background img
banner
banner

Νίκη και ήττα στο τουρνουά του Δερβενίου για την Αιγείρα / Ακράτα

ΜΕ ΠΟΛΛΕΣ ΑΠΟΥΣΙΕΣ Η ΘΥΕΛΛΑ ΗΤΤΗΘΗΚΕ ΣΤΟ ΠΡΟΑΣΤΕΙΟ ΑΠΟ ΤΗ ΝΙΚΗ

Παρατάσσοντας σχεδόν μια εντελώς νεανική ομάδα, η Θύελλα Αιγίου δεν είχε τύχη στο Προάστειο απέναντι στη γηπεδούχο Νίκη που σημείωσε επτά τέρματα.

Ο προπονητής της Αιγιώτικης ομάδας περιμένει τις επιστροφές των ποδοσφαιριστών, αφού ακολουθεί το φιλικό με τον Αστέρα Δερβενίου και αμέσως μετά η πρεμιέρα του πρωταθλήματος στην Α΄ κατηγορία.

Θύελλα Αιγίου: Μεντζελόπουλος, Νικολακόπουλος, Νικολάου, Μαρδάς, Ραυτόπουλος, Αποστολόπουλος, Ευσταθίου, Γκιώνης, Ιγνάσιο, Γκοτσόπουλος, Μυλωνάς. Κουνάβης, Μιχ. Κουρτάκης, Ράμμος.

Βελτιωμένο πρόσωπο στο Δερβένι η Αιγείρα / Ακράτα

Στο τουρνουά «Κώστας Βυζάς» που πραγματοποιήθηκε στο γήπεδο του Δερβενίου, ο προπονητής Γιάννης Παλαιολογόπουλος διαπίστωσε την αγωνιστική πρόοδο της Αιγείρα / Ακράτας και θα ολοκληρώσει τα σχέδιά του στα δυο τελευταία φιλικά που ακολουθούν και είναι στα Ροζενά με τον Πανευρωσθινιακό την επόμενη Τετάρτη και με τον Αστέρα Τέμενης την Κυριακή.

Νίκησε το Δερβένι έχασε από το Ξυλόκαστρο

Όπως στο προ ημερών μεταξύ τους φιλικό, έτσι και το Σάββατο η Αιγείρα / Ακράτα ήταν νικήτρια. Αυτή τη φορά με σκορ 1-0 από το γκολ του Γιώργου Ροδόπουλου. Αντίθετα την ήττα 0-1 γνώρισε στο άλλο παιχνίδι που έδωσε με τον Ηρακλή Ξυλοκάστρου, με τον προπονητή Γιάννη Παλαιολογόπουλο να αρκείται με τα συμπεράσματά του.

Αιγείρα / Ακράτα: Ντόι, Ταρνάρης, Γ. Σταυρόπουλος, Καραχάλιος, Μαγγίνας, Κουτρόπουλος, Τζιαβάρας, Αλέφαντος, Κυρίκος, Ροδόπουλος, Νικολόπουλος.
Οικονομόπουλος, Αγγ. Μητρόπουλος, Ν. Σταυρόπουλος, Βίκτωρ, Μάριος αδέλφια, Ντανιέλ, Βασιλόπουλος, Ματέο.

Πολλά τα γκολ στο φιλικό ΑΕ Αιγίου – ΑΕ Καλαβρύτων 4-4

Σε ένα ανοιχτό παιχνίδι που έγινε στο γήπεδο Πλαστήρα, οι αντίπαλοι ΑΕΑ και ΑΕΚ σημείωσαν από τέσσερα γκολ, προσφέροντας στους φιλάθλους ικανοποίηση από τις επιθετικές ενέργειες και την ευστοχία των δυο σωματείων.

Χαρακτηριστικό είναι ότι η πρωτοπορία στο σκορ άλλαζε διαρκώς …χέρια, αφού στην αρχή προηγήθηκε η ΑΕ Αιγίου, στη συνέχεια το ανέτρεψε με 1-2 η ΑΕΚ.
Η ΑΕ Αιγίου γύρισε πάλι το παιχνίδι υπέρ της 3-2 και σειρά πήραν τα Καλάβρυτα για το προσωρινό 3-4, μέχρι να ακολουθήσει το τελικό 4-4.

2-2 στο ημίχρονο

Το σκορ άνοιξε η ΑΕ Αιγίου με τον Σάντρι Αϊντίν, ισοφάρισε 1-1 με τον Βραχλιώτη και προηγήθηκε 2-1 με τον Κουτρουμάνη η ομάδα των Καλαβρύτων. Με πέναλτι ισοφάρισε 2-2 ο Κόλα στη λήξη του ημιχρόνου. Προβάδισμα 3-2 για την ΑΕ Αιγίου με τον Σάντρι Αϊντίν, πριν ακολουθήσουν τα δυο γκολ των Καλαβρύτων με τους Τσάκαλο και Ρετζίνο για το 3-4
Το τελικό 4-4 έγινε από τον Πάπα.

ΑΕ Αιγίου: Φιλιπόπουλος, Σπ. Γκιζέλης, Ανχεν, Γεωργακόπουλος, Κόλα, Καπετσώνης, Τζιαντομένικο, Γκραικιώτης, Σ. Αϊντίν, και δυο παίκτες που δοκιμάζονται.
Στο β΄΄έπαιξαν: Νικολόπουλος, Μούζος, Κωστόπουλος, Π. Γκιζέλης, Χριστοδουλόπουλος, Σωτηρόπουλος, Πάπα
ΑΕ Καλαβρύτων: Λέσης, Εράλντο, Αχ. Δαφαλιάς, Φλογεράς, Παπαγεωργίου, Παπαδόπουλος, Σκιαδάς, Κουτρουμάνης, Ρετζίνο, Αντριάνο, Βραχλιώτης
Επίσης έπαιξαν: Πανουτσακόπουλος, Τσάκαλος, Αντωνόπουλος, Παπασωτηρίου, Π. Δαφαλιάς, Δεμερτζίδης

Παίζουν πάλι μαζί την Τετάρτη ΑΕ Καλαβρύτων – ΑΕ Αιγίου

Ακόμα ένα μεταξύ τους παιχνίδι περιμένει τους δυο αντιπάλους μεθαύριο Τετάρτη και αυτή τη φορά θα έχει έδρα το γήπεδο των Καλαβρύτων.
Για την ομάδα του προπονητή Κωστή Βλάχου αυτό θα είναι το προτελευταίο φιλικό πριν την πρεμιέρα στην Α΄ κατηγορία, αφού θα ακολουθήσει η τελευταία φιλική συνάντηση με τον Αστέρα Τσουκαλεΐκων το ερχόμενο Σάββατο.


Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr