background img
banner
banner

Γύρισαν το 0-2 σε 3-2 οι μελανόλευκοι στην Ελευσίνα

ΣΤΗΝ 3Η ΘΕΣΗ ΠΕΡΑΣΕ Ο ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ ΣΤΑΘΕΡΑ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Η ΡΟΔΟΣ 

Ο Παναιγιάλειος πρόσθεσε ακόμα έναν άθλο στο ενεργητικό του, αυτή τη φορά από το γήπεδο της Ελευσίνας.

Ο Πανελευσινιακός προηγήθηκε 1-0 με τον Συριόπουλο (κεφαλιά) στο 7΄ και 2-0 με τον Χερέρα να φεύγει στην κόντρα και να πλασάρει για το 2-0 στο 25΄

Η άμεση αλλαγή στα πλάνα του Νίκου Μανούρα έφερε την ισορροπία στον Παναιγιάλειο, που είχε ξεκινήσει με τρία στόπερ και η είσοδος του Κοτσόκολου αντί του Βήτου επανέφερε την τάξη.

Πήρε τα ηνία και ισοφάρισε 2-2 από ημίχρονο ο Παναιγιάλειος

Πριν δεχτεί το 2ο γκολ ο Παναιγιάλειος, είχε απωλέσει σπουδαία ευκαιρία με τον Γκίκα ένα λεπτό νωρίτερα (24΄), που αποκρούστηκε σε τετ α τετ από τον τερματοφύλακα Μουζάκη.

Στο 33΄ ο Φωκαΐδης με πλασέ από ασίστ του Κραγιόπουλου μείωσε σε 1-2, για να ακολουθήσει το 2-2 με τον Μακρή στο 38΄ που στόπαρε και σούταρε από το ύψος της περιοχής.

Ο Μαυρόπουλος στο 40΄ υποχρέωσε τον τερματοφύλακα Μουζάκη σε διπλή προσπάθεια.

Με καλύτερη ψυχολογία οι μελανόλευκοι στο β΄ μέρος

Η εξέλιξη του αγώνα ενθάρρυνε τους παίκτες του Παναιγιάλειου, που πήραν τον έλεγχο του αγώνα κι έστω με καθυστέρηση έφτασαν στη νίκη.

Στο 88΄ ο Γκίκα τροφοδότησε τον Λουκά που με φοβερό βολέ εκτός περιοχής κεραυνοβόλησε τον Μουζάκη, αφού νωρίτερα ο Κοτσόκολος στο 83΄ είχε κοντράρει σωτήρια σουτ που κατευθυνόταν στην εστία του Παπαδόπουλου.

Αποβολή για τον Πανευλευσινιακό

Στο 91΄ ο εκνευρισμός των γηπεδούχων βγήκε στον Οικονομόπουλο που έσπρωξε βίαια τον Φωκαΐδη και αντίκρυσε την κόκκινη κάρτα από τον Κορίνθιο διαιτητή Σπήλιο. Ακολούθησε αναμπαμπούλα αφού οι μελανόλευκοι αντέδρασαν στην αντιαθλητική συμπεριφορά του Οικονομόπουλου. Τα πράγματα ηρέμησαν και μαζί ο Παναιγιάλειος που αποχώρησε με τους πολύτιμους τρεις βαθμούς από την Ελευσίνα.

Παναιγιάλειος: Παπαδόπουλος, Μωραΐτης, Κυριακίδης, Μαυρόπουλος, Φωκαΐδης, Βήτος (30΄ Κοτσόκολος), Μακρής, Γκίκα, Κοντοχρήστος, Κραγιόπουλος (80΄ Τρέσα), Σκούτας (69΄ Λουκάς).

Πανελευσινιακός: Μουζάκης, Αλεξίου, Μηλιώτης (46΄ Νταγκουνάκης), Συριόπουλος, Καψής, Χατζηλάμπρος, Κουκοβίνης, Οικονομόπουλος, Σάνι Ρονάλντο (46΄ Μπρούνο), Μακρίδης (80΄ Φωτόπουλος), Χερέρα.


Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr