νέας εποχής.

Μετά την επιτυχημένη πορεία που ανέδειξε την παράταξη «Αιγιάλεια Αύριο», πρώτη δύναμη στις εκλογές του 2019, η παράταξη ενισχύεται ακόμη περισσότερο, παρουσιάζοντας, τέσσερις μήνες πριν τις εκλογές, εικόνα συσπείρωσης και αναγνώρισης στο πρόσωπο του επικεφαλής Χρήστου Γούτου με τη σιγουριά και το κύρος που προσδίδει το ενδιαφέρον πλήθους Αιγιαλέων να ενταχθούν στις τάξεις της.

΄΄Αυτό που έχει αλλάξει είναι ότι πλέον η παράταξή μας έχει μεγαλώσει ακόμα περισσότερο, σηκώνοντας ταυτόχρονα και μεγαλύτερο βάρος ευθύνης ώστε να αντιστρέψει αυτή την εικόνα της αδιαφορίας, της αδράνειας και της παρακμής που επικρατεί σήμερα στην Αιγιάλεια΄΄, επισημαίνει στo Protionline.gr ο κ. Γούτος.

Μεγάλη ανοιχτή συγκέντρωση στα τέλη του μήνα

Ήδη, η παράταξη βρίσκεται στη φάση προετοιμασίας της πρώτης μεγάλης της συγκέντρωσης, που προσδιορίζεται χρονικά στα τέλη του τρέχοντος μηνός. Ως προς το πού θα λάβει χώρα, δεν έχει αποφασιστεί ακόμη, ενώ εξετάζεται το ενδεχόμενο να είναι πλησίον του χώρου που θα φιλοξενήσει το εκλογικό κέντρο του συνδυασμού, που θα είναι απέναντι από την πλατεία Φανερωμένης, στην οδό Μητροπόλεως. Βεβαίως, το άνοιγμα του εκλογικού κέντρου θα γίνει σαράντα ημέρες πριν τις εκλογές, δηλαδή στα τέλη Αυγούστου, όπως ο νόμος ορίζει, ωστόσο το «στρατηγείο» του συνδυασμού ήδη υπάρχει και φιλοξενεί πλήθος «κλειστών» συσκέψεων στελεχών που χαράσσουν την επόμενη μέρα.
΄΄Πράγματι, προγραμματίζουμε μία ανοιχτή συγκέντρωση στο τέλος του μήνα, εκεί όπου θα γίνουν γνωστές οι αρχές της παράταξής μας και θα αναλυθούν οι στόχοι μας΄΄, ανέφερε ο υποψήφιος δήμαρχος. Σημειώνεται ότι στη συγκέντρωση αυτή θα ανακοινωθεί και το νέο όνομα της παράταξης, το οποίο είναι υπό επεξεργασία.

«Στρατιές» πολιτών και κάλεσμα από τον επικεφαλής

Σε ποιο στάδιο βρίσκεται όμως η στελέχωση του ψηφοδελτίου; Σύμφωνα με τον κ. Γούτο, ΄΄βρισκόμαστε ήδη στην κατάρτιση των ψηφοδελτίων, τα οποία είναι κατά το μεγαλύτερο ποσοστό πλαισιωμένα. Παράλληλα επεξεργαζόμαστε το σχέδιο – πρόγραμμά μας ώστε να υπάρξει το κατάλληλο δυναμικό που θα μπορέσει να το υλοποιήσει. Γιατί αυτό που, κατά την άποψή μου, έχει ανάγκη ο τόπος μας είναι: σχέδιο, όραμα και δράση, όχι στα λόγια αλλά στην πράξη. Διότι, στην τοπική αυτοδιοίκηση, κρινόμαστε όλοι όχι από αυτά που λέμε, αλλά από αυτά που κάνουμε και από αυτά που δεν κάνουμε… Και στην περιοχή μας, από λόγια έχουμε χορτάσει. Τείνουμε να συμπληρώσουμε το 80% του ψηφοδελτίου από άτομα αξιόλογα που είναι βέβαιο πως έχουν να προσφέρουν πολλά στον δήμο μας. Είμαστε πάρα πολύ ικανοποιημένοι από τη διάθεση συνδημοτών είτε να υποστηρίξουν είτε να είναι υποψήφιοι με την παράταξή μας, γεγονός που μας προκαλεί χαρά και αισιοδοξία΄΄.

Και προσθέτει ο υποψήφιος δήμαρχος Αιγιαλείας: ΄΄Καλώ και αυτούς που πιστεύουν ότι παρά την απογοήτευση που επικρατεί, η Αιγιάλεια έχει ελπίδα και είναι αποφασισμένοι να μπουν στη «μάχη» ώστε να μπορέσουμε να αλλάξουμε τον δήμο μας, να πορευτούν μαζί μας, για να μπορέσουμε να αντιστρέψουμε αυτή την κατηφορική πορεία του τόπου μας. Τους θέλουμε στο πλευρό μας και να υλοποιήσουμε τον στόχο μας που αποτελεί και σύνθημά μας, ότι «δεν αρκούμαστε η Αιγιάλεια να φιλοξενεί τα σπίτια μας και τις δουλειές μας, θέλουμε να φιλοξενεί και τις ελπίδες και τα όνειρά μας»΄΄.


Κατηγορίες Άρθρου
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Σχετικα αρθρα


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr