background img
banner
banner

Υποψηφιότητα… δυνατή από το Διακοπτό για την παράταξη Γούτου

Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΕΩΡΓΟΠΟΥΛΟΣ ΜΕ ΤΗΝ «ΑΙΓΙΑΛΕΙΑ ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΤΟ ΑΥΡΙΟ» 

Την υποψηφιότητά του με την παράταξη «Αιγιάλεια Μαζί για το Αύριο» του Χρήστου Γούτου, για την εκλογική περιφέρεια Διακοπτού, ανακοίνωσε ο ιδιαιτέρως γνωστός για τη δράση του στην κοινωνική και πολιτιστική ζωή του τόπου, φαρμακοποιός στο επάγγελμα, Γιώργος Γεωργόπουλος.

Πρόκειται για μία «δυνατή» υποψηφιότητα για την παράταξη του κ. Γούτου, δεδομένης της δημοτικότητας του κ. Γεωργόπουλου και κυρίως της διάθεσής του να προσφέρει στην περιοχή.

Σημειωτέον ότι είναι η πρώτη φορά που ο κ. Γεωργόπουλος μπαίνει στον «στίβο» των δημοτικών εκλογών, πλην όμως εκφράζει την επιθυμία του να «τρέξει» τα θέματα της περιοχής του. Εκείνο που αξίζει να αναφερθεί, είναι οι πολλές και ενδιαφέρουσες ιδέες του κ. Γεωργόπουλου για το Διακοπτό και την ευρύτερη περιοχή του, αρκετές από τις οποίες, όπως ο ίδιος μετέφερε στην «Π», όταν τις εξέφρασε στο παρελθόν σε αιρετούς και μη, δεν βρήκε ανταπόκριση. Αντιθέτως, στο πρόσωπο του κ. Γούτου βλέπει τον άνθρωπο που έχει ανοιχτούς ορίζοντες, είναι δεκτικός σε προτάσεις και είναι βέβαιος πως μπορούν να συνεργαστούν και να επιτύχουν πολλά για τον τόπο.

Χρ. Γούτος: ΄΄Τιμή για την παράταξή μας΄΄

Ο ίδιος ο κ. Γούτος επισημαίνει για την υποψηφιότητα του κ. Γεωργόπουλου: ΄΄Είναι τιμή για την παράταξή μας η υποψηφιότητα του κ. Γεωργόπουλου, καθώς πρόκειται για έναν επιστήμονα που επί σειρά ετών βρίσκεται κοντά στον άνθρωπο. Επιπλέον, με την πολυετή δράση του στο κοινωνικό και πολιτιστικό γίγνεσθαι, έχει αποδείξει πως μπορεί να προσφέρει πολλά στην τοπική κοινωνία. Ταυτοχρόνως, μας εντυπωσιάζουν οι ιδέες και οι προτάσεις του, ενώ το όραμά του ταυτίζεται απόλυτα με το δικό μας, στην αναπτυξιακή προοπτική που θέλουμε να δώσουμε στον τόπο΄΄.

Με έντονη παρουσία στο κοινωνικό και πολιτιστικό γίγνεσθαι

Ο κ. Γεωργόπουλος είναι… γέννημα θρέμμα και κάτοικος Διακοπτού, είναι πτυχιούχος Φαρμακευτής της Μπολόνια Ιταλίας, ενώ διατηρεί φαρμακείο στο Διακοπτό εδώ και 45 ολόκληρα χρόνια. Για δέκα συνεχή χρόνια είναι πρόεδρος της Θεατρικής Ομάδας Διακοπτού με αξιόλογες θεατρικές παραστάσεις και ουσιαστικό ρόλο στα θεατρικά δρώμενα της περιοχής. Διετέλεσε δε πρόεδρος της ΑΟΔ στην εποχή των μεγάλων επιτυχιών. Η φωνή του και το ταπεραμέντο του έχουν ταυτιστεί με την παρουσίαση του Καρναβαλιού Διακοπτού, το οποίο έχει εκπροσωπήσει και στις καρναβαλικές εκδηλώσεις του Αιγίου. Έχει παρουσιάσει έντονη πολιτιστική δραστηριότητα στο Διακοπτό και την ευρύτερη περιοχή και έχει ως στόχο την ανάδειξη των ιδιαιτεροτήτων της περιοχής του και την αξιοποίηση του ανθρώπινου δυναμικού του.

Γ. Γεωργόπουλος: ΄΄Θέλω να προσφέρω ώστε να δω στον τόπο μου την πρόοδο που δικαιούται και του αξίζει΄΄

Μιλώντας στην «Π» για την υποψηφιότητά του, ο κ. Γεωργόπουλος αναφέρει: ΄΄Η υποψηφιότητά μου απορρέει από την απογοήτευσή μου ως τώρα για το Διακοπτό, καθώς διαπιστώνω πως δεν έχει γίνει τίποτα αξιόλογο για την περιοχή μου. Παρακολουθώ όλα αυτά τα χρόνια τις άλλες περιοχές του δήμου να αλλάζουν, όμως το Διακοπτό παραμένει «νεκρό». Κι αυτό είναι άδικο, διότι διαθέτει και την ιστορία και τις υποδομές και τους ανθρώπους για να πάει μπροστά.

Όραμα χρειάζεται και στόχους. Ανθρώπους να το αγαπούν και να ασχοληθούν με αυτό. Θεωρώντας πως μπορώ να προσφέρω, θέτω υποψηφιότητα στο κεντρικό ψηφοδέλτιο Διακοπτού με την παράταξη «Αιγιάλεια Μαζί για το Αύριο». Ο Χρήστο Γούτος μού έχει κάνει πολύ θετική εντύπωση. Κουράστηκα να βλέπω ανθρώπους να τσακώνονται χωρίς να βγαίνει αποτέλεσμα.
Το Διακοπτό δείχνει σαν να έχει μία κακή μοίρα. Είναι τόσα πολλά αυτά που μπορούν να γίνουν, ωστόσο ο τόπος μας είναι έρμαιο της αδιαφορίας των τελευταίων δημοτικών αρχών. Για παράδειγμα, κανείς δεν κατάφερε να εκμεταλλευτεί τον χώρο του ΟΣΕ, κανείς δεν άκουσε την πρότασή μου για το Πνευματικό Κέντρο΄΄.

Ακόμη, ο κ. Γεωργόπουλος σημείωσε και τα εξής: ΄΄Ξεκαθαρίζω πως με την υποψηφιότητά μου δεν επιθυμώ το παραμικρό προσωπικό όφελος. Δεν αποσκοπώ σε προβολή, δεν προσβλέπω σε κάποια θέση, πολύ δε περισσότερο σε κάποιο μισθό. Ακόμη κι αν εκλεγεί δήμαρχος ο Χρήστος Γούτος και μου εμπιστευθεί θέση ευθύνης θα αποποιηθώ την όποια οικονομική απολαβή. Τα κίνητρά μου δεν είναι η καρέκλα και τα χρήματα. Θέλω να προσφέρω ώστε να δω στον τόπο μου την πρόοδο που δικαιούται και του αξίζει΄΄.


Κατηγορίες Άρθρου
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Σχετικα αρθρα


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr