background img
banner
banner

Δυναμώνει με τις επιστροφές παικτών η Αιγείρα / Ακράτα

ΠΕΝΤΕ ΤΑ ΣΩΜΑΤΕΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ Β΄ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΣΤΟΝ 2o ΟΜΙΛΟ ΤΗΣ Α΄ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

Οι ομάδες που ήρθαν από την Β΄ στην Α΄ κατηγορία, έχουν λογικά τις περισσότερες πιθανότητες να παλέψουν για την παραμονή τους, παρά για να διεκδικήσουν μια θέση στα play off στο φινάλε του πρωταθλήματος.

Από την Αιγιάλεια έχουμε την Θύελλα Αιγίου και την ΑΕ Καλαβρύτων που κέρδισαν την άνοδο στην Α΄ κατηγορία, από την περιοχή της Πάτρας είναι: Αχαϊκός, Δαβουρλής και Αετός Ρίου.
Μόνο ο Αχαϊκός πήρε τη νίκη στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος (3-2 τη Νίκη Προαστείου), παρουσιάζοντας κατά κάποιο τρόπο την αδυναμία των νεοφώτιστων να κοντράρουν την εμπειρία και την ενίσχυση που έτυχαν στις μεταγραφές οι άλλες ομάδες.

Νωρίς θα ξέρουμε τα φαβορί που θα πάνε για τα playoff στους δυο ομίλους, μην πούμε ότι μπορούμε να πέσουμε μέσα και από τώρα.

Περιμένουν στη «γωνία» ο Ιωσήφ Λαμπρόπουλος με τον Στέλιο Καρβούνη

Την δική του ώρα να περάσει στους αγωνιστικούς χώρους περιμένει ο Σουπερλιγκάτος Ιωσήφ Λαμπρόπουλος. Παρακολούθησε με ενδιαφέρον το νικηφόρο παιχνίδι της ομάδας του (Αιγείρας / Ακράτας) στην πρεμιέρα με την Θύελλα Αιγίου, περιμένει να ολοκληρώσει τις φυσιοθεραπείες του για να αποτελέσει με τη σειρά του ένα ισχυρό «όπλο» στην …ταξιαρχία του Γιάννη Παλαιολογόπουλου.

Πιο γρήγορα θα μπει στα γήπεδα ο νεοαποκτηθείς Στέλιος Καρβούνης. Επιστρέφει από την επόμενη αγωνιστική ο Παναγιώτης Νικολόπουλος, ενώ αναμένεται να είναι έτοιμος και ο Δημήτρης Μητρόπουλος για το παιχνίδι στο Ρίο με τον Αετό.

Ένα ιδιαίτερα σημαντικό παιχνίδι για την Αιγείρα / Ακράτα, αφού έχει τα προσόντα να ντουμπλάρει τις νίκες της για τις δυο πρώτες αγωνιστικές, πριν πάει στα Προσφυγικά να αντιμετωπίσει τον Αρη.


Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr