background img
banner
banner

Mε Πανερυθραϊκό εκτός έδρας στην πρεμιέρα ο Α.Ο. Αιγιαλέων

Η Α΄ ΦΑΣΗ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΤΗΣ PRE LEAGUE ΘΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΕΙ ΣΤΙΣ 24 ΜΑΡΤΙΟΥ

Από το κλειστό της Νέας Ερυθραίας, κόντρα στον Πανερυθραϊκό, θα ξεκινήσει στις 4 Νοεμβρίου Ο Α.Ο. Αιγιαλέων την προσπάθειά του στο φετινό πρωτάθλημα της pre league των Ανδρών. Η αιγιώτικη ομάδα είναι για ακόμη μία χρονιά η μοναδική εκπρόσωπος της Αχαίας στην κατηγορία για την περίοδο 2023 -24 και οι φετινοί στόχοι θα είναι ακόμη πιο υψηλοί σύμφωνα με το ρόστερ που έχει δημιουργηθεί. Το μεγάλο και μάλιστα διπλό “μπαμ” του καλοκαιριού σίγουρα είναι η απόκτηση των δύο Βραζιλιάνων που δίνουν το “παρών” κανονικά στην προετοιμασία που ξεκίνησε στις 11 Σεπτεμβρίου στο κλειστό γυμναστήριο Αιγίου. Όπως έχουμε ήδη γράψει, πρόκειται για τον 23χρονο, ύψους 1.91μ., ακραίο Λουίς Φερνάντεζ Σοάρες και τον έμπειρο 31χρονο διαγώνιο Αρούα Γκιμαράες (φωτό) με ύψος 1.96μ.

Ο Λουίς Φερνάντεζ Σοάρες έπαιξε πέρσι στην Σουηδική Örkelljunga και ο Αρούα Γκιμαράες στη βραζιλιάνικη Futuro. Και οι δύο αποτέλεσαν βασικά και αναντικατάστατα στελέχη των ομάδων τους και με την παρουσία τους θα ενισχύσουν σε μεγάλο βαθμό τον Α.Ο. Αιγιαλέων στο νέο πρωτάθλημα της Pre League.

Θυμίζουμε ότι τα υπόλοιπα τέσσερα νέα πρόσωπα στον Α.Ο. Αιγιαλέων είναι ο πασαδόρος Ηλίας Πατρινός, ο διαγώνιος Απόστολος Πομώνης, ο κεντρικός μπλοκέρ Νίκος Γεωργάτος και ο λίμπερο Βασίλης Καραγιώργος τους επέστεψε.

Το ρόστερ ολοκληρώνεται με τους αθλητές που συνεχίζουν από την περυσινή σεζόν και οι οποίοι είναι: Κωνσταντίνος Βασιλάκος, Γιάννης Λιβαθηνός, Νίκος Μαυραγάννης, Παναγιώτης Σαλαβασίδης, Φώτης Μούρτζης, Φάνης Δασκαλόπουλος, Γιώργος Σύρος και Γιάννης Χασάπης. Στον πάγκο συνεχίζει για πέμπτη σεζόν ο Παναγιώτης Παπαδόπουλος και για τρίτη ο συνεργάτης του Παναγιώτης Ρουμελιώτης.

Το φετινό πρωτάθλημα της pre league των Ανδρών θα έχει μεγαλύτερο βαθμό δυσκολίας και πιο ισοδύναμες ομάδες, όπως θεωρούν όσοι γνωρίζουν την κατηγορία. Το γεγονός ότι θα διεξαχθεί σε έναν όμιλο των 10 ομάδων, αντί για δύο των έξι το κάνει σίγουρα πιο ανταγωνιστικό, με περισσότερα παιχνίδια στην κανονική περίοδο (18 για κάθε ομάδα) και με πιο μακρινά ταξίδια.

Ήφαιστος Φλώρινας αντί Αριστοτέλη Σκύδρας

Σύμφωνα με την κλήρωση που πραγματοποιήθηκε, ο Α.Ο. Αιγιαλέων στον πρώτο γύρο θα παίξει στο Αίγιο τέσσερα από τα εννέα παιχνίδια της Α΄ φάσης και τα υπόλοιπα πέντε θα τα δώσει εκτός έδρας, ενώ στην κληρωτίδα μπήκε τελικά το όνομα του Ήφαιστου Φλώρινας αντί του Αριστοτέλη Σκύδρας που αποχώρησε. Μετά τη Νέα Ερυθραία η αιγιώτικη ομάδα θα παίξει κατά σειρά με Άρη Θεσσαλονίκης (εντός), Πήγασο Φλώρινας (εκτός), Φλοίσβο Παλαιού Φαλήρου (εντός), Πανιώνιο (εκτός), Κέρκη Σάμου (εντός), Ηρακλή Θεσσαλονίκης (εκτός), ΟΦΗ (εκτός) και Εθνικό Αλεξανδρούπολης (εντός).

Ενισχύθηκε ο Πανερυθραϊκός

Εντυπωσιακά κινήθηκε μεταγραφικά ο πρώτος αντίπαλος του Α.Ο. Αιγιαλέων. Ο Πανερυθραϊκός που πέρυσι σώθηκε την τελευταία στιγμή, μεταξύ άλλων απόπκτησε τον πρώην αρχηγό της Κηφισιάς Γιάννη Παπαδόπουλο, τον Αλέξανδρο Τουρνάκη από τον Κέρκη Σάμου, τον Κωνσταντίνο Δημητρούλη και τον Παναγιώτη Μάρκου από τον Μίλωνα και από την ΑΕΚ τους Γιάννη Αχιλλεόπουλο, Νίκο Καβαρινό και Βασίλη Κονίδη. Παράλληλα ανανέωσαν οι περισσότεροι από τον περυσινό βασικό κορμό ενώ προωθήθηκαν και ταλαντούχοι αθλητές από τα τμήματα υποδομής, που όπως είναι γνωστό είναι σε υψηλό επίπεδο και πρωταγωνιστούν στα πανελλήνια πρωταθλήματα.

Αναλυτικά το πρόγραμμα του Α΄ γύρου έχει ως εξής:
1η αγωνιστική (4 Νοεμβρίου)
ΑΣ Πανερυθραϊκός – ΑΟ Αιγιαλέων
ΑΣ Άρης – ΝΓΣ Ηρακλής
ΑΠΣ Ήφαιστος Φλώρινας – ΑΣ Κέρκης
ΑΟ Φλοίσβος – ΓΣ Πανιώνιος
ΜΓΣ Εθνικός – ΟΦΗ

2η αγωνιστική (11 Νοεμβρίου)
ΜΓΣ Εθνικός – ΑΣ Πανερυθραϊκός
ΑΟ Αιγιαλέων – ΑΣ Άρης
ΝΓΣ Ηρακλής – ΑΠΣ Ήφαιστος
ΑΣ Κέρκης – ΑΟ Φλοίσβος
ΟΦΗ – ΓΣ Πανιώνιος

3η αγωνιστική (18 Νοεμβρίου)
ΑΣ Άρης – ΜΓΣ Εθνικός
ΑΠΣ Ήφαιστος – ΑΟ Αιγιαλέων
ΑΟ Φλοίσβος – ΝΓΣ Ηρακλής
ΓΣ Πανιώνιος – ΑΣ Κέρκης
ΑΣ Πανερυθραϊκός – ΟΦΗ

4η αγωνιστική (25 Νοεμβρίου)
ΜΓΣ Εθνικός – ΑΠΣ Ήφαιστος
ΑΣ Πανερυθραϊκός – ΑΣ Άρης
ΑΟ Αιγιαλέων – ΑΟ Φλοίσβος
ΝΓΣ Ηρακλής – ΓΣ Πανιώνιος
ΟΦΗ – ΑΣ Κέρκης

5η αγωνιστική (2 Δεκεμβρίου)
ΑΟ Φλοίσβος – ΜΓΣ Εθνικός
ΑΠΣ Ήφαιστος – ΑΣ Πανερυθραϊκός
ΓΣ Πανιώνιος – ΑΟ Αιγιαλέων
ΑΣ Κέρκης – ΝΓΣ Ηρακλής
ΑΣ Άρης – ΟΦΗ

6η αγωνιστική (9 Δεκεμβρίου)
ΜΓΣ Εθνικός – ΓΣ Πανιώνιος
ΑΣ Πανερυθραϊκός – ΑΟ Φλοίσβος
ΑΣ Άρης – ΑΠΣ Ήφαιστος
ΑΟ Αιγιαλέων – ΑΣ Κέρκης
ΟΦΗ – ΝΓΣ Ηρακλής

7η αγωνιστική (16 Δεκεμβρίου)
ΑΣ Κέρκης – ΜΓΣ Εθνικός
ΓΣ Πανιώνιος – ΑΣ Πανερυθραϊκός
ΑΟ Φλοίσβος – ΑΣ Άρης
ΝΓΣ Ηρακλής – ΑΟ Αιγιαλέων
ΑΠΣ Ήφαιστος – ΟΦΗ

8η αγωνιστική (6 Ιανουαρίου)
ΜΓΣ Εθνικός – ΝΓΣ Ηρακλής
ΑΣ Πανερυθραϊκός – ΑΣ Κέρκης
ΑΣ Άρης – ΓΣ Πανιώνιος
ΑΠΣ Ήφαιστος – ΑΟ Φλοίσβος
ΟΦΗ – ΑΟ Αιγιαλέων

9η αγωνιστική (13 Ιανουαρίου)
ΑΟ Αιγιαλέων – ΜΓΣ Εθνικός
ΝΓΣ Ηρακλής – ΑΣ Πανερυθραϊκός
ΑΣ Κέρκης – ΑΣ Άρης
ΓΣ Πανιώνιος – ΑΠΣ Ήφαιστος
ΑΟ Φλοίσβος – ΟΦΗ


Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr