background img
banner
banner

Βιωματικό εργαστήρι «Ο εμψυχωτής μέσα μου»

ΓΙΑ ΔΑΣΚΑΛΟΥΣ, ΝΗΠΙΑΓΩΓΟΥΣ ΚΑΙ ΕΕΠ ΣΤΟ ΑΙΓΙΟ

Το Κέντρο Πρόληψης των Εξαρτήσεων & Προαγωγής της Ψυχοκοινωνικής Υγείας Αχαΐας, «Καλλίπολις» σε συνεργασία με το Τμήμα Αγωγής Υγείας της Διεύθυνσης Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Αχαΐας διοργανώνουν Βιωματικό Εργαστήρι με θέμα «Ο εμψυχωτής μέσα μου» για τους Εκπαιδευτικούς και ΕΕΠ της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Αιγιαλείας και Καλαβρύτων, στο Αίγιο.

Στο Βιωματικό Εργαστήρι θα δοθεί η δυνατότητα στους συμμετέχοντες να ενισχύσουν το ρόλο τους ως εμψυχωτές παιδιών. Ο εαυτός μας αποτελεί το βασικό εργαλείο στη σχέση μας με τα παιδιά και η αναζήτηση της εσωτερικής μας δύναμης & έμπνευσης, αποτελούν απαραίτητο εφόδιο στη δουλειά με ομάδες.

Κατά τη διάρκεια του εργαστηρίου, οι εκπαιδευτικοί και ΕΕΠ θα έχουν την ευκαιρία μέσα από βιωματικές δραστηριότητες, να βιώσουν, να συζητήσουν και να ανταλλάξουν εμπειρίες σχετικά με τα θέματα της συνεργασίας, της επικοινωνίας, των συναισθημάτων και του εαυτού, που αποτελούν σημαντικούς προστατευτικούς παράγοντες για την ψυχική υγεία των παιδιών.
Το Εργαστήριο πρόκειται να υλοποιηθεί την Τετάρτη 25 Οκτωβρίου και ώρες 17.00-19.30 στο 3ο Δημοτικό Σχολείο Αιγίου.

Η συμμετοχή των εκπαιδευτικών στο εργαστήριο είναι εθελοντική.

Οι εκπαιδευτικοί που επιθυμούν να συμμετέχουν στο Εργαστήριο, μπορούν να δηλώσουν το ενδιαφέρον τους στον σύνδεσμο: https://forms.gle/YL6TEXLuz1K13vAU9 μέχρι την Δευτέρα 23 Οκτωβρίου 2023.

Για περαιτέρω πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε τηλεφωνικά με την κ. Κυρίτση Βασιλική, Κοινωνική Λειτουργός, MSc Σχολικής Ψυχολογίας – Επιστημονικό στέλεχος Πρόληψης στο 2610.226948 και 2610.623290.


Κατηγορίες Άρθρου
ΤΟΠΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr