background img
banner
banner

Νέο Δ.Σ. στην Ομοσπονδία Συλλόγων Αιγιάλειας

ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΠΟΥ ΔΙΕΞΗΧΘΗΣΑΝ ΜΕ ΚΑΘΟΛΙΚΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ

Με συμμετοχή και σε όμορφο κλίμα πραγματοποιήθηκε η εκλογική διαδικασία της Ομοσπονδίας Συλλόγων Αιγιαλείας την Κυριακή στα γραφεία της Ο.Σ.Α. στο Πολύκεντρο στη Μυρτιά. Όλα τα μέλη της Ο.Σ.Α., συμμετείχαν δια των εκλεγμένων αντιπροσώπων τους, με την παρουσία της ορισθείσας Δικαστικής Αντιπροσώπου Χριστίνας Αναστασοπούλου.

Για πρώτη φορά εξελέγησαν πέντε Αντιπρόσωποι για την ΠΑ.ΣΥ.Π.Ο.Ε., Πανελλήνια Συνομοσπονδία Πολιτιστικών Ομοσπονδιών & Ενώσεων, όπου η Ο.Σ.Α. αποτελεί ιδρυτικό μέλος.

Ποιοι εκλέγονται

Για το Διοικητικό Συμβούλιο εκλέγονται οι: 1.Σταύρος Καραδημητρόπουλος, 2.Αθανάσιος Μπαλτουμάς, 3.Σπυρίδων Χριστόπουλος, 4.Γεώργιος Μπόγδος, 5.Νικόλαος Παπαδόπουλος, 6. Γεώργιος Ρόζος, 7.Χαρίλαος Γιαννόπουλος, 8.Ανδρέας Ρεκούτης , 9.Γεώργιος Νικολόπουλος, 10.Δημήτριος Σωτηρόπουλος, 11.Ευαγγελία Ντερντέ .

Για την Εξελεγκτική Επιτροπή εκλέγονται οι: 1.Βασίλειος Σίδερης, 2.Νικόλαος Χριστόπουλος, 3.Αικατερίνη Δουδούμη*,4. Αθανάσιος Κόρδας*. Μεταξύ του 3ου και 4ου μέλους θα γίνει κλήρωση λόγω ισοψηφίας.

Για την ΠΑ.ΣΥ.Π.Ο.Ε., εκλέγονται οι: 1.Σταύρος Καραδημητρόπουλος, 2.Γεώργιος Ρόζος, 3.Ανδρέας Ρεκούτης, 4.Νικόλαος Παπαδόπουλος, 5.Σπυρίδων Χριστόπουλος.

Εντός της εβδομάδας θα συγκροτηθεί σε σώμα το νέο Διοικητικό Συμβούλιο και η Ε.Ε., ώστε η ομοσπονδία να είναι έτοιμη για την οργάνωση και παρουσίαση του forum με θεματολογία Πολιτισμός και Επιχειρηματικότητα στις 25 Σεπτεμβρίου άλλα και την διοργάνωση της Ετήσιας εορτή της Ομοσπονδίας στις 22 Οκτωβρίου.


Κατηγορίες Άρθρου
ΤΟΠΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr