background img
banner
banner

Τα φιλικά του Σαββατοκύριακου στην περιοχή μας

Αρκετά ήταν τα φιλικά παιχνίδια στην περιοχή μας και γενικότερα στον νομό μας. Για τις περισσότερες ομάδες της Α΄ κατηγορίας ήταν και τα τελευταία, αφού το πρωτάθλημα ξεκινά το επόμενο Σαββατοκύριακο.

…Αγιάστηκε η Θύελλα Αιγίου νίκησε 3-0 τον Φοίνικα / Ζήρια

Το πρωί του Σαββάτου πραγματοποιήθηκε ο καθιερωμένος ετήσιος Αγιασμός στην Θύελλα Αιγίου από τον Πατέρα Ιωάννη.
Το απόγευμα της Κυριακής οι Γκοτσόπουλος, Μυλωνάς και Καραΐνδρος πέτυχαν τα γκολ της Θύελλας Αιγίου στο νικηφόρο φιλικό 3-0 απέναντι στον Φοίνικα / Ζήρια.
Χαρακτηριστικό είναι ότι όλα τα γκολ σημειώθηκαν στο β΄ ημίχρονο.
Θύελλα Αιγίου: Δ. Κουρτάκης, Αποστολόπουλος, Βαγενάς, Αθανασίου, Ραυτόπουλος, Διαμαντόπουλος, Γκοτσόπουλος, Μυλωνάς, Καραΐνδρος, Μουρτίκας, Τσέλα.
Έπαιξαν και οι υπόλοιποι χθεσινοί διαθέσιμοι: Μιχ. Κουρτάκης, Γκιώνης, Σωτηρόπουλος, Μεντζελόπουλος, Κουνάβης, Θεοφανόπουλος, Σπυρόπουλος, Ευσταθίου, Νικολακόπουλος

Καλάβρυτα – Αστέρας Τσουκαλεΐκων 1-4

Με γκολ που δέχτηκε στα τελευταία 20 λεπτά, όταν στην ΑΕ Καλαβρύτων μπήκαν στο παιχνίδι όλοι οι νεαροί ποδοσφαιριστές.
Το α΄ ημίχρονο έληξε 1-1 με γκολ του Ρετζίνο για τους γηπεδούχους.
ΑΕ Καλαβρύτων: Λέσης, Θεοδοσίου, Αχ. Δαφαλιάς, Εράλντο, Παπαγεωργίου, Σκιαδάς, Θεοτοκάτος, Γ. Μενύχτας, Ρετζίνο, Ανδριάνο, Βραχλιώτης.
Ακόμα έπαιξαν: Ν. Μενύχτας, Πανουτσακόπουλος, Παπασωτηρίου, Τσάκαλος, Πετζιάς, Φλογεράς, Σαλάι, Γκέτι.

Αχιλλέας Καμαρών – Απόλλων Αιγίου 1-3

Με όλα τα γκολ να σημειώνονται στο β΄ ημίχρονο, ο Απόλλων προηγήθηκε στις Καμάρες με τον Χούσο, ισοφάρισε για τον Αχιλλέα 1-1 ο νεοαποκτηθείς Λουράκης και στη συνέχεια ακολούθησαν δυο γκολ των φιλοξενούμενων με τον Χάρη Μαρή και τον Ανδρέα Παλαιολογόπουλο.
Αχιλλέας: Μερκούρης, Βάνης Ασημακόπουλος, Σωτηρόπουλος, Ντακούλιας, Καρελάς, Μούκας, Λουράκης, Μπούρδος,Μεντούς, Καττές.
Έπαιξαν ακόμα: Γκόγκος, Γκόντας, Γαβαλάς
Απόλλων Αιγίου: Βουλιέρης, Φλοριάν, Σανδραβέλης, Παλαιολογόπουλος, Κεφαλονίτης, Χ. Μαρής, Χριστόπουλος, Μπέλσον, Χούσος, Δημόπουλος, Λαλιώτης, Μητσόπουλος.

ΑΕ Αιγίου – Αστέρας Τέμενης 1-3

Με γκολ των Ντοντάι, Γιαννάπουλου και Ζαφειρόπουλου (φωτο) ο Αστέρας νίκησε 3-1 στο γήπεδο Πλαστήρα την ΑΕ Αιγίου, που μείωσε το σκορ με τον Ψηλό.
Αστέρας: Μπαλαφούτης, Θεοδωρόπουλος, Οικονομόπουλος, Λελούδας, Σέχι, Βαγγελάτος, Νικολακόπουλος, Ντοντάι, Μαυρούλιας, Ζαφειρόπουλος, Γιαννόπουλος, Σωτ. Κουτρουμπίνας
Επέστρεψε στον Αστέρα από τον Παναιγιάλειο ο Αλέξανδρος Ζαφειρόπουλος, ενώ ανανέωσε τη συνεργασία του ο Γιώργος Μανίκας.

Αποτελέσματα στα άλλα φιλικά

Άρης Πατρών- Αχαϊκή 2-1
Κεραυνός – Θύελλα Π. 0-1
Διαγόρας- Ατρόμητος Π 1-1
Πάτραι- Παναχαϊκή Κ19 2-1
Νίκη Πρ- Δόξα Παρ. 2-0
Ροΐτικα- Πήγασος Μπ. 2-3


Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr