background img
banner
banner

Στο τουρνουά “Στέλιος Καλαϊτζής” το Σαββατοκύριακο ο Α.Ο. Αιγιαλέων

ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ ΑΚΟΜΗ Ο ΔΙΟΡΓΑΝΩΤΗΣ ΠΑΝΕΡΥΘΡΑΙΚΟΣ, Ο ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΚΑΙ Ο ΗΦΑΙΣΤΟΣ ΦΛΩΡΙΝΑΣ

Ο ΑΟ Αιγιαλέων θα πάρει μέρος αυτό το Σαββατοκύριακο στο 30ο τουρνουά που διοργανώνει ο Πανερυθραϊκός στη μνήμη του Στέλιου Καλαϊτζή με ισχυρούς αντιπάλους και με τα παιχνίδια να αποτελούν δυνατά τεστ εν όψει της πρεμιέρας του πρωταθλήματος της pre league που είναι προγραμματισμένη για το Σάββατο 4 Νοεμβρίου. Συμμετέχουν ακόμη, εκτός της αιγιώτικης ομάδας και του διοργανωτή Πανερυθραϊκού, ο Πανιώνιος και ο Ήφαιστος Φλώρινας, όλες ομάδες της pre league.

Το τουρνουά “Στέλιος Καλαιτζής” είναι το μακροβιότερο που γίνεται σε όλη την Ελλάδα για το άθλημα του βόλεϊ και διεξάγεται στη μνήμη του ανθρώπου που το όνομά του είναι συνυφασμένο με το βόλει και ουσιαστικά ήταν εκείνος που ίδρυσε τον σύλλογο της Νέας Ερυθραίας. “Έφυγε” από τη ζωή νικημένος από τον καρκίνο το 1993 σε ηλικία μόλις 46 ετών. Το όνομά του φέρει και το κλειστό γυμναστήριο της Νέας Ερυθραίας.

Η σχετική ανακοίνωση του Πανερυθραϊκού για το τουρνουά:

«Αυτό το Σαββατοκύριακο 21 και 22 Οκτωβρίου τιμούμε όπως κάθε χρόνο τον άνθρωπο μας, τον “δημιουργό” μας Στέλιο Καλαϊτζή , τον άνθρωπο που δυστυχώς “έφυγε” από κοντά μας νωρίς αλλά μας άφησε κληρονομιά την αγάπη για τον καθαρό αθλητισμό, το βόλεϊ και τα παιδιά.»

Το πρόγραμμα του διημέρου έχει ως εξής:
Σάββατο 21 Οκτωβρίου
17.30 Α.Ο. Αιγιαλέων – Πανιώνιος
19.30 Πανερυθραϊκός – Ήφαιστος Φλώρινας
Κυριακή 22 Οκτωβρίου
17.30 Μικρός Τελικός
19.30 Μεγάλος Τελικός

Νικητής στο περυσινό τουρνουά

Ο ΑΟ Αιγιαλέων πήρε και πέρυσι μέρος στο τουρνουά (29ο) που διοργανώνει ο Πανερυθραϊκός και με απολογισμό μία ήττα και μία νίκη κατέκτησε την 1η θέση, παρότι στον πρώτο αγώνα έχασε με 3-0 (25-11, 25-18, 25-20) από τον πολύ ισχυρό ΑΣ Κέρκης Σάμου. Στον άλλο αγώνα, η Καλαμάτα-80 επιβλήθηκε του γηπεδούχου ΠΑΝΕΡΥΘΡΑΪΚΟΥ Α.Σ με 3-1 ( 25-18/25-23/26-28/25-15) που στον τελικό αντιμετώπισε την ομάδα του Αιγίου γιατί ο Κέρκης Σάμου δεν προσκόμισε τις κάρτες υγείας των αθλητών του με αποτέλεσμα να εφαρμοστεί ο κανονισμός και να αποκλειστεί από τη συνέχεια. Μετά από αυτή την εξέλιξη δεν έγινε ο μικρός τελικός και διεξήχθη κανονικά μόνο ο Τελικός μεταξύ της Καλαμάτας-80 και του Α.Ο Αιγιαλέων, με την αιγιώτικη ομάδα να πραγματοποιεί εξαιρετική εμφάνιση και να κατακτά το τρόπαιο με καθαρή νίκη 3-0 σετ (στη φωτογραφία μετά τη λήξη του τελικού).


Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr