background img
banner
banner

“Σάρωσαν” τα μετάλλια οι μικροί κολυμβητές του Κ.Ο.Α. στη Σύρο

ΣΤΟ ΠΑΜΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΘΑΛΑΣΣΑΣ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ 2-3 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ

Εντυπωσιακή ήταν η παρουσία του Κολυμβητικού συλλόγου Αιγίου στο Παμπεριφερειακό Πρωτάθλημα Συλλόγων Θάλασσας που διεξήχθη το σαββατοκύριακο 2 και 3 Σεπτεμβρίου στη Σύρο. Τα παιδιά της ομάδας πέτυχαν τους στόχους τους με σημαντικές διακρίσεις, ατομικά ρεκόρ και πολλά μετάλλια, αφήνοντας υποσχέσεις για ανάλογη και ακόμη καλύτερη συνέχεια.

Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στην προπονήτρια Αθηνά Κωνσταντινίδου για την άρτια προετοιμασία της ομάδας και τον εντυπωσιακό απολογισμό στους αγώνες. Συνολικά, οι νεαροί κολυμβητές κατέκτησαν 15 μετάλλια, 7 χρυσά, 4 αργυρά και 4 χάλκινα! Επικεφαλής αποστολής του ΚΟΑ στη Σύρο ήταν η γεν. αρχηγός Τασία Βλαχοπούλου. Ποιο Αναλυτικά, στην αγωνιστική κατηγορία ο Κωνσταντίνος Μπιναρδόπουλος κατέκτησε δύο χρυσά σε 50μ. ελεύθερο και 50μ. πεταλούδα και ένα αργυρό στα 100μ. ελεύθερο.

Ο Δημήτρης Τσιάρας επίσης δύο χρυσά σε 50μ. πεταλούδα και 200μ. μικτή ατομική καθώς και ένα χάλκινο στα 100μ. ελεύθερο.
Η Ειρήνη Μαρκορά κατέκτησε δύο αργυρά μετάλλια σε 50μ. ελεύθερο και 50μ. μικτή ατομική και ένα χάλκινο στα 50μ. ελεύθερο.

Στην προαγωνιστική κατηγορία η Ιωάννα Ντούρου ήταν εντυπωσιακή με τρία χρυσά μετάλλια σε 50μ. ελεύθερο, 50μ. ύπτιο και 100μ. ελεύθερο! Η Αναστασία Ζαππή κατέκτησε αργυρό στα 50μ. ύπτιο και χάλκινο στα 50μ. πρόσθιο και τέλος ο Αλέξανδρος Μαρκοράς κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο στα 100μ. ελεύθερο.

Διοργανωτής ήταν η K.O.E (Kολυμβητική Ομοσπονδία Ελλάδας) με συνδιοργανωτές την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου, το Δήμο Σύρου Ερμούπολης, το Ναυτικό Όμιλο Σύρου και τον Αίαντα Σύρου. Παρόντες στους αγώνες ήταν ο πρόεδρος, ο αντιπρόεδρος και μέλη του Δ.Σ. της Κ.Ο.Ε.


Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr