background img
banner
banner

Πως σχολίασε πρόσφατη δημοσκόπηση ο εκπρόσωπος Τύπου της παράταξης «ΑΙΓΙΑΛΕΙΑ ΤΩΡΑ»

Στη δημοσκόπηση για την οποία έγινε λόγος τις τελευταίες ημέρες στον έντυπο και ηλεκτρονικό τύπο της Αιγιάλειας και της Πάτρας σχετικά με τις επερχόμενες δημοτικές εκλογές στο Δήμο Αιγιαλείας, αναφέρθηκε σε προχθεσινή συνέντευξή του σε ραδιοφωνικό σταθμό ο εκπρόσωπος Τύπου της παράταξης «ΑΙΓΙΑΛΕΙΑ ΤΩΡΑ» Ανδρέας Οικονόμου.

Ο κ. Οικονόμου σχολιάζοντας την εν λόγω δημοσκόπηση, η οποία πράγματι διενεργήθηκε, όχι με παραγγελία της παράταξής μας, τόνισε ότι “σύμφωνα με τα στοιχεία που διέρρευσαν από αυτή και αποτέλεσαν αντικείμενο σχετικών δημοσιευμάτων η διαφορά του πρώτου από τους άλλους υποψηφίους είναι σημαντικά μεγάλη”.

Τόνισε επίσης ότι “όσο και αν είναι σχετικά νωρίς για να σχηματίσει κανείς ασφαλή εικόνα για την δυναμικότητα των συνδυασμών που θα συμμετάσχουν στις εκλογές, από τη δημοσκόπηση αυτή επιβεβαιώνεται η υπεροχή του Δημάρχου Δημήτρη Καλογερόπουλου έναντι των άλλων υποψηφίων Δημάρχων σε σημείο που να μην υπάρχει αμφιβολία για τον νικητή των επερχόμενων εκλογών”.

“Από την πλευρά μας”, σημείωσε ο κ. Οικονόμου, ”δεν εφησυχάζουμε αλλά συνεχίζουμε δυναμικά την ενημέρωση των δημοτών για το σημαντικό έργο που έχει επιτελέσει η δημοτική αρχή, καθώς και την προσπάθεια μας για τη στελέχωση της παράταξής μας με αξιόλογα πρόσωπα για την συγκρότηση πλήρων ψηφοδελτίων σε όλες τις δημοτικές ενότητες και αναμένουμε τις κινήσεις και ανακοινώσεις των άλλων συνδυασμών για να κάνουμε καλόπιστα τα σχόλιά μας”.

Ο κ. Οικονόμου κατέληξε λέγοντας ότι “το σημαντικό για την ΑΙΓΙΑΛΕΙΑ ΤΩΡΑ είναι ότι τα αισιόδοξα μηνύματα δεν έρχονται μόνο από τη συγκεκριμένη δημοσκόπηση αλλά γίνονται ορατά κάθε μέρα από την επαφή των στελεχών της με την κοινωνία”.


Κατηγορίες Άρθρου
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Σχετικα αρθρα


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr