background img
banner
banner

Ασημένιο μετάλλιο στην σκοποβολή για την Ελλάδα και την Αιγιαλεία από την Πηνελόπη Τσαντούλα

ΣΤΟ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΑΘΛΗΜΑ ΤΟΥ AIRPISTOL 10M ΣΤΟ ΠΑΝΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ MASTERS ΣΤΟ TAMPERE ΤΗΣ ΦΙΝΛΑΝΔΙΑΣ

Η Πηνελόπη Τσαντούλα από το Δημητρόπουλο Αιγιαλείας, είναι εδώ και δεκαετίες βιοκαλλιεργήτρια σταφίδας, αλλά έχει στο ενεργητικό της και παγκόσμιες και ευρωπαϊκές διακρίσεις στη σκοποβολή. Η Πηνελόπη Τσαντούλα, εάν κάποιος ήταν παρορμητικός θα μπορούσε να πει ότι άρχισε να γράφει τη δική της ιστορία στον θεσμό των Masters Games στη σκοποβολή, σε πέντε συνεχόμενες διοργανώσεις:

1) «7th World Masters Games – SYDNEY 2009», ένα χρυσό και ένα ασημένιο μετάλλιο.
2) «8th World Masters Games – TORINO 2013», δύο χρυσά μετάλλια.
3) «1st ISSF World Masters Shooting Sport Championship – SUHL 2019 της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Σκοποβολής, ένα ασημένιο μετάλλιο.
4) «4thEuropeanMastersGames – TORINO 2019»,έναχρυσόκαιέναασημένιο μετάλλιο.
5) Και τώρα στο 5ο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Masters στο Tampere της Φινλανδίας κατέκτησε επάξια ένα ασημένιο μετάλλιο για την Ελλάδα στο ολυμπιακό άθλημα του AirPistol 10m στην ηλικιακή κατηγορία της, μοναδική εκπρόσωπος της χώρας μας στη σκοποβολή.

Στη Χώρα των Χιλίων Λιμνών η γαλανόλευκη κυμάτισε πάλι, σε ένα έθνος όπου οι αθλητές mastersαπολαμβάνουν ιδιαίτερη εκτίμηση και σεβασμό, με τη στάση ζωής τους να αποτελεί πρότυπο για το ευ ζειν, την εξωστρέφεια, την ενεργητικότητα και την πολύπτυχη συμμετοχή σε ολόκληρο το φάσμα των δράσεων σε μία κοινωνία.


Διαβάστε περισσότερα:
· · ·
Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr