background img
banner
banner

Πάλι 4άρα στην Αβυθο ο Παναιγιάλειος 4-0 τον ΠΑΟ Βάρδας

ΣΤΟ Β΄ ΗΜΙΧΡΟΝΟ ΟΛΑ ΤΑ ΓΚΟΛ ΤΩΝ ΜΕΛΑΝΟΛΕΥΚΩΝ 

Αρκετές παύσεις είχε το α΄ ημίχρονο και με πρέσινγκ στους μελανόλευκους οι παίκτες της Βάρδας, κράτησαν τον ρυθμό και το παιχνίδι στα μέτρα τους στα μισά του αγώνα. Πολλές φορές οι φιλοξενούμενοι επιθετικοί και με πρωτοστάτη τον πρώτο τους σκόρερ Λαθύρη, γύριζαν πίσω για να προστεθούν στο αμυντικό …τείχος μπροστά στον τερματοφύλακα Τσεκούρα.

Ο Φωκαΐδης ήταν περισσότερο απειλητικός στο α΄ ημίχρονο 

Στις καλύτερες τελικές προσπάθειες που σημειώθηκαν μπροστά στην εστία της Βάρδας, πρωταγωνίστησε ο Φωκαΐδης.

Στο 18΄ σούταρε από κοντά και απόκρουσε σε κόρνερ την κατεύθυνση της μπάλας προς την εστία ο Κατσώνης.

Στο 41΄ το διαγώνιο σουτ του Φωκαΐδη πέρασε δίπλα από την κάθετη δοκό του Τσεκούρα.

Ακυρώθηκε γκολ του Γκίκα στο 36΄  

Σε οργανωμενη επίθεση του Παναιγιάλειου στο 36΄ ο Σκούτας γύρισε στον Κραγιόπουλου ο οποίος κοντραρίστηκε με τον Κοτσώνη κι έχασε την ισορροπία του, πριν η μπάλα φτάσει στον Γκίκα, που με πανέμορφο τρόπο την έστειλε στα δίχτυα με διαγώνιο πλασέ. Η σημαία του  βοηθού Ροκόπουλου σηκώθηκε. Δεν υπήρχε οφσάιτ, χρέωσε προφανώς ότι πέφτοντας ο Κραγιόπουλος χτύπησε η μπάλα στο χέρι του;

Στο β΄ ημίχρονο και τα τέσσερα γκολ  

Με άλλες διαθέσεις παρουσιάστηκε στο β΄ ημίχρονο ο Παναιγιάλειος. Στο 49΄ ο Μαυρόπουλος πήρε από τον Φωκαΐδη και σούταρε πάνω από το οριζόντιο δοκάρι του ΠΑΟΒ.

Σπουδαία διπλή ευκαιρία απώλεσαν στο 57΄ ο Γκίκα στην αρχή που πήρε την μπάλα από τον Μακρή και αποκρούστηκε μπροστά στην εστία από τον Παπασπηλιόπουλο και στη συνέχεια ο Σκούτας που πλάσαρε σύριζα στο δοκάρι του Τσεκούρα μετά το γύρισμα του Μακρή.

Πέναλτι κερδίζει ο Μακρής και το εκτελεί ο ίδιος για το 1-0 

Στο 58΄ σέντραρε ο Σκούτας και στη διεκδίκηση με τον Θεοφάνη ο Μακρής κέρδισε πέναλτι. έντονες οι διαμαρτυρίες από τους γηπεδούχους, εκτελέστηκε στο 60΄ 1-0 με τον Μακρή να στέλνει στην απέναντι γωνία τον Τσεκούρα.

Αποβολή του Κούστα στο 72΄, 2-0 ο Γκίκα με φάουλ στο 74΄ 

Με παίκτη λιγότερο έμεινε ο ΠΑΟΒ στο 72΄ όταν ο Κούστα αντίκρυσε 2η κίτρινη κάρτα και δυο λεπτά αργότερο ο Γκίκα εκτέλεσε φάουλ από μακρινή απόσταση πάνω από το τείχος και στην γωνία της εστίας του Τσεκούρα για το 2-0.

Τρέσα και Μαυρόπουλος σκόραραν για το 4-0 

Με δυνατό σουτ εκτός περιοχής ο Τρέσα στο 81΄ ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 3-0  και στο 87΄ ο Τρέσα τροφοδότησε τον Μαυρόπουλο που μπήκε στην περιοχή και πλάσαρε για το τελικό 4-0.

Πριν και μετά τα δυο γκολ ο Λιόσης έχασε καλή ευκαιρία στο 79΄ σουτάροντας άουτ ύστερα από το κόρνερ του Λαθύρη και πάλι ο ίδιος στο 94΄ από καλή θέση πλάσαρε άουτ πριν το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή Καζανά.

ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ: Παπαδόπουλος, Σανδραβέλης (83′ Κοτσόκολος), Σκούτας (69′ Τρέσα), Μωραΐτης, Βήτος, Μαυρόπουλος, Φωκαΐδης (87′ Ξινός), Κραγιόπουλος (87′ Τσεκούρας), Μακρής, Γκίκα (83′ Βασίλτσης), Κοντοχρήστος.

ΠΑΟ ΒΑΡΔΑΣ: Αδ. Τσεκούρας, Λιόσης, Κ. Τσεκούρας (46′ Θεοφάνης), Παπασπηλιόπουλος, Παπαχριστόπουλος (30′ Κούστα), Κοτσώνης, Διονυσόπουλος, Μαστραντωνάκης, Τρομπούκης (77′ Δουλαβέρης), Λαθύρης, Μπίσα.


Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr