background img
banner
banner

Στο «Σήμαντρον» οι Παγκορασίδες του Ολυμπιακού στο βόλεϊ

Μια προετοιμασία 11 ημερών πραγματοποιούν στις σύγχρονες εγκαταστάσεις του ξενοδοχείου «Σήμαντρον» στον Ελαιώνα, οι περυσινές πρωταθλήτριες Παγκορασίδες του Ολυμπιακού Πειραιά.

Αλίκη Αθανασίου: «Ομορφος χώρος για ένα περίκλοπο προπονητικό πρόγραμμα που εφαρμόζουμε»

Το Protionline.gr βρήκε την ευκαιρία να μιλήσει με την υπεύθυνη ψυχικής ενδυνάμωσης Αλίκη Αθανασίου, έφορο του τμήματος βόλεϊ και υπεύθυνη ball girls του Ολυμπιακού από το 2017. Μητέρα της Μαρκέλλας Λαναρά πρώην παίκτριας στα τμήματα κορασίδων και νεανίδων και τελειόφητη ψυχολογίας στο George Washington University με υποτροφία βόλεϊ. Η Αλίκη λαμβάνει τεράστια ψυχική δύναμη από τους γονείς των παιδιών, που την θεωρούν σαν δεύτερη μητέρα τους και τους διδάσκει πολύτιμες γνώσεις, που θα σημαδέψουν την πορεία της ζωής τους.
Η ίδια λέει στo Protionline.gr: «Το πρόγραμμα προετοιμασίας έχει επιμεληθεί ο προπονητής Νίκος Φρατζικινάκης άριστος γνώστης του αντικειμένου με ιδιαίτερη αγάπη και μέριμνα στα παιδιά. Η φετινή προετοιμασία έχει συνεργάτες το Spirit and Soul Training που επιμελείται από εμένα εφαρμόζοντας καθημερινά συνεδρίες ψυχικής ενδυνάμωσης και εξάσκησης στην νοερή απεικόνιση και διαχείριση της αναπνοής. Το ημερήσιο προπονητικό πρόγραμμα περιλαμβάνει μυϊκή ενδυνάμωση , ασκησιολόγιο εντός της πισίνας και δύο φορές προπόνηση στις τεχνικές βόλεϊ.»


Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr