background img
banner
banner

Α’ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ: Δυο στα δυο η Αιγείρα / Ακράτα 3-0 στο Ρίο τον Αετό

Η ΘΥΕΛΛΑ ΤΗ ΝΙΚΗ 5-1 ΣΤΗΝ ΤΟΠΙΚΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΑΕΚ

Το τελευταίο χθεσινό παιχνίδι της Κυριακής, βρήκε νικήτρια την ομάδα της Αιγείρας / Ακράτας στο Ρίο, επικρατώντας 3-0 σε βάρος του τοπικού Αετού. Αυτή ήταν η 2η νίκη στις δυο πρώτες αγωνιστικές για την ομάδα της ανατολικής Αιγιάλειας, που ατενίζει με αισιοδοξία το μέλλον.
Στην τοπική αναμέτρηση του γηπέδου Πλαστήρα, η Θύελλα Αιγίου πανηγύρισε την πρώτη της νίκη στο πρωτάθλημα και με διαφορά μάλιστα ύστερα από το 5-1 απέναντι στην ομάδα των Καλαβρύτων.

Αετός Ρίου – Αιγείρα / Ακράτα 0-3

Στο γήπεδο του Ρίου ο Αετός βασίστηκε στη δύναμη και εκεί ήθελε να το πάει το παιχνίδι, απέναντι στην περισσότερο έμπειρη και ποιοτική Αιγείρα / Ακράτα.
Έτσι η εικόνα του αγώνα δεν ήταν η καλύτερη, σίγουρα όμως καλύτερη ομάδα ήταν η Αιγείρα / Ακράτα, που άνοιξε νωρίς το σκορ.
Στο 7΄ ο Αλέφαντος βρήκε με ασίστ τον Νικολόπουλο, με τον πρώην αμυντικό του Παναιγιάλειου να σημειώνει το πρώτο του γκολ με τη νέα του ομάδα.
Έτσι ολοκληρώθηκε το α΄ ημίχρονο και στο 63΄ ήταν ο Κυρίκος που διπλασίασε τα γκολ για την ομάδα του Γιάννη Παλαιολογόπουλου, ύστερα από την πάσα του Τριανταφυλλόπουλου.
Το τελικό 3-0 διαμορφώθηκε από τον Κουτρόπουλο στο 83΄, ύστερα από το 1-2 που άλλαξε με τον Ροδόπουλο.
Αιγείρα / Ακράτα: Ντόι, Ταρνάρης, Γ. Σταυρόπουλος, Μαγγίνας, Καραχάλιος, Κουτρόπουλος (84΄ Αγγ. Μητρόπουλος), Τζιαβάρας (46΄ Βασιλόπουλος), Αλέφαντος (78’ Λέση), Νικολόπουλος (46΄ Τριανταφυλλόπουλος), Κυρίκος, Ροδόπουλος (87΄ Πέππα).

Θύελλα Αιγίου – ΑΕ Καλαβρύτων 5-1

Στο γήπεδο Πλαστήρα η Θύελλα Αιγίου με περισσότερη κατοχή μπάλας και πιο αποτελεσματική, προηγήθηκε στο α΄ ημίχρονο 2-0 της ΑΕ Καλαβρύτων.
Το σκορ άνοιξε στο 9΄ ο Νίκος Διαμαντόπουλος με απ’ ευθείας εκτέλεση φάουλ, αφού βρήκε η μπάλα και στο τείχος.
Με υπέροχη κεφαλιά ο Γκοτσόπουλος στο 41΄ διαμόρφωσε το 2-0 του ημιχρόνου, ύστερα από την σέντρα του Νικολακόπουλου.
Οι φιλοξενούμενοι από την πλευρά τους προσπάθησαν και ήσαν ανταγωνιστικοί στα μισά του αγώνα, κάτι που δεν μπόρεσαν να διατηρήσουν και στο β΄ ημίχρονο.
Με μόλις δυο εναλλακτικές λύσεις στον πάγκο η ομάδα του Κωστή Βλάχου, δέχτηκε ακόμα τρία τέρματα από τον Δημήτρη Καραΐνδρο, η είσοδος του οποίου στο β΄ μέρος έπαιξε καθοριστικό ρόλο στην επίθεση της Θύελλας.
Ο προπονητής Κυριάκος Αθανασίου είχε περισσότερο βάθος στον πάγκο του, πραγματοποίησε και τις 5 αλλαγές, χάρηκε την πρώτη φετινή νίκη της Θύελλας.
Θύελλα Αιγίου (Κυριάκος Αθανασίου): Δ. Κουρτάκης (85΄ Μεντζελόπουλος), Ραυτόπουλος, Νικολακόπουλος (80΄ Ευσταθίου), Μαρδάς, Νικολάου, Αποστολόπουλος (46’ Καραΐνδρος), Γκιώνης (46’ Τσέλα), Διαμαντόπουλος (85΄ Βαγενάς), Μυλωνάς, Μουρτίκας, Γκοτσόπουλος.
ΑΕ Καλαβρύτων (Κωστής Βλάχος): Λέσης, Σαλάι, Αλεξόπουλος, Βλάχος, Παπαγεωργίου, Τσαβαλάς, Μητρόπουλος, Θεοτοκάτος, Ρετζίνο (80΄ Φλογεράς), Αντριάνο (44΄ λ.τ. Αχ. Δαφαλιάς), Μενύχτας

Χωρίς νικητή το ντέρμπι Πάτραι – Αρης Πατρών 0-0

Στο ντέρμπι των Προσφυγικών η μπάλα πήγαινε πάνω – κάτω και από τη μια περιοχή στην άλλη, χωρίς όμως ποτέ να καταλήξει στα δίχτυα. Ξεχώρισε από το τυπικά γηπεδούχο Πάτραι ο Θόδωρος Σαμπανέι, ενώ από τον Αρη έλειψε το βαρύ …πυροβολικό Γιάννης Σπανός, όπως επίσης με ίωση οι: Πανάρετος, Μπούμπαλης, Παρασκευόπουλος, Γράβαλος).

Ο Εθνικός Πατρών δεν έχει παίξει ακόμα στην έδρα του, αυτό όμως δεν τον εμπόδισε να πάρει δυο εκτός έδρας νίκες. Στην πρεμιέρα στα Καλάβρυτα και το Σάββατο στην Αγυιά 3-0 τον Δαβουρλή.

Στον Πήγασο …ξέδωσε η Νίκη Προαστείου μην έχοντας ακόμα χωνέψει την ήττα της πρεμιέρας από τον Αχαϊκό. Αυτή τη φορά πέτυχε το 4-0 απέναντι στον Πήγασο.
Πρώτη νίκη και για τον Κεραυνό. Στο γήπεδο Κάνιστρας που χρησιμοποιεί φέτος σαν έδρα, επικράτησε 3-0 του Αχαϊκού.


Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr