background img
banner
banner

«ΑΙΓΙΑΛΕΙΑ ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΤΟ ΑΥΡΙΟ»: Το σχέδιο του Χρήστου Γούτου για να αλλάξει η Αιγιάλεια

Μετά την κατάθεση του συνδυασμού «ΑΙΓΙΑΛΕΙΑ ΜΑΖΙ για το ΑΥΡΙΟ» και μπαίνοντας στην τελική ευθεία για τις εκλογές πρώτου αυτοδιοικητικού βαθμού, ξεκινά ένας κύκλος παρουσίασης των προτάσεων της παράταξης, με τη βεβαιότητα ότι θα αλλάξουν την Αιγιάλεια, θα της δώσουν την αναπτυξιακή ώθηση που έχει ανάγκη και θα χτίσουν ρεαλιστικά και με τρόπο χειροπιαστό και οφθαλμοφανή σε όλους, το «Αύριο» του τόπου μας, όπως χαρακτηριστικά αναφέρεται.

Σε δελτίο Τύπου του συνδυασμού αναφέρονται και τα εξής: ΄΄Η παράταξη «ΑΙΓΙΑΛΕΙΑ ΜΑΖΙ για το ΑΥΡΙΟ» δεν αναλώνεται σε θεωρίες ή ευχολόγια, δεν πραγματεύεται άπιαστα όνειρα, δεν χρησιμοποιεί ωραίους τίτλους που να μην μπορούν να γίνουν απτή πραγματικότητα στις ζωές Όλων των Συμπολιτών΄΄.

Πρόγραμμα ΑΜΕΣΑ υλοποιήσιμο

Επιπλέον, σημειώνει: ΄΄Έχουμε διαμορφώσει ένα Πρόγραμμα που θα μπορεί να είναι άμεσα υλοποιήσιμο, μετά την ανάληψη της διαχείρισης του Δήμου Αιγιαλείας. Στο επόμενο διάστημα, βήμα-βήμα, παρουσιάζουμε το Σχέδιό μας σε όλες και σε όλους τους πολίτες. Αφορά κάθε πτυχή της λειτουργίας του Δήμου και της πόλης από άκρη σε άκρη. Κάθε δραστηριότητα, κάθε τομέα. Αφορά Όλους, αφορά Όλες τις ηλικίες.
Ένα Πρόγραμμα για την λειτουργία του Δήμου, την βελτίωση της εικόνας του, την καθαριότητα και τις αισθητικές αλλαγές που θα συμβάλλουν στην αναβαθμισμένη ποιότητα ζωής, την ανάπτυξη και την Τουριστική ανάδειξη και προβολή της περιοχής, την ενίσχυση της τοπικής οικονομίας, της αγοράς και των επαγγελματιών, την ουσιαστική στήριξη των προϊόντων και το μέγιστο δυνατό όφελος μέσα από αξιοποίηση κάθε δυνατότητας αυτού του τόπου.

Οι βασικοί άξονες

Δύο είναι οι βασικοί άξονες που διέπουν αυτό το Πρόγραμμα:
1. Διοίκηση του Δήμου με:
α) Απόλυτη Διαφάνεια και Ενημέρωση για όλα.
β) Πλήρη συνέπεια λόγων και πράξης.
γ) Αυξημένη αίσθηση της ευθύνης και υποχρέωσης, που απορρέει από την Εντολή των πολιτών, να Υπηρετήσουμε με σεβασμό και χωρίς διαχωρισμούς Όλους τους Δημότες.
Αυτά για εμάς σημαίνουν: Δουλειά, Αποτέλεσμα, Έργο. Σημαίνουν: Ήθος, Αξιοπρέπεια, Σεβασμό. Συνεπάγονται έναν Δήμο «φιλικό» στους πολίτες, που νοιάζεται και κατανοεί, που μένει μακριά από την τοξικότητα, από τις στείρες και ολέθριες αντιπαραθέσεις.
2. Ικανοί και έμπειροι άνθρωποι που να υλοποιήσουν το Πρόγραμμα.
Σε αυτό το σημείο, είναι απαραίτητο να επισημανθεί ότι το ψηφοδέλτιο που καταθέσαμε αποτελείται από ανθρώπους καταξιωμένους, με γνώση, αλλά και αποδεδειγμένη ικανότητα τόσο στην διαχείριση και την άσκηση διοίκησης, όσο και στην αποτελεσματικότητα τους στην υλοποίηση όλων των προτάσεων και παρεμβάσεων που έχουμε σχεδιάσει΄΄.

Χρήστος Γούτος: «Οι Αιγιαλείς θα δουν άμεσο αποτέλεσμα. Είναι προσωπική δέσμευση»

Με αφορμή όλα τα ανωτέρω, ο επικεφαλής της παράταξης «ΑΙΓΙΑΛΕΙΑ ΜΑΖΙ για το ΑΥΡΙΟ» και υποψήφιος Δήμαρχος Αιγιαλείας Χρήστος Γούτος, δήλωσε:
«Νοιαζόμαστε πραγματικά για τον τόπο μας και τους συμπολίτες. Αρνούμαστε να δεχτούμε ότι η Αιγιάλεια δεν μπορεί να πάει Μπροστά. Αρνούμαστε κυρίως να αποδεχτούμε ότι η Αιγιάλεια παραδόθηκε στη στασιμότητα, στη μιζέρια. Αρνούμαστε να συμβιβαστούμε με την σκέψη, ότι αυτός ο τόπος, θα μείνει στο χθες.
Με αυτή την ιστορία, με τον πλούτο που διαθέτει, με το τόσο ικανό και περήφανο ανθρώπινο δυναμικό, με τις νέες και τους νέους που έχει στις τάξεις της, η Αιγιάλεια θα κάνει όχι απλά το «βήμα» αλλά το… ΑΛΜΑ προς τα ΕΜΠΡΟΣ.
Δεσμεύομαι προσωπικά, δεσμεύομαι ξεχωριστά στον καθένα και στην καθεμιά, σε ολόκληρη την Αιγιάλεια, ότι τις καλύτερες μέρες θα τις κάνουμε Όλοι Μαζί, πράξη.
Θα εργαστούμε με αφοσίωση, οι Αιγιαλείς θα δουν άμεσο αποτέλεσμα. Την Αιγιάλεια δεν θα την αφήσουμε όμηρο στο χθες. Θα την ωθήσουμε στο Αύριο, θα της δώσουμε την «πνοή» που χρειάζεται, θα την φτιάξουμε Όλοι Μαζί, όπως την ονειρευόμαστε. Θα την αναδείξουμε Σύγχρονη Ευρωπαϊκή περιοχή.
Για να είμαστε περήφανοι ξανά, όχι μόνο για το Παρελθόν, αλλά, και για το Παρόν, και για το Μέλλον. Είναι προσωπική μου ΔΕΣΜΕΥΣΗ».


Κατηγορίες Άρθρου
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Σχετικα αρθρα


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr