background img
banner
banner

Τέθηκαν θέματα ζωτικής σημασίας στη συνάντηση Μαστοράκου – Θεοχάρη

Μια άκρως εποικοδομητική συνάντηση με τον Υφυπουργό Οικονομικών Χάρη Θεοχάρη είχε η Αννα Μαστοράκου, με την ιδιότητα της προέδρου της ΕΝΙΕΟΠΥΥ, μόνιμου μέλος του συντονιστικού οργάνου του ιδιωτικού διαγνωστικού τομέα της ΠΦΥ.

Στη διάρκεια της συνάντησης τέθηκαν ζητήματα ζωτικής σημασίας για τη στήριξη των υπηρεσιών ΠΦΥ στη χώρα μας. Καταρχήν, η αύξηση του προϋπολογισμού για την ΠΦΥ και των αποζημιώσεων του ιατρικού έργου και των διαγνωστικών εξετάσεων. Ακολούθως το θέμα της διαγραφής των δυσβάσταχτων καταλογισμών clawback στα διαγνωστικά εργαστήρια και στους συμβεβλημένους κλινικοεργαστηριακούς ιατρούς ΕΟΠΥΥ.

Και τέλος, η αναλογικότητα του προϋπολογισμού του δημόσιου-ιδιωτικού τομέα ανάλογα με τους δείκτες εξυπηρέτησης των πολιτών ανά Νομό.

Ο Υπουργός έδειξε πλήρη κατανόηση για τις συνέπειες της υποχρηματοδότησης στην ποιότητα υπηρεσιών προς τους πολίτες και θα επιδιώξει σε συνεργασία με τους συναρμόδιους Υπουργούς, τη ρεαλιστική χρηματοδοτική αναπροσαρμογή, βάσει της ζήτησης υπηρεσιών υγείας.

Η Αννα Μαστοράκου συνεχίζει σταθερά, μέσα από τις θεσμικές της ιδιότητες στον χώρο της Υγείας, να αγωνίζεται για τη βελτίωση των παρεχόμενων υπηρεσιών υγείας και πρόληψης στη χώρα μας.

Ταυτόχρονα, η πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Πατρών και υποψήφια με τον συνδυασμό «Μπροστά για όλους» του Περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδας, Νεκτάριου Φαρμάκη, συνεχίζει με ακόμη πιο εντατικούς ρυθμούς και τον προεκλογικό της αγώνα για τις εκλογές της 8ης Οκτωβρίου.


Κατηγορίες Άρθρου
ΠΡΟΣΩΠΑ

Σχετικα αρθρα


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr