background img
banner
banner

Α.Ο. ΑΙΓΙΑΛΕΩΝ: 10 Σεπτεμβρίου στο Αίγιο οι Βραζιλιάνοι Σοάρες και Γκιμαράες

Η ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥΣ ΑΝΕΒΑΖΕΙ ΕΠΙΠΕΔΟ ΤΗΝ ΑΙΓΙΩΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΕΝ ΟΨΕΙ ΤΗΣ PRE LEAGUE

Τα γραφειοκρατικά θέματα ξεπεράστηκαν και οι δύο Βραζιλιάνοι βολεϊμπολίστες που απέκτησε ο Α.Ο. Αιγιαλέων μπαίνουν στο αεροπλάνο στις 9 Σεπτεμβρίου και το βράδυ της επόμενης ημέρας θα βρίσκονται στο Αίγιο για να δώσουν το «παρών» στην πρώτη συγκέντρωση της ομάδας που είναι προγραμματισμένη για τις 11 Σεπτεμβρίου στο κλειστό γυμναστήριο Αιγίου.
Πρόκειται για τον 23χρονο, ύψους 1.91μ., ακραίο Λουίς Φερνάντεζ Σοάρες και τον έμπειρο 31χρονο διαγώνιο Αρούα Γκιμαράες (φωτό) με ύψος 1.96μ. Ο Λουίς Φερνάντεζ Σοάρες έπαιξε πέρσι στην Σουηδική Örkelljunga και ο Αρούα Γκιμαράες στη βραζιλιάνικη Futuro.

Και οι δύο αποτέλεσαν βασικά και αναντικατάστατα στελέχη των ομάδων τους και με την παρουσία τους θα ενισχύσουν σε μεγάλο βαθμό τον Α.Ο. Αιγιαλέων στο νέο πρωτάθλημα της Pre League.

4 Noεμβρίου η έναρξη του πρωταθλήματος

Έληξε χθες Δευτέρα, 21 Αυγούστου, η προθεσμία δηλώσεων συμμετοχής για τα σωματεία που θα πάρουν μέρος στο πρωτάθλημα της Pre League Ανδρών. To πρωτάθλημα θα ξεκινήσει στις 4/11/2023 και θα τελειώσει στις 17/4/2024 το αργότερο σύμφωνα με την ειδική προκήρυξη ενώ η ημερομηνία της κλήρωσης για τον καθορισμό του προγράμματος της Α’ Φάσης, ο τόπος και η ώρα διεξαγωγής της θα γίνουν γνωστοί τις επόμενες ημέρες.

Δικαίωμα συμμετοχής έχουν τα παρακάτω σωματεία: ΦΕΣ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ, ΑΟ ΑΙΓΙΑΛΕΩΝ, ΑΣ ΑΡΗΣ, ΜΓΣ ΕΘΝΙΚΟΣ, ΝΓΣΘ ΗΡΑΚΛΗΣ, ΑΣ ΚΕΡΚΗΣ, ΟΦΗ, ΑΣ ΠΑΝΕΥΘΡΑΪΚΟΣ, ΓΣ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ, ΑΟ ΦΛΟΙΣΒΟΣ.

Οι ομάδες θα αγωνισθούν σε πρωτάθλημα δύο γύρων με βαθμολογία και σύμφωνα με το πρόγραμμα που θα βγει μετά από κλήρωση. Μετά το τέλος της Α΄ φάσης ο πρώτος της βαθμολογίας ανεβαίνει απευθείας στη Volley League με τις ομάδες που θα τερματίσουν από τη 2η μέχρι την 5η θέση να παίζουν πλει οφ από τα οποία θα προκύψει η δεύτερη ομάδα που θα ανέβει.
Η 10η της βαθμολογίας υποβιβάζεται απευθείας στην Α2 μαζί με την ομάδα που θα καταλάβει την τελευταία θέση στη διαδικασία των πλει άουτ στην οποία θα συμμετάσχουν οι ομάδες από 6η έως 9η θέση.

Να σημειωθεί, ότι είναι υποχρεωτική η συμμετοχή των σωματείων της Pre League Ανδρών στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κ21 ή στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κ18 ή στο Τοπικό Πρωτάθλημα Αγοριών Κ17 της Ένωσης/Περιφέρειας που γεωγραφικά ανήκουν. Στο σωματείο που δεν θα δηλώσει συμμετοχή σε κανένα από τα τρία παραπάνω πρωταθλήματα, θα επιβάλλεται ποινή αφαίρεσης τριών (-3) βαθμών από το πρωτάθλημα της Pre League Ανδρών 2023-2024.


Διαβάστε περισσότερα:
· · · ·
Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr