background img
banner
banner

Στο βάθρο οι Δασκαλόπουλος – Βασιλάκος στο “AHEPA CUP 2023”

Στο τουρνουά μικτών ομάδων Beach Volleyball tournament, που ολοκληρώθηκε την Κυριακή 23 Ιουλίου στη Ναύπακτο πήραν μέρος (με διαφορετικές βέβαια ομάδες) οι αθλητές του ΑΟ Αιγιαλέων Φάνης Δασκαλόπουλος (δίδυμο με την Ιωάννα Γωγούσου) και Κωνσταντίνος Βασιλάκος (δίδυμο με την Κατερίνα Γωγούσου) οι οποίοι ανέβηκαν στο βάθρο των νικητών.

Το Σάββατο 22 Ιουλίου ξεκίνησε με ταμπλό 12 ομάδων και με τις απαραίτητες προσαρμογές λόγω καύσωνα ακολούθησε ένα διήμερο αμφίρροπων και θεαματικών αγώνων μέχρι και τον τελικό. Εκεί αναδείχθηκαν πρωταθλητές το ζευγάρι Πατακοπούλου Μαριάννα-Ντόντης Νίκος (φωτό), που επικράτησαν με 2-1 σετ των Γωγούσου Ιωάννα – Δασκαλόπουλος Φάνης. Στο μικρό τελικό το χάλκινο μετάλλιο κατέκτησαν οι Γωγούσου Κατερίνα-Βασιλάκος Κωνσταντίνος, που επικράτησαν των Δουραμάνη Θάλεια- Δασκαλόπουλος Ανδρέας επίσης με 2-1.
Άψογη ήταν η διαιτησία των αγώνων με τους διαιτητές Ανδρέα Λιναρδάτο, Γιώργο Παπαχριστόπουλο και Μαρία Βασιλάτου του Συνδέσμου Διαιτητών Πελοποννήσου, υπό την επίβλεψη του υπεύθυνου διαιτησίας beach volley Παναγιώτη Γκόλφη.

Η διοργάνωση φέτος γιόρταζε τα 10 χρόνια από την πρώτη υλοποίησή της και είχε τη χαρά να “κάνει ποδαρικό” στις ολοκαίνουριες εγκαταστάσεις στην παραλία Βαριάς στη Ναύπακτο (πρώην νεροτσουλήθρες). Οι εγκαταστάσεις αυτές, που ήταν αποτέλεσμα της δημιουργικής σύμπραξης του δήμου Ναυπακτίας με την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδος, πλέον είναι ένα ζηλευτό κόσμημα για τη Ναύπακτο και αποτελούν αναβάθμιση για το τουρνουά αλλά και το βασιλιά των θερινών σπορ (beach volley) στην ευρύτερη περιοχή.


Διαβάστε περισσότερα:
· · ·
Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr