background img
banner
banner

Ρεπό σήμερα, την Κυριακή αρχίζει ο «Γολγοθάς»

ΜΕΤΑ ΤΗΝ 5Η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΜΠΑΙΝΕΙ Η ΕΜΒΟΛΙΜΗ ΤΗΣ ΠΡΕΜΙΕΡΑΣ

Μετά το χαλάρωμα της Δευτέρας, ακολουθεί το ρεπό για τον Παναιγιάλειο, το οποίο αναμένεται και να καθιερωθεί για κάθε Τρίτη. Την Δευτέρα 11 Σεπτεμβρίου απουσίασε από την προπόνηση ο τραυματίας Αρβανίτης, δικαιολογημένα ο Σανδραβέλης και ο Βιλανάκης που στρατεύτηκε.

Ορίστηκε εμβόλιμη η 1η αγωνιστική

Με εξαίρεση το παιχνίδι της περασμένης Παρασκευής Ελλάς Σύρου – ΑΕΡ Αφάντου 1-0, ανεκπλήρωτη έμεινε η πρεμιέρα ύστερα από την απόφαση της ΕΠΟ να αναβάλλει τα παιχνίδια για τις καταστροφές στην Θεσσαλία.

Τα παιχνίδια της πρώτης αγωνιστικής θα πραγματοποιηθούν την Τετάρτη μετά την 5η αγωνιστική στην οποία ο Παναιγιάλειος αγωνίζεται εκτός έδρας με την Ρόδο, ενδιάμεσα από το παιχνίδι της 6ης αγωνιστικής στο οποίο υποδέχεται τον ΠΑΟ Βάρδας, θα παίξει εντός έδρας το εξ’ αναβολής της πρεμιέρας με το Μεσολόγγι.

Ανέτοιμος έδειξε  στη Νέα Σμύρνη ο Παναιγιάλειος

Απέναντι στο φαβορί του 4ου ομίλου Πανιώνιο γνώρισε την φιλική ήττα την Κυριακή ο Παναιγιάλειος. Βελτιωμένος παρουσιάστηκε στο β΄ ημίχρονο, με φανερά όμως σημάδια ότι χρειάζεται πίστωση χρόνου για να βγάλει καλύτερο αγωνιστικό πρόσωπο στο γήπεδο.
Μάλιστα δεν ευνοεί γι’ αυτό και το πρόγραμμα που τον καλεί να παίξει δυο αγώνες εκτός έδρας με Ερμιονίδα (Κυριακή στις 4:00) και Μύκονο.

Πώληση εισιτηρίων διαρκείας του Παναιγιάλειου

Τον τρόπο διάθεσης των εισιτηρίων διαρκείας ανακοίνωσε η διοίκηση του Παναιγιάλειου:
«Η διοίκηση του Παναιγιάλειου Γ.Σ. ενημερώνει τους φιλάθλους της Αιγιώτικης ομάδας, ότι η διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας για το πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής της αγωνιστικής περιόδου 2023-24 θα γίνεται καθημερινά, αρχής γενομένης από την Τρίτη (5/9), από το εκδοτήριο του γηπέδου της Αβύθου και τις ώρες 15:30 – 18:00. Επίσης μπορεί να γίνει και τηλεφωνική κράτηση στα τηλέφωνα 6944456818 (Βαγγ. Ευαγγελίου) και 6976407007 (Γρηγ. Παλούμπης) και οι κάτοχοι τους να παραλάβουν τα εισιτήρια διαρκείας, είτε πριν το εντός έδρας παιχνίδι της Κυριακής (10/9 με αντίπαλο το Μεσολόγγι), είτε με όποιο τρόπο αυτοί επιθυμούν
Οι τιμές των εισιτηρίων διαρκείας είναι: για τον α’ γύρο 70€, για όλη τη χρονιά 130€ και τα VIP 200€.»


Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr