background img
banner
banner

Μπήκαν στο γήπεδο Αιγείρα / Ακράτα και ΑΕ Καλαβρύτων

Η ΤΕΛΙΚΗ 12ΑΔΑ ΤΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ ΣΤΟΝ ΟΜΙΛΟ ΑΙΓΙΟΥ

Μετά την Θύελλα Αιγίου που έσυρε πρώτη και μάλιστα νωρίς τον …χορό της προετοιμασίας, από την περασμένη εβδομάδα ξεκίνησαν προπονήσεις και τα άλλα δυο σωματεία της περιοχής μας που μας εκπροσωπούν στην Α΄ κατηγορία.

Η Αιγείρα / Ακράτα που άρχισε την προετοιμασία της την Παρασκευή κάνοντας παράλληλα και τον καθιερωμένο ετήσιο αγιασμό της, αλλά και η ΑΕ Καλαβρύτων που είχε την πρώτη προπόνηση την Τετάρτη 16/08.

Με νέο γενικό αρχηγό η Αιγείρα / Ακράτα

Τη θέση του γενικού αρχηγού στο σωματείο της ανατολικής Αιγιάλειας κάλυψε τώρα ο Παναγιώτης Καρούζος, αντικαθιστώντας τον Παναγιώτη Καλέλλη. Την αλλαγή στο ΔΣ έκανε γνωστή η διοίκηση της Αιγείρας / Ακράτας, με παράλληλη αναφορά στην αρχή της προετοιμασίας:

«Ξεκίνησε την Παρασκευή η ομάδα μας τις προπονήσεις προετοιμασίας για το Πρωτάθλημα της Α΄ Κατηγορίας με τον καθιερωμένο Αγιασμό. Άλλη μια απαιτητική χρονιά ξεκινάει με αρκετά νέα πρόσωπα αλλά με την ίδια διάθεση για διάκριση και επιτυχίες. Ευχόμαστε στον προπονητή μας Γιάννη Παλαιολογόπουλο και σε όλους τους παίκτες να έχουν υγεία και δύναμη για τη συνέχεια.
Καλωσορίζουμε και τον Παναγιώτη Καρούζο που ανέλαβε ήδη νέος Γενικός Αρχηγός στην ομάδα μας.»

Ολοκληρώνονται οι μεταγραφές στην ανατολική Αιγιάλεια

Τα πράγματα μπαίνουν σιγά – σιγά στη θέση τους στην Αιγείρα / Ακράτα. Μετά την έναρξη της προετοιμασίας, τον αγιασμό και τον ρουχισμό που παραδόθηκε, η διοίκηση θα ολοκληρώσει το πλάνο των μεταγραφών με ποδοσφαιριστές που έχει έρθει σε επαφή από την περιοχή της Πάτρας. Ο προπονητής Γιάννης Παλαιολογόπουλος δουλεύει με το υπάρχον υλικό που ανανέωσε από την περυσινή χρονιά και με τις μέχρι τώρα μεταγραφές: Ροδόπουλο, Κουτρόπουλο, Τζαβάρα.

Γρήγορα το πρώτο φιλικό της ΑΕ Καλαβρύτων

Ύστερα από ένα 10ήμερο προπονήσεων στο γήπεδο των Καλαβρύτων, η ΑΕ Καλαβρύτων θα πραγματοποιήσει και το πρώτο της φιλικό, που είναι το ερχόμενο Σάββατο στο γήπεδο Πλαστήρα με την Θύελλα Αιγίου.

Ο Κωστής Βλάχος περιμένει τους ποδοσφαιριστές που ολοκληρώνουν τις επόμενες μέρες τις επαγγελματικές τους υποχρεώσεις, για να έχει στη διάθεσή του όλο το υπάρχον ρόστερ. Δεν τοποθετήθηκε το ταρτάν στα πέριξ του γηπέδου των Καλαβρύτων, αφού η κατασκευαστική εταιρία συνάντηση πρόβλημα με κάποιους αγωγούς και θα χρειαστεί αλλαγή από το αρχικό σχέδιο.

Δαβουρλής και Αετός Ρίου στην Α΄ κατηγορία από το …παράθυρο

Τα τυχερά σωματεία της Β΄ κατηγορίας που αναπλήρωσαν τα κενά που άφησαν στην Α΄ κατηγορία ο Αετός Πατρών και η Αναγέννηση Ψαθοπύργου, ήσαν ο Δαβουρλής με τον Αετό Ρίου.
Και οι δυο αυτές ομάδες θα συμμετάσχουν στον 2ο όμιλο με τα σωματεία της περιοχής μας, δίνοντας τον αγώνα επιβίωσης σε ένα δύσκολο πρωτάθλημα που πλησιάζει, αφού από τώρα 4-5 ομάδες θα κάνουν πρωταθλητισμό, χωρίς να αντιμετωπίσουν πρόβλημα υποβιβασμού.


Διαβάστε περισσότερα:
· · ·
Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr