background img
banner
banner

Τα δέντρα ανάβουν, το άστρο «δείχνει» Χριστούγεννα!

ΣΗΜΕΡΑ Η ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΑΓ. ΛΑΥΡΑΣ ΓΙΑ ΤΗ ΦΩΤΑΓΩΓΗΣΗ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΟΥ ΔΕΝΤΡΟΥ

Εβδομάδα εκδηλώσεων για τη φωταγώγηση χριστουγεννιάτικων δέντρων ξεκινάει από σήμερα. Στις 6.30 το απόγευμα, η πλατεία Αγ. Λαύρας «ντύνεται» γιορτινά και το σύνθημα «Πάμε… πλατεία!», μπορεί να είναι βγαλμένο από τα 90s, γίνεται ωστόσο επίκαιρο ξανά.

Τη φωταγώγηση του δέντρου συνοδεύουν διάφορα happenings για μικρούς και μεγάλους, σε συνεργασία με τους καταστηματάρχες της πλατείας. Το απόγευμα dj θα παίζει μουσική όσο εργαστήρι χειροτεχνίας θα κρατά συντροφιά στους μικρούς φίλους. Το βραδάκι, θα λάβει χώρα μουσικό πρόγραμμα με τους μουσικούς Βασίλη Σκανδάμη και Μιχάλη Βασιλείου!

Την ίδια ώρα, και συγκεκριμένα στις 7.00μ.μ. σήμερα, θα ανάψει το δέντρο στην Κοινότητα Συλιβαινιωτίκων.

Τη… σκυτάλη παίρνουν αύριο Σάββατο, η Κοινότητα Ζαχλωριτίκων, όπου ανάβει το δέντρο που έχει στήσει έξω από το κοινοτικό γραφείο, στις 4.30 το απόγευμα. Δώρα, μουσική, κεράσματα, face painting και πολλές εκπλήξεις, μας περιμένουν. Συμμετέχει η Φιλαρμονική Αιγίου «Ευτέρπη». Την ίδια ημέρα, στις 7.00 το απόγευμα θα ανάψει το δέντρο στην Κοινότητα Ακράτας.

Μεθαύριο Κυριακή, στις 6.30 θα λάμψει το δέντρο στην Κοινότητα Αιγείρας. Επίσης, στις 7.30μ.μ. στην Κοινότητα Καμαρών θα πραγματοποιηθεί εκδήλωση για τη φωταγώγηση του δέντρου, σε συνδιοργάνωση με τον Προοδευτικό Σύλλογο «Απόλλων» Καμαρών και τον Α.Σ. Αχιλλέα Καμαρών.

Τέλος, το Σάββατο 16 Δεκεμβρίου, στις 7.00 το απόγευμα, θα πραγματοποιηθεί εκδήλωση για το άναμμα του χριστουγεννιάτικου δέντρου στη Δημοτική Κοινότητα Διακοπτού.


Διαβάστε περισσότερα:
· · · · · · · · ·
Κατηγορίες Άρθρου
ΤΟΠΙΚΑ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr