background img
banner
banner

Με δυο γκολ του Βασίλτση, Παναιγιάλειος – Βύζας Μεγάρων 2-0

ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΕ 6 ΝΙΚΕΣ ΣΕ ΙΣΑΡΙΘΜΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΣΤΗΝ ΑΒΥΘΟ

Πριν το παιχνίδι η διοίκηση του Παναιγιάλειου απένειμε τιμητικές πλακέτες στις οικογένειες των πρώην μελανόλευκων που έφυγαν από τη ζωή, Δημήτρη Αγουρίδη και Βασίλη Θεοδώρου.

Είχε σπουδαίες ευκαιρίες να πάρει προβάδισμα νίκης από το α΄ ημίχρονο ο Παναιγιάλειος, που όμως ήσαν άστοχες στην τελική τους προσπάθεια και πρόσθεσαν άγχος στους μελανόλευκους για το β΄ ημίχρονο.

Η “διάνα” έμπνευση του Νίκου Μανούρα να περάσει στον αγωνιστικό χώρο τον Βασίλτση, είχε άμεσο αποτέλεσμα αφού ο επιθετικός του Παναιγιάλειου έγινε αλλαγή στο 54΄, σημείωσε γκολ στο 55΄ 1-0.

Φουλ επίθεση και χαμένο πέναλτι από τον Παναιγιάλειο

Με εξαίρεση το σουτ του Χατζάκου που κοντραρίστηκε στο 9΄, δεν είχε να επιδείξει τίποτε άλλο αξιόλογο ο Βύζας.

Αντίθετα ο Παναιγιάλειος δημιούργησε και έχασε πλήθος ευκαιριών στο α΄ 45λεπτο, αρχίζοντας με το τετ α τετ άουτ του Μακρή στο 5΄.

Στο 12΄ ο Φωκαΐδης από διαγώνια θέση αποκρούστηκε από τον τερματοφύλακα Πίνη.

Φάσεις για γκολ και δοκάρι σε ένα τρίλεπτο

Ακολούθησε μεγάλη διπλή ευκαιρία από τους Σκούτα και Μακρή, με τον τερματοφύλακα του Βύζαντα να λέει όχι, διώχνοντας σε κόρνερ στο 17΄.

Στο 18΄ κεφαλιά του Μακρή απέκρουσε πάνω στη γραμμή ο Γκολφινόπουλος και στο 19΄ νέα κεφαλιά του Μακρή δοκάρι.

Χάνει πέναλτι ο Μακρής

Μετά το 20λεπτο κόπασε το επιθετικό κρεσέντο του Παναιγιάλειου, που επανήλθε πάλι στο επιθετικό προσκήνιο με τον Κραγιόπουλο να αποκρούεται από τον Πίνη και τον Μακρή να εκτελεί το πέναλτι (χέρι Ρεσούλι) άουτ στο 31΄.

Στο 36΄ ο Φωκαϊδης πήρε από τον Σκούτα τον απέκρουσε σε κόρνερ ο Πίνης.

Μπήκε κι έδιωξε το άγχος ο Βασίλτσης

Ο Γιώργος Βασίλτσης “βαπτίστηκε” σαν ο πολυτιμότερος παίκτης του αγώνα, αφού με την είσοδό του σημείωσε το 1-0 στο 55΄ ύστερα από ασίστ του Λουκά.

Νωρίτερα στο 51΄ από πάσα του Μακρή ο Σκούτας από καλή θέση πλάσαρε πάνω από την εστία των Μεγάρων.

Βγάζει αντίδραση ο Βύζας

Οι φιλοξενούμενοι το πάλευαν με πάθος το παιχνίδι και δημιούργησαν τρεις φάσεις αμέσως μετά το γκολ με τον Χαϊκάλη να αποκρούεται από τον Παπαδόπουλο, τον Μουσκάι να κοντράρεται από τον Βήτο και τον Φουάση να πλασάρει άουτ.

Ξανά τα ηνία στον Παναιγιάλειο

Το καλό 5ελπτο των φιλοξενούμενων θορύβησε τον Παναιγιάλειο που επέστρεψε στη δράση. Είχε στο 61΄ γυριστό σουτ του Μακρή άουτ από πάσα του Σανδραβέλη, στο 68΄ φάουλ του Κοντοχρήστου μπλόκαρε ο Πίνης, στο 86΄ σουτ του Τρέσα λίγο έξω, όπως και του Βιλανάκη στο 89΄.

Σφραγίζει τη νίκη ο Βασίλτσης

Στο 90΄ ο Σταφάι καρδιοχτύπησε τον Παναιγιάλειο με την κεφαλιά του να περνά έξω και στα τελευταία λεπτά ο Παναιγιάλειος βρήκε χώρους, είχε το σουτ άουτ του Μακρή στο 93΄ και το γκολ 2-0 του Βασίλτση, που πήρε την μπάλα μετά το χέρι του Δριμούση (πλεονέκτημα) μπήκε στην περιοχή και πλάσαρε επιτυχώς.

Παναιγιάλειος: Παπαδόπουλος, Σανδραβέλης, Λουκάς (70΄ Τρέσα), Βήτος (85΄ Κοτσόκολος), Κυριακίδης, Μαυρόπουλος, Φωκαΐδης (85΄ Βιλανάκης), Κραγιόπουλος, Μακρής, Σκούτας (54΄ Βασίλτσης), Κοντοχρήστος.

Βύζας: Πίνης, Ζαχαράκης, Δριμούσης, Μουσκάι (85΄ Σταφάι), Ρεσούλι, Χατζημελετιάδης, Ρέππας (65΄ Καραγιάννης), Φουάσης, Χαϊκάλης, Γκολφινόπουλος (70΄ Ντερμίσι), Χατζάκος.


Διαβάστε περισσότερα:
· ·
Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr