background img
banner
banner

Eπέστρεψε στον Προμηθέα ο Νίκος Αρβανίτης

Στον πάγκο του Προμηθέα Πατρών μετά από ένα χρόνο απουσίας και στο πλευρό του Ηλία Παπαθεοδώρου θα βρεθεί από τη νέα σεζόν ο Αιγιώτης προπονητής Νίκος Αρβανίτης.
Αναλυτικά η ανακοίνωση της πατρινής ομάδας:

“Η ΚΑΕ Προμηθέας Πάτρας ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον προπονητή Νίκο Αρβανίτη, ο οποίος επιστρέφει στις τάξεις της ομάδας μας και εντάσσεται στο τεχνικό μας επιτελείο ως βοηθός προπονητή του κόουτς Ηλία Παπαθεοδώρου.

Ο Νίκος Αρβανίτης γεννήθηκε στο Αίγιο, στις 27 Οκτωβρίου του 1980. Ξεκίνησε την προπονητική του καριέρα το 2013 από την ΕΦΑ Αιγίου και μέχρι το 2019 εργαζόταν σε Συλλόγους της Αιγιάλειας (Ήφαιστος/ Αχιλλέας, Κεραυνός), ενώ είχε και ένα σύντομο πέρασμα από τον Απόλλωνα Πάτρας, ως βοηθός προπονητή. Το καλοκαίρι του 2020 ο Αιγιώτης τεχνικός ήρθε για πρώτη φορά στον Προμηθέα, αναλαμβάνοντας θέση βοηθού προπονητή στην ΚΑΕ για δύο σεζόν (2020-21, 2021-22), ενώ στις αρχές της σεζόν 2022-23, ήταν πρώτος προπονητής του Προμηθέα 2014 στη Γ’ Εθνική.

Υποδεχόμαστε ξανά τον Νίκο Αρβανίτη στην μπασκετική μας οικογένεια και του ευχόμαστε πολλές επιτυχίες με την ομάδα μας”.


Διαβάστε περισσότερα:
·
Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr