background img
banner
banner

Γιορτή του Τράγου με εκατοντάδες κόσμου

ΚΕΦΙ ΚΑΙ ΧΟΡΟΣ ΩΣ ΤΟ ΠΡΩΙ ΣΤΑ ΖΑΧΛΩΡΙΤΙΚΑ

Κέφι, εκατοντάδες κόσμου και νόστιμα φαγητά περιελάμβανε η φετινή Γιορτή του Τράγου που διοργάνωσε την Παρασκευή 18 Αυγούστου ο Φιλοπροοδευτικός Μορφωτικός Σύλλογος Ζαχλωριτίκων «Ηρακλής», στον προαύλιο χώρο του πρώην δημοτικού σχολείου Ζαχλωριτίκων.

Ο κόσμος διασκέδασε με εκλεκτά φαγητά (τράγος βραστός, χοιρινή μπριζόλα), ποτά και βέβαια με πολύ χορό ως το πρωί.

Εκ μέρους του Συλλόγου, αναφέρονται τα εξής: ΄΄Λένε ότι η ομορφιά κρύβεται στην απλότητα. Αλλά πώς να ευχαριστήσεις έτσι απλά όλες και όλους για αυτό που συνέβη φέτος στην μεγάλη γιορτή του συλλόγου μας! Η συμμετοχή και το ενδιαφέρον για την γιορτή του τράγου πέρασε κάθε προηγούμενο και κάθε προσδοκία μας. Όλοι και όλες κάναμε ό,τι καλύτερο για να εξυπηρετήσουμε όλο τον κόσμο και για τον λόγο αυτό δεσμευόμαστε πάντα για το καλύτερο. Η ευγνωμοσύνη που νιώθουμε για την στήριξη σας και την οικονομική ενίσχυση στον σύλλογο μας δεν περιγράφεται. Ο εθελοντισμός έδειξε για άλλη μια φορά πόσα μπορούμε να καταφέρουμε όλοι μαζί. Γυναίκες, άνδρες, νέοι και νέες, μέλη και φίλοι του συλλόγου μας συμμετείχαν στις ετοιμασίες. Αυτοί είναι ο κορμός, η ζωή και η ανάσα του συλλόγου μας και του χωριού μας΄΄.

Βράβευση πυροσβεστών

Ειδική μνεία έγινε και στην προσφορά προς τον άνθρωπο και την κοινωνία. Όπως τονίζεται, ΄΄με πρόσταγμα τις αξίες του εθελοντισμού και της ανιδιοτελούς προσφοράς, ο σύλλογός μας φέτος αποφάσισε να βραβεύσει τρεις πυροσβέστες από την περιοχή μας που έδωσαν την μάχη στην καταστροφική πυρκαγιά του Ιουλίου 2023 στο χωριό μας. Τον Κωστόπουλο Χρήστο, τον Θεοδοσίου Χρήστο και τον Καλοβρέντη Παναγιώτη. Για όλους αυτούς τους λόγους ένα μεγάλο ευχαριστώ από τα βάθη της καρδιάς μας΄΄.

Θερμές ευχαριστίες

Επίσης, εκ μέρους του Συλλόγου αναφέρονται και τα εξής: ΄΄Ένα μεγάλο ευχαριστώ επίσης στο Αρτοποιείο «Ξυνός» για τη προσφορά του ψωμιού για ακόμα μια χρονιά. Ένα μεγάλο ευχαριστώ στο κατάστημα του Βασίλη Γιαννόπουλου για τη προσφορά του κάρβουνου. Ένα μεγάλο ευχαριστώ στο χορευτικό τμήμα του συλλόγου γονέων και κηδεμόνων του δημοτικού σχολείου Διακοπτού που ομόρφυνε την βραδιά με νησιώτικες μελωδίες. Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλες τις επιχειρήσεις που με χαρά διέθεσαν προϊόντα και υπηρεσίες τους για την λαχειοφόρο αγορά μας. Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον πρόεδρο της κοινότητας μας Παναγιώτη Μητσόπουλο που δε μας άφησε λεπτό στις ετοιμασίες. Ένα μεγάλο ευχαριστώ στην ΔΕΔΔΗΕ που έστω και τελευταία στιγμή έσπευσε να αποκαταστήσει μια σημαντική εκκρεμότητα. Επίσης, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε θερμά την βουλεύτρια του ΣΥΡΙΖΑ Σία Αναγνωστοπούλου , τον δήμαρχο Αιγιάλειας Δημήτρη Καλογερόπουλο, τους αντιδημάρχους, τον αντιπεριφερειάρχη Φωκίωνα Ζαΐμης, τους επικεφαλής παρατάξεων Χρήστο Γούτο, Βασιλική Ψυχράμη και Κώστα Σπηλιόπουλο και υποψήφιους που τίμησαν την γιορτή του συλλόγου μας. Τέλος, ένα μεγάλο ευχαριστώ στον κύριο Γιώργο Τσενέκο για μια έκπληξη που επιφύλασσε σε όλους μας. Ένα τραγούδι αφιερωμένο για τα Ζαχλωρίτικα και τον σύλλογο μας΄΄.


Διαβάστε περισσότερα:
· ·
Κατηγορίες Άρθρου
ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr