background img
banner
banner

Άμεσες συλλήψεις από την ΟΠΚΕ της Ασφάλειας Αιγιαλείας για πλήθος αδικημάτων

ΟΙ ΔΡΑΣΤΕΣ ΑΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΑΝ ΧΤΥΠΗΣΑΝ ΛΗΣΤΕΨΑΝ ΚΑΙ ΕΚΒΙΑΣΑΝ ΑΝΔΡΑ ΜΕ ΔΙΚΥΚΛΟ…

Συνελήφθησαν το απόγευμα της Δευτέρας 28 Αυγούστου, από στελέχη της ΟΠΚΕ της Ασφάλειας Αιγιαλείας, δύο ημεδαποί στα όρια τους αυτοφώρου και αναζητούνται άλλοι δύο για τα αδικήματα της εκβίασης, κλοπής, επικίνδυνης σωματικής βλάβης, απειλής, εξύβρισης και νομοθεσία περί όπλων, ύστερα από υποβληθείσα μήνυση σε βάρος των δραστών από τον παθόντα μία ημέρα πριν, στην Ασφάλεια Αιγιαλείας.

Οι δράστες λειτούργησαν με περίσσια θρασύτητα, σαν στυγνοί εγκληματίες. Πιο συγκεκριμένα και σύμφωνα με πληροφορίες, ο παθών κινείτο με δίκυκλο μοτοποδήλατο προς το κέντρο της πόλεως, όταν προπορευόμενο Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο που οδηγούσε ένας εκ των δραστών και επέβαιναν οι λοιποί δράστες, πραγματοποίησε απότομο ελιγμό κλείνοντας τον δρόμο και εξαναγκάζοντας τον παθόντα οδηγό του δικύκλου να σταματήσει.

Του προκάλεσαν σοβαρά τραύματα…

Στη συνέχεια, οι τέσσερις δράστες προσέγγισαν τον παθόντα και χτύπησαν αυτόν με γροθιές στο κεφάλι και στο δεξί μάτι, εξυβρίζοντας τον και απειλώντας τον ταυτόχρονα. Επιπροσθέτως ένας εκ των δραστών απείλησε τον παθόντα με πτυσσόμενο μαχαίρι (στιλέτο) που έφερε μαζί του. Επίσης ο παθών διαπίστωσε μετά την λήξη του επεισοδίου, ότι απέσπασαν από αυτόν ένα ρολόι χειρός μεγάλης αξίας.

Αμέσως μετά ένας εκ των δραστών κάλεσε τον παθόντα του ανέφερε ότι πήρε το ρολόι του και απαίτησε να του παραδώσει διάφορα μεταχειρισμένα ανταλλακτικά αυτοκινήτου για να το επιστρέψει. Αναζητούνται οι άλλοι δύο δράστες για να συλληφθούν. Συλληφθέντες με τη σε βάρος τους δικογραφία θα οδηγηθούν στην Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αιγίου.


Κατηγορίες Άρθρου
ΤΟΠΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr