background img
banner
banner

Χρήστος Γούτος: Συνάντηση εργασίας και… ουσίας με στελέχη της παράταξης

Τις βασικές κατευθύνσεις για τη στάση που πρέπει να τηρήσουν στην προεκλογική «μάχη» όλοι οι υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι της παράταξης «Αιγιάλεια Μαζί για το Αύριο», έδωσε ο επικεφαλής και υποψήφιος δήμαρχος Αιγιάλειας, Χρήστος Γούτος, στην πρώτη Συνάντηση Εργασίας με τα μέλη του ψηφοδελτίου, που προκάλεσε στο γραφείο του την Παρασκευή το βράδυ.

Ο κ. Γούτος, συνέστησε ήθος σε υψηλό επίπεδο! Κάλεσε τους υποψηφίους να απέχουν από Τοξικότητες, σε λόγο και συμπεριφορά! Συνέστησε επίσης: «Απαντάμε με το Πρόγραμμα μας, με τις Προτάσεις μας για τον τόπο μας»! Συγκεκριμένα τόνισε: «Δεν απαντάμε στις προκλήσεις. Δεν παρακολουθούμε καμιά τακτική που παραπέμπει σε τοξικό λόγο και ύφος, δεν παρασυρόμαστε από αοριστολογίες ή στείρους διαλόγους που ρίχνουν τον πήχη της σοβαρότητας. Είμαστε το Διαφορετικό. Οι συμπολίτες μας περιμένουν από εμάς την αλλαγή που χρειάζεται ο τόπος μας.

Περιμένουν πολιτικό πολιτισμό και απαντήσεις για την ουσία, τα προβλήματα του τόπου μας. Με τις απόλυτα συγκεκριμένες και τεκμηριωμένες προτάσεις που έχουμε στο Πρόγραμμά μας».
Ο κ. Γούτος εξήγησε ποια είναι η ανάγκη για την Αιγιάλεια σε αυτήν την κρίσιμη εκλογική αναμέτρηση, αναφέροντας χαρακτηριστικά πως: «Το ζητούμενο για τον τόπο μας δεν είναι απλά να αλλάξει ο δήμαρχος. Το ζητούμενο είναι η Αιγιάλεια να αλλάξει Εποχή. Και αυτό πρεσβεύουμε, για αυτό αγωνιζόμαστε. Συνεπώς μένουμε προσηλωμένοι στα όσα προτείνει η παράταξη μας για να επιτευχθεί αυτός ο στόχος». Τέλος, ο υποψήφιος δήμαρχος Αιγιάλειας κ. Γούτος ανέλυσε τους βασικούς άξονες του Προγράμματος της παράταξης και των προτάσεων που μπορούν να είναι η αφετηρία ενός Νέου Ξεκινήματος για όλο τον δήμο. Επανέλαβε προς τους υποψηφίους ότι «Απαντάμε μόνο με το Πρόγραμμα μας».

Όπως είπε, «είναι ένα Πρόγραμμα επεξεργασμένο και πλήρως μελετημένο. Και για μένα σημασία έχουν τα Μετρήσιμα Αποτελέσματα».
Οι Συναντήσεις Εργασίας του υποψηφίου δημάρχου Αιγιαλείας και επικεφαλής της «Αιγιάλεια Μαζί για το Αύριο» με τους υποψηφίους δημοτικούς συμβούλους, θα συνεχιστούν τις αμέσως επόμενες μέρες.


Διαβάστε περισσότερα:
· · · · ·
Κατηγορίες Άρθρου
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr