background img
banner
banner

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε το “5ο 4 ΤΡΟΧΟΙ Rally Regularity Monte Vostitsa”

ΠΟΥ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΕ Η ΑΛΜΑ ΑΙΓΙΟΥ ΚΑΙ ΣΥΜΜΕΤΕΙΧΑΝ ΣΥΝΟΛΙΚΑ 38 ΠΛΗΡΩΜΑΤΑ

Mε 38 συμμετοχές (εννέα περισσότερες από πέρυσι) ολοκληρώθηκε το απόγευμα της Κυριακής 26 Νοεμβρίου το “5ο 4 ΤΡΟΧΟΙ Rally Regularity Monte Vostitsa” που διοργάνωσε η ΑΛΜΑ Αιγίου με αφετηρία και τερματισμό το παλαιό λιμάνι Αιγίου και διαδρομές στην ευρύτερη ορεινή περιοχή της Αιγιάλειας και των Καλαβρύτων. Να σημειωθεί ότι ήταν η δεύτερη συνεχής χρονιά που πραγματοποιήθηκε στο λιμάνι Αιγίου, ενώ φέτος οι απονομές έγιναν στην αίθουσα του “Πολύκεντρου”, στην παραλία Μυρτιάς.

Στις τρεις πρώτες διοργανώσεις (μέχρι το 2021) αφετηρία και τερματισμός ήταν η πλατεία των Υψηλών Αλωνίων. Ο αγώνας αφορούσε αυτοκίνητα αντίκες- κλασσικά από έτος κατασκευής 1905 έως και 2000 και ήταν αγώνας ακριβείας και όχι ταχύτητας.

Ο Διοικητικός και Τεχνικός έλεγχος των οχημάτων το πρωί της Κυριακής από 08.00 έως 10.00 στον ίδιο χώρο και η εκκίνηση στις 10.30 από την έξοδο του παλιού λιμανιού του Αιγίου κάτω από τον ναό της Παναγίας Τρυπητής.

Τα αυτοκίνητα πήραν τον δρόμο της επιστροφής στις 12.30 το μεσημέρι από την Κλειτορία Καλαβρύτων και o πρώτος τερματισμός στο παλαιό λιμάνι Αιγίου έγινε λίγο μετά τις 4 το απόγευμα. Ο αγώνας έγινε υπό την αιγίδα του ΝΠΔΔ του Δήμου Αιγιαλείας και ύστερα από έγκριση των αρμοδίων αρχών, διοργανώθηκε για 5η χρονιά και προσμετρά στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα της ΟΜΑΕ. Η Οργανωτική Επιτροπή της Α.Λ.Μ.Α-ΑΙΓΙΟΥ (που συμμετείχε με 10 πληρώματα στον αγώνα), θέλει να ευχαριστήσει όλα τα πληρώματα που έλαβαν μέρος, τους κριτές οι οποίοι έκαναν άψογα την δουλειά τους, τον Δήμο Αιγιαλείας, τη ΔΗΚΕΠΑ για την παραχώρηση της αίθουσας του “Πολύκεντρου”, το Λιμενικό Ταμείο και το ΝΠΔΔ του δήμου για την αρωγή τους και τους χορηγούς και υποστηρικτές του αγώνα που ενίσχυσαν οικονομικά αυτήν την σημαντική οργάνωση για την πόλη μας, καθώς και τα ΜΜΕ για την προβολή. Tα έπαθλα απένειμαν η υφυπουργός Χριστίνα Αλεξοπούλου και μέλη της δημοτικής αρχής του δήμου Αιγιάλειας.

Στους χορηγούς Επικοινωνίας ήταν η “ΠΡΩΤΗ ΤΗΣ ΑΙΓΙΑΛΕΙΑΣ” και το “Protionline.gr” και μεγάλος χορηγός αγώνα η Τεχνική Εταιρία ΣΩΤΗΡΟΠΟΥΛΟΥ Ο.Ε.

Οι συμμετοχές της ΑΛΜΑ Αιγίου

Κολαϊτης Σπυρίδων – Παυλάκης Εμμανουήλ BMW 2002 Έτος 1990
Kαράμπελας Ηλίας – Καράμπελας Απόστολος VW BEETLE 1967
Ρούβαλης Παναγιώτης – Μαρκοράς Ανδρέας VW BEETLE 1972
Κάλπης Αθανάσιος – Κωνσταντόπουλος Αντώνιος VW 21 1975
Παναγόπουλος Αθανάσιος – Παναγόπουλος Μιχαήλ BLMC 1976
Μέρμηγκας Δημήτριος – Μέρμηγκας Μιχαήλ NISSAN CERRY 1985
Μαστροκούκος Ιωάννης – Μαστροκούκος Μάριος BMW E30 1990
Κερκελές Βασίλειος – Φάκος Απόστολος PEUGEOT 205 1995
Μίχαλος Αθανάσιος – Μίχαλου Μαρία PEUGEOT 205 1995
Δημόπουλος Γεώργιος – Δημόπουλος Κωνσταντίνος MITSUBISHI COLT LANCER 1998
Τσερεντζούλιας Χρήστος – Τσερεντζούλιας Θεοφάνης FORD PUMA 2000

Από την ΑΛΜΑ Αιγίου, Κερκελές, Μίχαλος, Τσερεντζούλιας ήταν κατά σειρά στην πρώτη τριάδα της κατηγορίας τους, Παναγόπουλος (ο πρώην δήμαρχος Αιγιάλειας) και Κολαϊτης 1ος και 3ος αντίστοιχα, ενώ 3ος ήταν και ο Καράμπελας στην κατηγορία του.

Στη γενική κατάταξη η πρώτη τριάδα ήταν: Φαρμάκης Κυριάκος – Αθανασοπούλου Μαρία, Καλογεράς Δημήτριος – Καλογεράς Ιωάννης, Τσιόγκας Χρήστος – Κολιόπουλος Σωτήρης.


Διαβάστε περισσότερα:
·
Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr