background img
banner
banner

Σχεδόν 1.500 υποψήφιοι στις δημοτικές εκλογές!

ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΣΕ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΠΟΥ ΚΑΤΑΓΡΑΦΗΚΕ ΠΟΤΕ…

Με τους περισσότερους υποψήφιους από κάθε άλλη εκλογική αναμέτρηση οδεύει προς τις κάλπες της 8ης Οκτωβρίου, ο δήμος Αιγιαλείας. Με έξι υποψήφιους συνδυασμούς που κατέθεσαν ψηφοδέλτια την περασμένη Πέμπτη 31 Αυγούστου, οι υποψήφιοι δημοτικοί και κοινοτικοί σύμβουλοι φτάνουν τους 1.479, αριθμό… ρεκόρ.

Καταλαμβάνουν δε υπολογίσιμο ποσοστό του συνολικού πληθυσμού του δήμου, γεγονός που φανερώνει το τεράστιο ενδιαφέρον για τις δημοτικές εκλογές που θα πραγματοποιηθεί σε κάτι περισσότερο από έναν μήνα.

Υποψήφιοι είναι: Ο νυν δήμαρχος Αιγιαλείας Δημήτρης Καλογερόπουλος «Αιγιάλεια Τώρα», ο Χρήστος Γούτος (Αιγιάλεια Μαζί για το Αύριο), ο Κώστας Σπηλιόπουλος (Αιγιάλεια Προορισμός), ο Γιώργος Κουβαράς (Μαχητική Προοδευτική Συνεργασία της Αιγιάλειας), ο Γιάννης Μποδιώτης (Λαϊκή Συσπείρωση) και ο Γρηγόρης Τριανταφυλλόπουλος (Αιγιαλέων Πόλις).

Με 407 ο Δημ. Καλογερόπουλος

Ο πολυπληθέστερος συνδυασμός είναι αυτός του δημάρχου Δημήτρη Καλογερόπουλου, με 407 υποψήφιους, αριθμός που ξεπερνά ακόμη και αυτόν των συμμετεχόντων στο ψηφοδέλτιο του απερχόμενου δημάρχου Πατρέων Κώστα Πελετίδη, μολονότι απευθύνεται σε δήμο με πολλαπλάσιο πληθυσμό. Στο κεντρικό ψηφοδέλτιο «μετρά» 74 υποψήφιους. Έχει ακόμη 3 για το κεντρικό της Αιγείρας, 8 για το κεντρικό της Ακράτας, 28 για το κεντρικό του Αιγίου, 8 για το κεντρικό του Διακοπτού, 5 για το κεντρικό του Ερινεού και 10 για το κεντρικό της Συμπολιτείας. Έχει δε πληθώρα υποψηφίων και για τις 73 κοινότητες του δήμου.

388 υποψήφιοι στο πλευρό του Χρ. Γούτου

Η παράταξη του Χρήστου Γούτου έχει συνολικά 388 υποψηφίους εκ των οποίων οι 74 στο κεντρικό ψηφοδέλτιο. Για το κεντρικό του Αιγίου έχει 40 υποψηφίους, της Αιγείρας 3, του Ερινεού 5, το Κεντρικό του Διακοπτού 8, της Συμπολιτείας 10 και της Ακράτας 8 υποψήφιους και υποψήφιους για τις κοινότητες του δήμου. Επίσης έχει υποψηφίους για 70 κοινότητες του δήμου.

Ο Κ. Σπηλιόπουλος με 317

Ο συνδυασμός του Κώστα Σπηλιόπουλου έχει ανακοινώσει 317 υποψήφιους εκ των οποίων οι 73 για το κεντρικό ψηφοδέλτιο και οι 244 για τα τοπικά συμβούλια. 40 είναι οι υποψήφιοι για το κεντρικό ψηφοδέλτιο του Αιγίου, 3 για το κεντρικό της Αιγείρας, 8 για το κεντρικό της Ακράτας, 8 για του Διακοπτού, 5 για του Ερινεού και 9 για το κεντρικό της Συμπολιτείας. Ο συνδυασμός «Αιγιάλεια Προορισμός» έχει εκπροσώπηση σε 68 κοινότητες της Αιγιάλειας.

127 οι συνοδοιπόροι του Γ. Κουβαρά

Η παράταξη του Γιώργου Κουβαρά έχει συνολικά 127 υποψηφίους, εκ των οποίων οι 38 στο κεντρικό ψηφοδέλτιο (28 άντρες και 10 γυναίκες). Για το κεντρικό του Αιγίου έχει 19 υποψηφίους, για της Αιγείρας 1, για της Ακράτας 3, για το Κεντρικό του Διακοπτού 7, για τον Ερινεό 2 και για τη Συμπολιτεία 6. Υποψήφιους προέδρους και συμβούλους, έχει η παράταξη για 45 κοινότητες.

Με 120 στη «μάχη» ο Γ. Μποδιώτης

Ο συνδυασμός με επικεφαλής τον Γιάννη Μποδιώτη έχει 120 υποψηφίους. Από αυτούς οι 31 συμμετέχουν στο κεντρικό ψηφοδέλτιο, μεταξύ των οποίων 12 γυναίκες και 19 άντρες. Έχει δε 18 υποψηφίους για το κεντρικό ψηφοδέλτιο του Αιγίου, 1 για της Αιγείρας, 3 της Ακράτας, 3 του Διακοπτού, 2 του Ερινεού και 4 της Συμπολιτείας. Έχει δε υποψηφίους για 46 κοινότητες του δήμου.

Ο Γρ. Τριανταφυλλόπουλος

Η παράταξη του Γρηγόρη Τριανταφυλλόπουλου ανακοίνωσε 33 υποψηφίους για το κεντρικό ψηφοδέλτιο ενώ έγινε γνωστό πως θα έχει συνολικά 120 υποψήφιους.

Στο κεντρικό ψηφοδέλτιο του υποψήφιου δημάρχου αναφέρονται οι: ΑΝΔΡΕΟΥ ΗΛΙΑΣ, ΑΡΓΥΡΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ, ΑΠΟΣΤΟΛΟΠΟΥΛΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ, ΒΛΑΧΟΣ ΣΠΥΡΟΣ, ΑΣΠΡΟΥΚΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ, ΓΚΙΤΣΑΛΗ ΒΙΚΤΩΡΙΑ, ΓΚΡΑΙΚΙΩΤΟΥ ΤΑΣΙΑ, ΔΕΛΗΓΕΩΡΓΟΠΟΥΛΟΣ ΦΙΛΙΠΠΟΣ, ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ ΤΑΚΗΣ, ΔΡΟΥΚΑΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ, ΚΑΚΟΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ, ΚΑΚΟΥ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ, ΚΑΤΡΙΒΕΣΗ ΜΟΙΡΑΛΙΩΤΗ ΧΡΙΣΤΙΝΑ, ΚΟΥΤΡΟΥΜΠΕΛΗΣ ΒΑΓΓΕΛΗΣ, ΚΟΥΤΟΥΛΑ-ΔΑΔΙΩΤΗ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ, ΛΑΜΠΡΟΠΟΥΛΟΥ ΔΗΜΗΤΡΑ (Μιμίκα), ΜΠΑΡΙΑΜΑΪ ΕΡΙΟΝ (Βαγγέλης), ΜΠΑΡΜΠΑ ΑΓΓΕΛΙΚΗ, ΜΠΕΚΙΑΡΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ, ΠΑΓΑΝΟΣ ΑΝΤΩΝΗΣ, ΠΑΛΟΥΜΠΗΣ ΓΡΗΓΟΡΗΣ, ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ, ΠΑΝΟΠΟΥΛΟΣ ΑΝΤΩΝΗΣ, ΠΑΠΑΛΕΞΙΟΥ ΓΙΑΝΝΗΣ, ΠΕΤΡΟΠΟΥΛΕΑ ΑΝΝΑ, ΡΩΣΣΗ ΙΩΑΝΝΑ, ΣΑΝΔΡΑΒΕΛΗ ΑΘΑΝΑΣΙΑ, ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΠΟΥΛΟΥ ΗΛΙΑΝΑ, ΤΣΕΚΟΥΡΑΣ ΓΡΗΓΟΡΗΣ , ΦΑΤΟΥΡΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ, ΤΣΙΩΚΟΣ ΝΙΚΟΣ, ΦΩΤΟΠΟΥΛΟΣ ΣΠΥΡΟΣ


Κατηγορίες Άρθρου
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Σχετικα αρθρα


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr