background img
banner
banner

Με λαμπρή γιορτή συνοδεύτηκε ο φετινός επίλογος της ακαδημίας

ΜΕ ΤΗ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ ΗΣΥΧΗ ΕΤΟΙΜΑΖΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΣΤΗΝ ΘΥΕΛΛΑ ΑΙΓΙΟΥ

Το τελευταίο ραντεβού της σεζόν 2022-23 για την ομάδα της Θύελλας Αιγίου, δόθηκε στο γήπεδο «Ν. Πλαστήρα». Τις εντυπώσεις του από εκεί μας μεταφέρει στην «Π» ο προπονητής Κυριάκος Αθανασίου: « Είχε προγραμματιστεί μια όμορφη τελευταία συνάντηση για όλα τα τμήματά μας σε μια τρίωρη εκδήλωση και γιορτή οι λιλιπούτειοι ποδοσφαιριστές, προπονητές, έφοροι, παράγοντες, διοίκηση, γονείς και φίλοι γιόρτασαν κι έδωσαν ευχές καλοκαιριού».

Στο πλάνο της εκδήλωσης έκανε επίσης αναφορά ο προπονητής της Θύελλας Αιγίου: «Το πρόγραμμα έκρυβε πολλές εκπλήξεις, περιλάμβανε φιλικές αναμετρήσεις μεταξύ των μικρών ποδοσφαιριστών και των γονέων τους, αποδεικνύοντας ότι τα νιάτα έχουν τον πρώτο λόγο αφού έπαιξαν και χάρηκαν το ποδόσφαιρο μέσα στο γήπεδο «Πλαστήρα» που είναι και η φυσική έδρα της ομάδας μας.

Μετά το πέρας των παιχνιδιών οι αθλητές μας απόλαυσαν τραγούδια και το θαυμάσιο «μπουφέ» με εδέσματα, και αναψυκτικά που επιμελήθηκε η διοίκηση. Όλοι οι αθλητές/ποδοσφαιριστές μας έλαβαν ως ενθύμιο έναν Έπαινο – Αναμνηστικό Δίπλωμα της ΘΥΕΛΛΑΣ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΑΙΓΙΟΥ για τις ευχάριστες στιγμές που έζησαν στην Θύελλα».

Για το τέλος αγωνιστικής εποχής και την ανανέωση του ραντεβού, ο Κυριάκος Αθανασίου είπε: «Μια χρονιά ακόμα γεμάτη προσπάθεια, εμπειρίες και επιτυχίες για όλους μας έληξε, μια νέα χρονιά γεμάτη ελπίδα και όρεξη για δουλειά θα ξεκινήσει πάλι το Φθινόπωρο. Κάτω από το βλέμμα των γονέων και θεατών οι λιλιπούτειοι ποδοσφαιριστές ανανέωσαν το ραντεβού τους για τον Σεπτέμβρη. Τα θερμά μας συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά των τμημάτων της Ακαδημίας μας για τον αγώνα και την προσπάθεια που κατέβαλαν καθώς και την πρόοδο που επέδειξθαν καθ’ όλη τη διάρκεια της αγωνιστικής περιόδου».

Για την προσφορά της τεχνικής ηγεσίας στα τμήματα της ακαδημίας, ο επικεφαλής των προπονητών μας είπε: «Ακολουθώντας τη φιλοσοφία της Θύελλας τα τμήματα υποδομών μας προωθούν με τον καλύτερο και πιο ευχάριστο τρόπο το «ευ αγωνίζεσθαι», τον σεβασμό, το αθλητικό πνεύμα, το ήθος και την ομαδικότητα. Ευχαριστούμε εγκάρδια όλους τους γονείς που πίστεψαν σε εμάς και μας εμπιστεύθηκαν τα παιδιά τους και μας βοήθησαν να υλοποιήσουμε τους στόχους μας ώστε να διευρύνουν τα παιδιά τους ορίζοντες τους, μέσα από τον αθλητισμό και την εκμάθηση του ομαδικού και αθλητικού πνεύματος, μέσα σε μια μεγάλη οικογένεια με αρχές και στόχους, μεταλαμπαδεύοντας την αγάπη των παιδιών για το ποδόσφαιρο. Το ποδόσφαιρο είναι χαρά, συναίσθημα με αρμονική συνύπαρξη που αναδεικνύει τη δύναμη του αθλητισμού και την αθλητική παιδεία όλων μας».

Για το ενδιαφέρον που παρουσιάζεται στην συνεργασία που ετοιμάζει η Θύελλα με την Φλόγα Ροδιάς αναφέρθηκε ο Κυριάκος Αθανασίου: «Αφού είχαν προηγηθεί κάποιες συνομιλίες με τη διοίκηση της Φλόγας, αποφασίσαμε να συνεργαστούμε για το κοινό συμφέρον και των δυο σωματείων. Από την πλευρά μας έχουμε τη δυνατότητα να βοηθήσουμε με έμψυχο υλικό την πρώτη ομάδα της Γ΄ κατηγορίας της Φλόγας, κίνηση που θα αποτελέσει προθάλαμο για τις πρώτες εμπειρίες των παιδιών σε επίσημα πρωταθλήματα.
Από την πλευρά της Φλόγας θα υπάρχει πλούσιο ρόστερ με αρκετές εναλλακτικές λύσεις και επιλογές για την τεχνική ηγεσία».

Σχετικά με την μεγάλη ομάδα στην Α΄ κατηγορία, ο προπονητής Κυριάκος Αθανασίου είπε: «Με το κλείσιμο των υποχρεώσεων της ακαδημίας θα έχουμε χρόνο να συζητήσουμε με όλα τα διαθέσιμα παιδιά στην περυσινή πορεία πρωταθλητισμού. Είναι κάποιοι παίκτες που λόγω υποχρεώσεων δεν μπορούν να ακολουθήσουν το πρόγραμμα της ομάδας όπως εμείς το θέλουμε. Το σεβόμαστε και από την πλευρά μας θα κάνουμε μια προσπάθεια να αντικαταστήσουμε τυχόν απώλειες, οι οποίες θα κινηθούν στο ίδιο επίπεδο ποιότητας με τους ποδοσφαιριστές που θα αποχωρήσουν».

Ευχαριστίες προς πάσα κατεύθυνση από τον διευθυντή ακαδημίας Κυριάκο Αθανασίου: «Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε την γραμματεία μας Δρακοπούλου Μαρία, τα μέλη μας, τους γονείς που ήταν αρωγοί και συμπαραστάτες, το πλούσιο προπονητικό επιτελείο μας, Αθανασίου Κυριάκο-Δημήτρη Καραϊνδρο – Ράμμο Μιλτιάδη – Διαμαντόπουλο Νικόλαο – Κουτσουμπή Διαμαντή – Αθανασίου Κωσταντίνο, τους συνεργάτες μας Αρβανίτη Γεώργιο – Φουσέκη Κωσταντίνο – Βασιλείου Κωσταντίνο, τον διατροφολόγο μας Στάθη Βασιλείου, την εταιρία AD SOCCER+ και επίσημο συνεργάτη Μοσχόπουλο Χρήστο τον ΟΠΑΠ Α.Ε για όλη την στήριξη του στο πρόγραμμα για τα παιδιά μας, τον εκπρόσωπο της Α’, ομάδας και γενικό αρχηγό Νικολακόπουλο Σωτήριο, όλους του ΧΟΡΗΓΟΥΣ που πιστεύουν σε αυτή την προσπάθεια που γίνεται, και τους γονείς για τη στήριξη που μας παρείχαν σε διάφορες εκδηλώσεις και διοργανώσεις που κάναμε, τους προπονητές για το αθλητικό ήθος και την παιδεία και τους ακούραστους συνεργάτες, υπευθύνους των τμημάτων για το υποστηρικτικό τους ρόλο πάντα κοντά στα παιδιά, προσφέροντας τα μέγιστα καθ΄ όλη τη διάρκεια. Ο ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ ΚΥΡΙΑΚΟΣ Η Ακαδημία και η διοίκηση της ΘΥΕΛΛΑΣ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΑΙΓΙΟΥ με τον πρόεδρο της Παξιμάδη Γεώργιο εύχεται σε όλους τους αθλητές, γονείς, προπονητές, εφόρους, παράγοντες, διοίκηση, το Ν.Π.Δ.Δ. ΔΗΜΟΥ ΑΙΓΙΑΛΕΙΑΣ και τους Πρόεδρο: Παναγιώτη Ανδριόπουλο Αντιπρόεδρο: Γεώργιο Φραγκονικολόπουλο Τους ποδοσφαιρικούς συλλόγους ΑΙΓΙΑΛΕΙΑΣ, διαιτητές, υπαλλήλους και συνεργάτες του γηπέδου ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΠΛΑΣΤΗΡΑ, τον Δήμο Αιγιαλείας , αθλητικογράφους, δημοσιογράφους, ΜΜΕ, εθελοντές διασώστες, ιατρούς, γονείς, φίλους και σ’ όλους τους αθλητικούς φορείς ένα χαρούμενο και απολαυστικό καλοκαίρι, ανανεώνοντας το ραντεβού για τον Σεπτέμβρη. Ευχαριστούμε όλους εσάς που παρευρεθήκατε και γιορτάσατε μαζί μας. Να είστε όλοι καλά με υγεία να συναντηθούμε και πάλι στα γήπεδα της όμορφης Αιγιάλειας. Σας ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη που δείξατε στην ΘΥΕΛΛΑ ΑΙΓΙΟΥ για μια ακόμη χρονιά.»

Η λίστα των φιλικών αγώνων

Το πρόγραμμα των φιλικών συναντήσεων που θα ακολουθήσουν στην προετοιμασία της Θύελλας, θα έχει ολοκληρωθεί μέσα στην εβδομάδα. Ήδη έχουν «κλειστεί» κάποια παιχνίδια με σωματεία από την Α΄ κατηγορία, όπως ΑΕ Καλαβρύτων, Θύελλα Πατρών, Νίκη Προαστείου, αλλά θα συμπεριληφθούν και φιλικά παιχνίδια με ομάδες και από την Β΄ κατηγορία, για να ελαφρύνουν το συνεχόμενο και βαρύ αγωνιστικό πρόγραμμα των φιλικών.


Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr