background img
banner
banner

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΣΚΟΥΤΑΣ: «Να πάμε όλοι μαζί ψηλότερα την ομάδα»

Ο ΑΙΓΙΩΤΗΣ ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ ΜΙΛΑΕΙ ΣΤΟ PROTIONLINE.GR ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΜΟΝΗ ΤΟΥ ΣΤΟΝ ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟ

Με τον Παναγιώτη Σκούτα και τους Μαχαίρα, Τσεκούρα, Μαυρούλια, οι ανανεώσεις από τον περυσινό βασικό κορμό του Παναιγιάλειου ανέβηκαν στις οκτώ. Τον Αιγιώτη επιθετικό τον χαρήκαμε στον Παναιγιάλειο από τον Γενάρη που ήρθε να προστεθεί στο μελανόλευκο ρόστερ, προσφέροντας πολύτιμες υπηρεσίες. Ήταν από τους πρωτεργάτες για την άνοδο στην Γ΄ Εθνική, σημειώνοντας μάλιστα συνολικά 12 γκολ και μοιράζοντας άλλα στους συμπαίκτες του.

Τον ήθελε η διοίκηση, τον ήθελαν οι συμπαίκτες του και οι φίλαθλοι και η ανανέωση της συνεργασίας στου σκόρπισε την ανακούφιση σε όλους τους φίλους του Παναιγιάλειου.

Αποτέλεσες μάλλον την πιο ευχάριστη έκπληξη στο πρωτάθλημα στο μελανόλευκο ρόστερ Ήταν η απάντησή σου που δεν τα είχατε βρει με τη διοίκηση του Παναιγιάλειου κι έφυγες για Ναυπακτιακό;
Καταρχήν θα ήθελα νας ευχαριστώ για τα καλά σας λόγια. Εγώ δεν το εκλαμβάνω ως απάντηση, διότι δεν κράτησα κάποια κακία. Όπως έχω ξανά πει και σε παλιότερη συνομιλία μας, ο λόγος ήταν ότι δεν ένιωσα σημαντικός στο πλάνο. Γύρισα, για να βοηθήσω και να αποδείξω σε μένα κυρίως ότι μπορώ να δώσω και άλλα πράγματα και να πάμε όλοι μαζί ψηλότερα.

Εγινε θέμα η καθυστέρηση της ανανέωσής σου ύστερα από την περυσινή απόδοση που καταχειροκροτήθηκε. Τι έχεις να πεις γι’ αυτό;
Είναι γεγονός. Δημιουργήθηκε ένα θέμα σε σελίδα κοινωνικής δικτύωσης και πολλοί ήταν αυτοί που στάθηκαν υπέρ μιας άποψης που εκφράστηκε. Τους ευχαριστώ πολύ μέσα από τη καρδιά μου και νιώθω πολύ μικρός μπροστά σε αυτό. Σημαίνει, ότι κάτι έκανα καλά, και ότι έγινε αντιληπτό από όλους, μου δίνει κίνητρο να συνεχίσω να δουλεύω και να βελτιώνομαι ώστε να φανώ ακόμα πιο δυνατός στη νέα αγωνιστική χρονιά.

Ηρθες από τα τοπικά πρωταθλήματα να ξεχωρίσεις σε Γ΄ Εθνική με Αστέρα και Α΄ κατηγορία με Παναιγιάλειο. Πως το δικαιολογείς από την πλευρά σου; Μήπως έπρεπε να είχες προωθηθεί νωρίτερα στις μεγαλύτερες κατηγορίες;
Ηλικιακά ανήλθα λίγο μεγάλος στις εθνικές κατηγορίες. Σίγουρα έχω κάνει λάθη στο παρελθόν με κάποιες επιλογές, ίσως δεν δούλεψα όσο θα έπρεπε, ίσως λίγο η τύχη, όταν ένιωθα καλά ήρθε ο COVID-19 κλείσανε τα πάντα, ήρθε και η ώρα να πάω φαντάρος, και έτσι έμεινα πίσω. Νιώθω όμως ότι μπορώ να σταθώ σε καλύτερο επίπεδο, δουλεύω για αυτό και ευελπιστώ να τα καταφέρω και μέσα από την ομάδα αν γίνεται.

Το ρόστερ του Παναιγιάλειου όλο και διευρύνεται. Τι στόχοι μπορούν να μπουν για την ομάδα, αλλά και για τον εαυτό σου.
Όλοι γνωρίζουμε πόσο δύσκολα είναι τα πράγματα στην Γ΄ Εθνική. Ακόμα και μικρό …καλάθι να κρατήσουμε για να προστατεύσουμε πρώτα την παραμονή μας στην κατηγορια, αυτό δεν θα είναι αρκετό. Μεγάλος ο αριθμός στον υποβιβασμό και αυτό μας υποχρεώνει να πάρουμε κατεύθυνση πρωταθλητισμού.
Θετικό είναι το γεγονός ότι είμαστε αρκετοί Αιγιώτες στην ομάδα, την αγαπάμε και όλοι μαζί θα προσπαθήσουμε να κινηθούμε σε ψηλά στάνταρ απόδοσης, αφού μόνο έτσι θα έρθουν τα αποτελέσματα.
Προσωπικά εύχομαι με την βοήθεια των συμπαικτών μου να είμαι και στην Γ΄ Εθνικής πολύτιμος για την ομάδα.

Πως είδες τις ανανεώσεις των νυν και πρώην συμπαικτών σου, πόση βοήθεια πήρες πέρυσι, τι περιμένεις για το ερχόμενο πρωτάθλημα;
Χαίρομαι που η διοίκηση κατάφερε να ανανεώσει παιδιά που ήταν σημαντικοί συντελεστές για την επιτυχία της ομάδας. Περιμένω να ανανεώσει και άλλα παιδιά που βοήθησαν και είχαν σημαντικό μερίδιο. Όσο για τα παιδιά που δεν ανανέωσαν, στεναχώρηθηκα γιατί είχαμε ένα εξαιρετικό κλίμα. Ήταν εξαιρετικοί χαρακτήρες και εξαιρετικοί ποδοσφαιριστές. Τους εύχομαι τα καλύτερα και κάθε επιτυχία. Εξάλλου η περσινή μας επιτυχία θα τους μνημονεύει για πάντα.

Ποιο μήνυμα θα ήθελες να περάσεις στην περιοχή μας και τους φιλάθλους του Παναιγιάλειου;
Το μήνυμα είναι γνωστό, όλοι μαζί πρέπει να είμαστε σαν γροθιά. Έτσι, είναι όλα αυτά τα χρόνια και έτσι οδηγούμαστε σε επιτυχίες. Διοίκηση, παίκτες και κόσμος πρέπει να είμαστε ένα. Η στήριξη τους είναι σημαντική για την επόμενη χρονιά, περιμένουμε να είναι και φέτος 12ος παίκτης.


Διαβάστε περισσότερα:
·
Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr