background img
banner
banner

O Παναιγιάλειος χρειάζεται τον κόσμο του

Ο ΠΡΩΗΝ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΑΝΤΩΝΗΣ ΡΕΛΛΑΣ ΚΡΙΝΕΙ ΣΥΓΚΡΙΝΕΙ ΚΑΙ ΔΙΝΕΙ ΤΟ ΣΥΝΘΗΜΑ ΓΙΑ ΣΤΗΡΙΞΗ

Ο αναμφισβήτητα σπουδαίος παράγοντας Αστέριος Μπέλας, είχε πει ότι διοίκηση σαν του Αντώνη Ρέλλα, δύσκολα θα περάσει πάλι από τον Παναιγιάλειο και το πρόσφατο παρελθόν του Αιγιώτικου Συλλόγου μέχρι ενός σημείου τον δικαιώνει.

Όταν ο Αντώνης Ρέλλας ανέλαβε το 2012 την προεδρεία του Παναιγιάλειου, με μελετημένες κινήσεις και έχοντας δίπλα του ικανά διοικητικά στελέχη, σήκωσε πολύ ψηλά το Αιγιώτικο λάβαρο με τους παλαιστές. Ο φίλαθλος κόσμος έβλεπε την ομάδα στην Β΄ Εθνική, να παίζει σπουδαίο ποδόσφαιρο, να υποδέχεται μεγάλους αντιπάλους στο κύπελλο Ελλάδας, να απλώνει ύστερα από χρόνια και πάλι τη φήμη του στο πανελλήνιο.

Ο πρώην πρόεδρος του ιστορικού Παναιγιάλειου δεν στέκεται στις κακοπροαίρετες κριτικές, αφήνει να μιλήσει το έργο του. Ποτέ δεν έπαψε να αγαπά και να συμπαραστέκεται στην ομάδα. Ολα τα τελευταία χρόνια χωρίς φανφάρες και προβολές, πρόσφερε τη δική του μεγάλη οικονομική στήριξη, περιμένοντας μια άλλη εποχή, μια άλλη κατηγορία που πραγματικά θα αρμόζει στο Αιγιώτικο ιστορικό σωματείο.

Αντώνης Ρέλλας: “Αξίζει πολλά η νέα διοίκηση, μπορεί ο Παναιγιάλειος να κάνει το come back”

Στο μεταβατικό στάδιο που βρίσκεται σήμερα ο Παναιγιάλειος μετά την άνοδό του στην Γ΄ Εθνική, το Protionline.gr φιλοξενεί τον Αντώνη Ρέλλα, για να εκθέσει τις δικές του απόψεις για την σημερινή και την αμέσως μελλοντική τύχη που μπορεί να περιμένει τον Αιγιώτικο Σύλλογο.

Άλλαξε τα πράγματα η νέα διοίκηση

Για την αλλαγή του διοικητικού σκηνικού, ο Αντώνης Ρέλλας είπε:
«Η αλήθεια είναι ότι ο Παναιγιάλειος πέρυσι στο Α΄ τοπικό δεν ξεκίνησε καλά, η διοίκηση η οποία ήταν από το Αίγιο, παρά τις φιλότιμες προσπάθειες που έκανε, δεν μπορούσε να ανταποκριθεί σε βάθος χρόνου. Η ομάδα δεν ξεκίνησε και αγωνιστικά καλά, παρ’ όλα αυτά μετά την έλευση του Δημήτρη Ανδριόπουλου και την προσθήκη στο Συμβούλιο της οικογένειας Ανδρικόπουλου, ο Παναιγιάλειος άλλαξε ρότα. Εκπληρώθηκαν στο ακέραιο οι τρέχουσες και παρελθούσες οικονομικές υποχρεώσεις.»

Για την άνοδο στην Γ΄ Εθνική μίλησε επίσης ο τέως πρόεδρος του Παναιγιάλειου:
«Αν και η ομάδα της πόλης μας βρέθηκε βαθμολογικά σε πολύ δύσκολη θέση, στον β΄ γύρο έκανε το come back, αποδίδοντας σπουδαίο ποδόσφαιρο τόσο στα Τοπικά μπαράζ όσο και στα Περιφερειακά. Δίκαια κέρδισε την άνοδο στην Γ΄ Εθνική, χωρίς να έχει ο κόσμος σημαντική συμμετοχή να παρέχει βοήθειες σε αυτή την προσπάθεια.»

Για την ενίσχυση στον Παναιγιάλειο έκανε αναφορά ο Αντώνης Ρέλλας:
«Το καλοκαίρι έγιναν πολύ καλές μεταγραφές, που πιστοποιούν ότι ο Παναιγιάλειος αλλάζει επίπεδο. Βέβαια είναι μια καινούρια ομάδα, η οποία σίγουρα θέλει πίστωση χρόνου ομοιογένειας, γιατί πλέον έχει πολλά νέα πρόσωπα στη σύνθεσή του.
Φάνηκε από τις μεταγραφές ότι η διοίκηση έβαλε πολύ βαθιά το χέρι στην τσέπη, ήρθαν πολύ καλοί παίκτες, προσαρμογή θέλουν και τίποτα άλλο».

Για την επιστροφή των Αιγιωτών πρώην ποδοσφαιριστών εξέφρασε τη γνώμη του ο Αντώνης Ρέλλας:
«Είμαι πολύ χαρούμενος διότι επαναπατρίστηκαν σπουδαίοι Αιγιώτες ποδοσφαιριστές που έδωσαν Αιγιώτικο άρωμα στο σωματείο. Παράλληλα μπορούν να μεταδώσουν και στους άλλους παίκτες το τι εστί Παναιγιάλειος και πέραν ότι αναμφισβήτητα είναι ποδοσφαιριστές με πολύ μεγάλη εμπειρία, που θα δώσουν ανάταση στο αγωνιστικό πρόσωπο της ομάδας. Βέβαια αυτό που πρέπει να πιστωθεί στην νύν διοίκηση είναι ότι πρόσφερε με απλοχωρεριά το Αιγιώτικο στοιχείο στην ομάδα, αυτό δίνει ένα σημαντικό συν.
Πρέπει να έχει ο κόσμος υπομονή. Η διοίκηση έδειξε δείγματα γραφής και ήταν οικονομικά συνεπής και με το παραπάνω σε όλες τις υποχρεώσεις της.»

Ακόμα ο Αντώνης Ρέλλας στάθηκε στον φίλαθλο κόσμο:
«Πλέον το «μπαλάκι» πέφτει στον κόσμο. Αν οι φίλαθλοι αγαπούν πραγματικά την ομάδα όπως διατείνονται, δεν έχει παρά να το αποδείξουν. Νομίζω ότι ένα διαρκείας μπορούν να το πάρουν όλοι και να δώσουν μια οικονομική ανάσα στη διοίκηση. Είναι βέβαιο ότι όταν οι διοικήσεις δεν έχουν ανταπόκριση από τον κόσμο, κάποια στιγμή θα κουραστούν και πάλι θα επιστρέψουμε στον ίδιο παρανομαστή.

Ο Παναιγιάλειος είναι σε τροχιά υψηλού επιπέδου Γ΄ Εθνικής και θεωρώ ότι με την προσοχή, αλλά κυρίως με την βοήθεια του κόσμου ο οποίος καλείτα να δώσει βροντερό παρόν με οποιοδήποτε τρόπο. ο Παναιγιάλειος έχει τις προϋποθέσεις αν όχι φέτος, του χρόνου να είναι στην Σούπερ Λιγκ 2.
Εγώ σε προσωπικό επίπεδο, χωρίς να συμμετέχω στη διοίκηση, είμαι απλός φίλαθλος και βλέπω ότι οι προσπάθειες είναι πάρα πολύ σοβαρές και αυτό με χαροποιεί ιδιαίτερα, γιατί πραγματικά βλέπω ότι αποδεδειγμένα υπάρχει ενδιαφέρον για την ομάδα.

Ο Παναιγιάλειος βρίσκεται σε μια φάση ανοικοδόμησης όπως τότε το 2012 που βρέθηκα εγώ.
Ο κόσμος έδινε βροντερό παρόν, η διοίκηση έκανε ότι ήταν ανθρωπίνως δυνατόν, έκανε την υπέρβαση. Όπως τότε και τώρα ήρθε η σειρά του κόσμου. Διαφορετικά και νομοτελιακά, οι διοικήσεις κουράζονται και αποχωρούν και ο Παναιγιάλειος θα επιστρέψει στην αφάνεια.»

Το πώς θα λειτουργήσει σε προσωπικό επίπεδο ο πρώην πρόεδρος μας είπε:

«Από την πλευρά μου θα προσπαθήσω στο μέτρο του δυνατού να βοηθήσω την ομάδα όπως κάνω κάθε χρόνο, αφού αξίζει πραγματικά στην στήριξη αυτή η διοίκηση. Θα είμαι πολύ χαρούμενος να την δω πάλι στην Β΄ Εθνική, γιατί πιστέυω ότι ο Παναιγιάλειος μπορεί να ανταποκριθεί με αξιοπρέπεια στην Β΄ Εθνική.
Να ευχηθώ καλή ποδοσφαιρική χρονιά με την ευκαιρία και της έναρξης της περιόδου. Καλή δύναμη σε διοίκηση, προπονητές, ποδοσφαιριστές και στον κόσμο και μακάρι να έρθει εκείνη η χαρούμενη στιγμή που εγώ πραγματικά την έχω βιώσει και γνωρίζω τα συναισθήματα πως πραγματικά είναι. Το αξίζει να χαρεί και αυτή η διοίκηση την επιτυχία, που με κόπο και οικονομική υπέρβαση την κτίζει.
Όπου δούμε αδυναμίες μέσα στη σεζόν, ο κόσμος να κάνει υπομονή σε μια καινούρια ομάδα, αφού υπάρχουν έμπειροι παίκτες που μπορούν να ανταποκριθούν με σοβαρές προσδοκίες για κάτι πολύ καλό. Αλλά και να μην απογοητευτούμε. Αν δεν είναι φέτος είμαι βέβαιος ότι θα είναι του χρόνου».


Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr