background img
banner
banner

Ολοκληρώθηκε η θερινή περίοδος με την επιτυχημένη γιορτή λήξης του Ναυτικού Ομίλου Διακοπτού

Η ΜΕΓΑΛΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΚΑΙ Η ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΑΥΞΑΝΟΥΝ ΤΙΣ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗ ΝΕΑ ΣΕΖΟΝ

Με μεγάλη συμμετοχή και εξαιρετική επιτυχία πραγματοποιήθηκε και φέτος η τελετή λήξης της Β΄ Προπονητικής Περιόδου Κολύμβησης Ανοιχτής θαλάσσης και Υδατοσφαίρισης που διενεργεί ο Ν.Α.Ο. Διακοπτού για δεύτερη συνεχή χρονιά.

Οι άνθρωποι του Ομίλου εξέφρασαν την ικανοποίησή τους για όλη την πορεία της Β΄ προπονητικής περιόδου κολύμβησης ανοιχτής θάλασσας και υδατοσφαίρισης και νιώθουν την ανάγκη να ευχαριστήσουν πρώτα απ’ όλα στα παιδιά που συμμετείχαν αλλά και στους γονείς τους για την άψογη συνεργασία μαζί μας αλλά και με τον ικανότατο προπονητή Βασίλη Κωσταρίδη με τη μεγάλη και συνολική προσφορά του!

Η εξέλιξη της κολυμβητικής δεινότητας των παιδιών και η όλο πιο ευχάριστη και οικεία επαφή τους με το υγρό στοιχείο γέμισε όλους χαρά, αισιοδοξία και ευθύνη για περισσότερες δράσεις!
Το αποκορύφωμα βέβαια της ψυχοσωματικής ευεξίας ήταν το διήμερο της Γιορτής Λήξης το προηγούμενο Σαββατοκύριακο.

Μπήκαν με αστείρευτη όρεξη στο κολύμπι, την ποδηλασία, το τρέξιμο, το κυνήγι θησαυρού, ακόμη και στον αγώνα υδατοσφαίρισης με τους βετεράνους αθλητές – του πρώτου αθλητικού τμήματος που συγκρότησε ο Ν.Α.Ο.Δ. την μακρινή δεκαετία του ‘70 -, τους οποίου ο ΝΑΟΔ ευχαρίστησε για την θερμή αποδοχή του αιτήματός μας για συμμετοχή στην Γιορτή Λήξης.

Πολλοί οι συντελεστές της επιτυχίας

Η ραγδαία άνοδος του ΝΑΟΔ οφείλεται στη συνολική προσπάθεια πολλών ανθρώπων και για τον λόγο αυτό από το αθλητικό τμήμα οι Σπήλιος Μαυροειδής, Κώστας Οικονόμου, Σωτήρης Παπαγεωργίου εξέδωσαν την παρακάτω ευχαριστήρια ανακοίνωση:

“Για την βοήθεια τους καθ’ όλη την διάρκεια των μαθημάτων ευχαριστούμε
α) Το Λιμενικό Σταθμό Αιγίου για την πάντα καλή συνεργασία μας.
β) Τους εθελοντές γονείς Αριάδνη, Κώστα, Βασίλη, Σπήλιο για την συνεπή παρουσία τους στις προπονήσεις πετυχαίνοντας το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα στη διεξαγωγή των προπονήσεων.
γ) Την Κατερίνα στην γραμματειακή υποστήριξη και την ενημέρωση των μέσων επικοινωνίας μας.
Ιδιαίτερα για την οργάνωση και την ομαλή διεξαγωγή των αθλημάτων δρόμου, του διημέρου της Γιορτής Λήξης ευχαριστούμε όλους τους εθελοντές!
Ευχαριστούμε τον Διευθυντή του Δημοτικού σχολείου Διακοφτού για την συνεργασία.
Ευχαριστίες στα νέα μας μέλη Αγγελική, Ευφροσύνη, Γιούλα, Κωνσταντίνα, για τις ευρηματικές ιδέες, την προθυμία και την εργασία που πρόσφεραν με τόση φροντίδα και κέφι!


Τον Οικονόμου Αθανάσιο για την προσφορά φρούτων και νερών.
Ευχαριστούμε τους εθελοντές που φρόντισαν με την παρουσία τους για την ασφάλεια των παιδιών μας :
Αρμπή Σπύρο (Ιατρό), Θεώνη και Χρήστο Λίβα (Ασθενοφόρο), Προδρομάκη Στράτο (Ναυαγοσώστη).
Ο συντονισμός και η καλοπιστία όλων των παραπάνω , μελών και εθελοντών, έφεραν αυτό το πολύ καλό αποτέλεσμα και στην φετινή διοργάνωση.
Εμείς δεσμευόμαστε να τηρούμε απαρέγκλιτα ενωτική και συνεργατική συμπεριφορά με τους φορείς και τους πολίτες του τόπου μας.
Είμαστε σίγουροι για την καλύτερη πορεία της νέας γενιάς και πολύ χαρούμενοι γιατί βάζουμε και εμείς, ανιδιοτελώς, το λιθαράκι μας για έναν καλύτερο τόπο, για έναν καλύτερο κόσμο, πιο πολιτισμένο, πιο φίλαθλο, πιο χαρούμενο, μακριά από εξαρτήσεις κάθε είδους.
Ευχόμαστε καλό χειμώνα σε όλες και σε όλους, καλή σχολική χρονιά στις νέες και στους νέους!
Υγεία και ειρήνη δίχως άλλες συμφορές σε όλο τον κόσμο”.


Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr