background img
banner
banner

Παραμένει Διοικητής Ασφαλείας ο Ιορδάνης Μαγειράκης

ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΕ ΤΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΜΕΤΑΘΕΣΕΩΝ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ ΤΗΣ ΕΛ.ΑΣ.

Στο νευραλγικό πόστο του Διοικητή του Τμήματος Ασφάλειας Αιγιαλείας παραμένει ο Ιορδάνης Μαγειράκης που ανέλαβε τη διοίκηση της Υπηρεσίας τέλη Οκτωβρίου του περασμένου έτους και μόλις σε λιγότερο διάστημα από 9 μήνες έχει γίνει αισθητή η αλλαγή στην περιοχή. Κυρίως από άποψη εγκληματικότητας που επιτεύχθηκε ιδίως μέσω των συχνών αστυνομικών επιχειρήσεων σε εγκληματογόνες περιοχές με πολλαπλές συλλήψεις, μέσω συγκρότησης συνεργείων αστυνομικών ελέγχων σε καθημερινή βάση με τη συμμετοχή της ΟΠΚΕ της Υπηρεσίας.

Καινοτομίες του κ. Μαγειράκη στο διάστημα που ηγείται αυτής της προσπάθειας αποτέλεσαν η ίδρυση Γραφείου Ασφάλειας για θέματα προστασίας περιουσιακών αγαθών, η ίδρυση ειδικής Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών που αύξησε κατακόρυφα τις συλλήψεις για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών ουσιών και η καθιέρωση ημέρας ακρόασης πολιτών από τον ίδιο.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το τελευταίο 9μηνο σχηματίστηκαν δεκάδες δικογραφίες κακουργηματικού χαρακτήρα με αποτέλεσμα αρκετοί από αυτούς να προφυλακιστούν σε καταστήματα κράτησης μετά από αποφάσεις της Δικαιοσύνης και μέχρι την εκδίκαση των υποθέσεων, αλλάζοντας το τοπίο εγκληματικότητας στην περιοχή.

Να σημειωθεί ότι όλα αυτά έχουν επιτευχθεί αρχικά με την επιλογή ενός σωστού επιτελείου που απαρτίζεται από τους στενούς συνεργάτες του Διοικητή, τη στελέχωση των ειδικών μονάδων που υπάγονται στην Υπηρεσία της Ασφάλειας (Ο.Π.Κ.Ε. και Ομάδα Δίωξης Ναρκωτικών) οι οποίες έχουν φέρει άρτια εις πέρας κάθε εντολή του με τη μεγάλη επιχειρησιακή εμπειρία των επικεφαλής των ομάδων καθώς και των στελεχών που τις απαρτίζουν και τέλος με διάθεση για σκληρή δουλειά όλου του προσωπικού της Ασφάλειας υπό συνθήκες έλλειψης προσωπικού και υλικοτεχνικών μέσων.


Κατηγορίες Άρθρου
ΠΡΟΣΩΠΑ

Σχετικα αρθρα


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr