background img
banner
banner

Με μεγάλη συμμετοχή η ΑΛΜΑ Αιγίου στο ‘’43ο Ράλλυ Αχαιός”

Το Σάββατο και την Κυριακή 23-24 Σεπτεμβρίου 2023 ο Αυτοκινητιστικός Όμιλος Πατρών διοργανώνει τον αγώνα ‘’43ο ΡΑΛΛΥ ΑΧΑΙΟΣ”, που προσμετρά στο Κύπελλο Ράλλυ Ασφάλτου Νοτίου Ελλάδας και Πρωτάθλημα Ασφάλτου Ιστορικών Αυτοκινήτων. Αναμένεται μεγάλος αριθμός συμμετοχών με την ΑΛΜΑ Αιγίου να ετοιμάζεται να δώσει βροντερό “παρόν” με τα ονόματα των συμμετοχών να ανακοινώνονται τις επόμενες ημέρες.

Σε νέα μονοπάτια θα βρεθεί ο αγώνας αφού η Ειδική «Χαλανδρίτσα» μήκους 12,5χλμ θα διεξαχθεί τρεις φορές, με το φιλόξενο και γραφικό Δημοτικό Διαμέρισμα Χαλανδρίτσας, να φιλοξενεί το Service Park και να είναι το επίκεντρο του Αγώνα στον Δήμο Ερυμάνθου, της Περιφερειακής Ενότητας Αχαίας, της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδος.

Η ειδική διαδρομή του αγώνα, τρεις (3) φορές επαναλαμβανόμενη, θα ξεκινάει από το Δημοτικό Σχολείο Χαλανδρίτσας με προορισμό το χωριό Θωμαίικα, όπου λίγο πριν την είσοδο του χωριού θα πέφτει η καρό σημαία του τερματισμού. Μετά τα Θωμαίικα ακολουθεί απλή διαδρομή προς Βεταίικα, Δεμέστιχα, Αγρίδι και μέσω της Ε.Ο. Πατρών-Καλαβρύτων και πάλι στην Χαλανδρίτσα.
Το Service park θα διεξαχθεί στον κεντρικό δρόμο του χωριού Χαλανδρίτσα. Η Ε.Δ. «ΧΑΛΑΝΔΡΙΤΣΑ 1» θα έχει ωράριο εκκίνηση πρώτου αυτοκινήτου Κυριακή 24/09/2023 και ώρα 8:45 ενώ ο τερματισμός θα γίνει την Κυριακή 24/09/2023 και ώρα 15:30 (τα ωράρια ενδέχεται να αλλάξουν ανάλογα με των αριθμό συμμετοχών και τις γενικότερες συνθήκες).

Η Οργανωτική Επιτροπή σύντομα θα ανακοινώσει με σχετικά Δελτία Τύπου και Ανακοινώσεις και άλλες λεπτομέρειες αλλά και διευκολύνσεις για πληρώματα, ομάδες και θεατές.


Διαβάστε περισσότερα:
·
Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr