background img
banner
banner

Ματαιώθηκε το φιλικό Αιγείρα / Ακράτα – Θύελλα Αιγίου

Η ΚΛΗΡΩΣΗ ΕΙΧΕ ΤΑ …ΚΕΦΙΑ ΤΗΣ ΣΤΗΝ ΠΡΕΜΙΕΡΑ

Το φιλικό που ήταν προγραμματισμένο για αύριο Σάββατο ανάμεσα στην Αιγείρα / Ακράτα και την Θύελλα Αιγίου, δεν θα πραγματοποιηθεί.
Ο λόγος δεν είναι άλλος από τα τερτίπια της κλήρωσης, που έφερε αντιμέτωπα τα δυο σωματεία της Αιγιάλειας στην πρεμιέρα του επίσημου πρωταθλήματος, στο γήπεδο της Ακράτας. Οι δυο προπονητές προτίμησαν να ακυρώσουν αυτή τη φιλική συνάντηση, αφού θα παίξουν μαζί για το πρωτάθλημα σε λίγες μέρες.

Παίζει με τον Φοίνικα / Ζήρια η Θύελλα Αιγίου

Στην Θύελλα έσπευσαν μετά την ματαίωση του φιλικού με την Αιγείρα / Ακράτα να βρουν αντίπαλο για το Σαββατοκύριακο και συμφώνησαν να παίξουν με τον Φοίνικα / Ζήρια.
Αυτό θα είναι το προτελευταίο φιλικό για την ομάδα του Κυριάκου Αθανασίου, αφού έχει προγραμματιστεί ακόμα ένα για την ερχόμενη Τετάρτη στο γήπεδο Πλαστήρα με την ΑΕ Αιγίου.

Παραμένει στην Θύελλα ο Κώστας Θεοφανόπουλος

Ξεπέρασε κάποια προβλήματα εργασίας ο Κώστας Θεοφανόπουλος (φωτο) και θα παραμείνει στην ομάδα της Θύελλας, αφού προς στιγμή είχε σκεφτεί να αγωνιστεί στο πρωτάθλημα της Β΄ κατηγορίας. Τον Οκτώβριο θα επιστρέψει στην ομάδα της Θύελλας ο έμπειρος μέσος Τάσος Σωτηρόπουλος. Έχουν ξεκινήσει κανονικά τις προπονήσεις ο Νίκος Διαμαντόπουλος και ο Δημήτρης Καραΐνδρος.

Στρατεύεται ο Κ. Αθανασίου πέρασε Αλεξανδρούπολη ο Κουρτάκης

Στον αντίποδα στην ομάδα του Κυριάκου Αθανασίου αναμένονται δυο απώλειες, αφού στρατεύεται ο Κώστας Αθανασίου που θα παρουσιαστεί για την στρατιωτική του θητεία στην Σπάρτη, ενώ ο τερματοφύλακας Δημήτρης Κουρτάκης θα φύγει για Αλεξανδρούπολη για τις σπουδές του στην Μοριακή Βιολογία.

Ψάχνει ομάδα για φιλικό η Αιγείρα / Ακράτα

Αντίθετα με την Θύελλα, η Αιγείρα / Ακράτα μετά την ακύρωση του φιλικού αναζητεί τώρα αντίπαλο για ένα τελευταίο φιλικό προετοιμασίας, πριν περάσει στην μάχη του επίσημου πρωταθλήματος.
Κανονικά και χωρίς προβλήματα συνεχίζεται η προετοιμασία στην ομάδα του Γιάννη Παλαιολογόπουλου, με την προσθήκη του Δημήτρη Μαρινόπουλου που έπαιζε στο Πάτραι, ενώ αναμένονται ακόμα δυο προσθήκες τις επόμενες μέρες.

Τα Καλάβρυτα φιλικό το Σάββατο με τον Αστέρα Τσουκαλεΐκων

Το προγραμματισμένο φιλικό παιχνίδι για αύριο Σάββατο θα δώσει η ΑΕ Καλαβρύτων, που θα είναι και το τελευταίο πριν τα επίσημα παιχνίδια.
Αντίπαλος ο Αστέρας Τσουκαλεΐκων που αγωνίζεται στον α΄ όμιλο της Α΄ κατηγορίας, με ώρα έναρξης στις 5 το απόγευμα.

Επιστρέφει ο Σταύρος Τσαβαλάς, αργούν οι άλλοι παίκτες

Τον Σταύρο Τσαβαλά περιμένει ο προπονητής Κωστής Βλάχος, για να ενσωματωθεί στην ομάδα, ενώ θα περιμένει αρκετά ακόμα για τους υπόλοιπους παίκτες που δεσμεύονται με επαγγελματικές υποχρεώσεις και τους τραυματίες. Σύμφωνα με τον προπονητή της ΑΕ Καλαβρύτων στο ρόστερ θα είναι άπαντες παρόντες μετά τις Δημοτικές εκλογές.

Στην Τέμενη αύριο
Αστέρας – ΑΕ Αιγίου
Μετά το νικηφόρο φιλικό της Τετάρτης (3-2 τον Αχιλλέα), ο Αστέρας θα υποδεχτεί αύριο Σάββατο την ΑΕ Αιγίου στο γήπεδο της Τέμενης.

Με Αχιλλέα στις
Καμάρες το φιλικό
του Απόλλωνα Αιγίου
Στις 5 το απόγευμα της Κυριακής θα παίξουν στο γήπεδο Καμαρών δυο σωματεία της Αιγιάλειας από τον 2ο όμιλο της Β΄ κατηγορίας. Ο Αχιλλέας θα υποδεχτεί τον Απόλλωνα Αιγίου, ενώ το επίσημο μεταξύ τους παιχνίδι για τον α΄ γύρο θα γίνει στην Ροδιά την 11η αγωνιστική.
Ο Απόλλων Αιγίου έχει κλείσει φιλικό και για την Τετάρτη, στο γήπεδο της Τέμενης με τον Αστέρα.


Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr