background img
banner
banner

Βελτίωση των συνθηκών σε Γυμνάσια και Λύκεια

ΚΑΙ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΠΑΝΤΟΥ ΜΕ ΕΥΘΥΝΗ ΤΗΣ ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ

Σε… αγώνα δρόμου ώστε τα πάντα να είναι έτοιμα στην έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς και να εξασφαλιστούν οι καλύτερες δυνατές συνθήκες στα Γυμνάσια και Λύκεια της Αιγιάλειας, επιδίδεται η Σχολική Επιτροπή Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Δ. Αιγιαλείας. Έτσι, μετά την εγκατάσταση πινάκων μαρκαδόρου στο 2ο Γυμνάσιο, τη συντήρηση ξύλινων παραθύρων και τους ελαιοχρωματισμούς στα σιδερένια κάγκελα (πίσω πλευρά) στο Γυμνάσιο Ακράτας και την τοποθέτηση αλεξικέραυνου και συσκευής αντικεραυνικής προστασίας στο Γυμνάσιο – Λύκειο Καμαρών, ο Αύγουστος «έφερε» κι άλλα έργα και παρεμβάσεις σε σχολεία της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης στην Αιγιάλεια.

Στο κτίριο του Γενικού Λυκείου Καμαρών, σύμφωνα με τα όσα έκανε γνωστά ο πρόεδρος της Επιτροπής, Επαμεινώνδας Δούλος, έγιναν σοβατίσματα και ελαιοχρωματισμοί στις αίθουσες. Επίσης, ελαιοχρωματισμός αιθουσών έγινε και στο 2ο Γυμνάσιο Αιγίου.

Αντικατάσταση ηλεκτρονικών υπολογιστών

Παρεμβάσεις εκσυγχρονισμού έγιναν στο 4ο Γυμνάσιο Αιγίου. Αφού τοποθετήθηκε ηλεκτρονικός υπολογιστής στο γραφείο του διευθυντή, υπήρξε μέριμνα για την κάλυψη ίντερνετ στις αίθουσες του σχολείου που στερούνταν. Μάλιστα, η σύνδεση με το διαδίκτυο κρίθηκε αναγκαία, καθώς ήδη έχουν τοποθετηθεί σε οκτώ αίθουσες του σχολείου, διαδραστικοί πίνακες διδασκαλίας οι οποίοι για να λειτουργήσουν χρειάζονται ίντερνετ. Να σημειωθεί ότι η πιο συμφέρουσα προσφορά, που έγινε και αποδεκτή, ήταν ύψους 1.050 ευρώ. Επίσης, η Σχολική Επιτροπή Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης δήμου Αιγιαλείας έλαβε ομόφωνη απόφαση και για την προμήθεια δύο ηλεκτρονικών υπολογιστών για το 1ο ΓΕΛ Αιγίου, κατόπιν σχετικού αιτήματος της διευθύντριας. Το κόστος ανήλθε σε 465 ευρώ και το ποσό θα πληρωθεί από το ταμείο της Σχολικής Επιτροπής σύμφωνα με την με αρ. 46/2022 απόφαση του Δ.Σ. περί απόδοσης της αντιμισθίας του προέδρου σε ηλεκτρονικό εξοπλισμό σε σχολεία αρμοδιότητάς της. Σύμφωνα πάντως με τα λεγόμενα του κ. Δούλου, αυτές είναι λίγες μόνο από τις παρεμβάσεις που προβλέπονται για Γυμνάσια και Λύκεια της περιοχής, καθώς έπεται και συνέχεια…


Κατηγορίες Άρθρου
ΤΟΠΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr