background img
banner
banner

AΣΤΕΡΑΣ ΤΕΜΕΝΗΣ: “Ξεμούδιασμα” και φιλική νίκη επί του Ξυλοκάστρου (58-42)

ΣΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΕΥΘΕΙΑ Η ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΕΝ ΟΨΕΙ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΔΟΥΚΑ

Ο Αστέρας Τέμενης αντιμετώπισε το βράδυ της προηγούμενης Τετάρτης στο κλειστό γυμναστήριο Αιγίου τον Α.Ο. Ξυλοκάστρου (Α΄ ΕΣΚΑΚ) στο πρώτο του φιλικό προπονητικού χαρακτήρα, το οποίο διεξήχθη σε χαλαρούς ρυθμούς, αφού η ομάδα δεν έχει συμπληρώσει ούτε δέκα ημέρες από το ξεκίνημα της προετοιμασίας της. Αυτό που προέχει είναι το “δέσιμο” των πέντε νέων με τους παίκτες από το περσινό ρόστερ της ομάδας προκειμένου ο Αστέρας Τέμενης να εμφανιστεί έτοιμος για τις επίσημες υποχρεώσεις και κυρίως για το πρωτάθλημα της National League 2 για το οποίο υπάρχει αρκετός χρόνος μέχρι την πρεμιέρα.

Όσο αφορά το ματς κυπέλλου με τον ΑΣΕ Δούκα, την ερχόμενη Τετάρτη στο Αίγιο, στην ομάδα το βλέπουν ως ένα πολύ δυνατό τεστ αφού οι παίκτες δεν θα έχουν στα πόδια τους ούτε 15 ημέρες προπονήσεων. Χωρίς φυσικά αυτό να σημαίνει ότι δεν στοχεύουν σε νίκη – πρόκριση στην επόμενη φάση που θα σημάνει πολύ μεγάλη επιτυχία για το σύλλογο. Άλλωστε ούτε η Αθηναϊκή ομάδα είναι έτοιμη αγωνιστικά και οι πιθανότητες είναι μοιρασμένες.

Η ομάδα της Τέμενης ποντάρει και στη βοήθεια του κόσμου που αναμένεται να έχει έντονη παρουσία στο κλειστό του Αιγίου σε ένα – έτσι κι αλλιώς – ιστορικό παιχνίδι για το σύλλογο.
Όσο αφορά στο προχθεσινό παιχνίδι με τον Α.Ο. Ξυλοκάστρου, ο Άρης Ξενούλης ήθελε να δει κάποια στοιχεία που εφαρμόζουν οι παίκτες του στις προπονήσεις και παράλληλα να τους δώσει την ευκαιρία να ξεφύγουν από το σκληρό πρόγραμμα των τελευταίων ημερών.

Το τελικό σκορ, αν και έχει μικρή σημασία, ήταν 58-42 για την ομάδα της Τέμενης, απέναντι σε έναν αντίπαλο που αναμένεται να έχει πρωταγωνιστικό ρόλο στην Α΄ ΕΣΚΑΚ. Στην ομάδα της Κορινθίας αγωνίζεται και ο Δημήτρης Κατωπόδης που αυτό το καλοκαίρι αποχώρησε, μετά από αρκετά χρόνια, από την Ακράτα.


Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr