background img
banner
banner

ΧΡΗΣΤΟΣ ΓΟΥΤΟΣ: «Ο κ. Καλογερόπουλος θα κριθεί για το έργο που δεν έκανε και όχι για τις νέες υποσχέσεις χωρίς αντίκρισμα»

Με αφορμή τις νέες δηλώσεις του κ. Καλογερόπουλου, ο υποψήφιος Δήμαρχος Αιγιαλείας και επικεφαλής της παράταξης «Αιγιάλεια Μαζί για το Αύριο» κ. Χρήστος Γούτος, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Με κάθε του δήλωση, ο κ. Καλογερόπουλος αποδεικνύει έλλειψη ενσυναίσθησης για τους πολίτες που υπηρετεί και για τον τόπο μας, αλλά και πόσο λίγο αντιλαμβάνεται την βαριά ευθύνη που απορρέει από την αρμοδιότητα την οποία είχε την τιμή να αποκτήσει, του Δημάρχου της Αιγιάλειας.

Το πράττει καθ’ όλη τη θητεία του, το πράττει και προεκλογικά με την προκλητική και ανέξοδη υποσχεσιολογία του.

Περιοδεύοντας στην Άκολη, ζήτησε από τους Αιγιαλείς να του εμπιστευτούν μια νέα θητεία για να ολοκληρώσει το έργο του σε ύδρευση, αποχέτευση, απορρίμματα.

Η τακτική του φυσικά εντάσσεται στο πλαίσιο της γενικότερης στρατηγικής που εφαρμόζει, όπως η άρον – άρον  παράδοση μικρο-έργων, (μιας πλατείας, μιας παιδικής χαράς κλπ), με ολοφάνερο σκοπό το πρόσκαιρο επικοινωνιακό κέρδος εν όψει των επικείμενων δημοτικών εκλογών.

Προφανώς ο κ. Καλογερόπουλος δεν έχει αντιληφθεί ότι κρίνεται για όσα έπρεπε να είχε κάνει και δεν έκανε τέσσερα χρόνια που ήταν Δήμαρχος αυτού του Άξιου τόπου.

Κρίνεται για το έργο που έπρεπε να είχε ολοκληρώσει και παραδώσει, όχι για όσα ετοιμάζει τελευταία στιγμή, στο «πόδι», για να τα εμφανίσει ως έργα.

Κρίνεται για όσα μπορούσε να κάνει, όχι για τις νέες υποσχέσεις του που οι Αιγιαλείς γνωρίζουν πως είναι χωρίς αντίκρισμα.

Η Αιγιάλεια έπρεπε και μπορούσε να βρίσκεται σε άλλη τροχιά, σε τροχιά ανάπτυξης και προοπτικής.

Δυστυχώς, έχασε μια τετραετία, αλλά δεν θα χάσει δεύτερη.

Ο τόπος μας θα πάει Μπροστά, θα μπει στη Νέα Εποχή, όσα σχέδια παλαιοκομματικής νοοτροπίας κι αν απεργάζεται ο απερχόμενος Δήμαρχος και οι συνεργάτες του.

Όλοι Μαζί δημιουργούμε με αισιοδοξία, με σχέδιο, με εργατικότητα και συνέπεια, το Αύριο ολόκληρης της Αιγιάλειας.

Στις 8 Οκτωβρίου ξεκινάμε!».


Διαβάστε περισσότερα:
· · ·
Κατηγορίες Άρθρου
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr