background img
banner
banner

Πρόσκληση για πλήρωση κενών θέσεων

ΣΤΗΝ A’, Β ‘ ΤΑΞΗ ΤΟΥ ΠΡΟΤΥΠΟΥ ΕΠΑ.Λ. ΑΙΓΙΟΥ

Η Διεύθυνση του Πρότυπου ΕΠΑΛ Αιγίου σύμφωνα με τα προβλεπόμενα στην παρ. 3 της περιπ. ΙΒ του άρθρου 9 της υπό στοιχεία 68027/ΓΔ4/16-06-2023 Υ.Α., με ανακοίνωσή της, καλεί τους ενδιαφερόμενους μαθητές, γονείς/κηδεμόνες να προσέλθουν στο σχολείο έως σήμερα Τρίτη 5 Σεπτεμβρίου για υποβολή αποκλειστικά χειρόγραφης αίτησης εγγραφής / μετεγγραφής για την πλήρωση των κενών θέσεων.

Α’ Τάξης Λυκείου, Β ‘ Τάξης Λυκείου •Για τον τομέα Διοίκησης και Οικονομίας. •Για τον τομέα Ηλεκτρολογίας, Ηλεκτρονικής και Αυτοματισμού. •Για τον τομέα Μηχανολογίας. •Για τον τομέα Πληροφορικής. •Για τον τομέα Υγείας Πρόνοιας και Ευεξίας.

Οι κενές θέσεις που ανακύπτουν τον Σεπτέμβριο, καλύπτονται από ενδιαφερόμενους/ες μαθητές/τριες βάσει του βαθμού προαγωγής τους από την προηγούμενη τάξη σύμφωνα με τις κείμενες διατάξεις ή/και από απόφοιτους/ες οι οποίοι/ες κατέχουν απολυτήριο τίτλο ΓΕ.Λ., ΕΠΑ.Λ. ή άλλο ισότιμο, με βάση το βαθμό του απολυτηρίου τίτλου ή άλλου ισότιμου, της ημεδαπής ή της αλλοδαπής.

Μετά τη λήξη της παραπάνω διαδικασίας συντάσσεται πίνακας επιλεχθέντων/ουσων μαθητών/τριων ο οποίος αναρτάται στην επίσημη ιστοσελίδα του σχολείου ή/ και σε σημείο της σχολικής μονάδας στο οποίο έχουν πρόσβαση οι ενδιαφερόμενοι/ες, τηρώντας τις αρχές διασφάλισης των προσωπικών δεδομένων.


Κατηγορίες Άρθρου
ΤΟΠΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr