background img
banner
banner

Αιγιαλέων Πόλις: «η στατιστική επεβλήθη της πολιτικής»

ΟΜΟΦΩΝΑ ΑΠΟΔΕΚΤΗ Η ΕΙΣΗΓΗΣΗ ΤΟΥ ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΓΡΗΓΟΡΗ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΠΟΥΛΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΛΟΓΗ ΚΑΤΑ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ ΤΩΝ ΜΕΛΩΝ ΤΗΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ

Σύσκεψη των στελεχών της παράταξης «Αιγιαλέων Πόλις» πραγματοποιήθηκε με ένα και μοναδικό θέμα, αυτό της αποτίμησης του εκλογικού αποτελέσματος. Η εκτίμηση ήταν ότι η στατιστική επεβλήθη της πολιτικής.

Ειδικότερα, όπως τονίζεται σε δελτίο Τύπου της παράταξης, ΄΄η στατιστική επεβλήθη της πολιτικής αφού ένας στους είκοσι πολίτες ήταν υποψήφιος, μη αφήνοντας περιθώρια στις παρατάξεις να ψηφιστούν πέρα από τις προσωπικές συγγενικές και επαγγελματικές σχέσεις, εξάρτηση που επέβαλλε με στοχευμένο τρόπο το εκλογικό σύστημα που πέτυχε πανελλαδικά και φυσικά και στην Αιγιάλεια, να συμπιέσει όλες τις παρατάξεις που δεν είχαν μεγάλο αριθμό υποψηφίων. Ένα εκλογικό σύστημα που καθαγιάζει την εκμετάλλευση του ανθρώπου μη αφήνοντας κανένα ουσιαστικό περιθώριο δημοκρατικής έκφρασης. Στην ουσία οι εκλογές κρίθηκαν στις 31 Αυγούστου με την κατάθεση των συνδυασμών κι αφού είχε προηγηθεί ένα δυσώδες παρασκήνιο για το οποίο θα μιλήσουμε μετά τις εκλογές της δεύτερης Κυριακής που θα κριθεί το μέλλον του δήμου μας΄΄.

΄΄Έχοντας πάντα την αγωνία για την επόμενη μέρα στον τόπο μας, που με ευσυνειδησία υπηρέτησε στο δημοτικό συμβούλιο ο επικεφαλής μας, έγινε ομόφωνα αποδεκτή η εισήγησή του για την επιλογή κατά συνείδηση των μελών μας, σύμφωνα με το αξιακό σύστημα του καθενός για την στάση του την επόμενη Κυριακή, μη παραλείποντας ότι όλοι γνωρίζουν το τι προηγήθηκε στο παρασκήνιο εις βάρος μας΄΄, τονίζει ακόμη, καταλήγοντας: ΄΄Ο αγώνας μας ήταν και θα παραμείνει έντιμος και ευχαριστούμε όσους συμπολίτες μας τίμησαν στην κάλπη. Η επίκληση της ρήσης από την αρχαία ελληνική γραμματεία του επικεφαλής μας αποτελεί οδηγό για τη στάση της ζωής μας: «Το Εύδαιμον το ελεύθερον, το δ΄ ελεύθερον το εύψυχον: Ευτυχισμένοι είναι οι ελεύθεροι και ελεύθεροι είναι οι γενναίοι»΄΄.


Κατηγορίες Άρθρου
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Σχετικα αρθρα


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr