background img
banner
banner

Νέα ενημερωτική ημερίδα από τον Μηχανισμό Στήριξης Επιχειρηματικότητας

ΣΤΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΤΟΥ 26ΟΥ FORUM ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ

Στην Πάτρα θα πραγματοποιηθεί η έκτη κατά σειρά ημερίδα ενημέρωσης με τίτλο: «Η Επιχειρηματικότητα στην Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας: Μηχανισμός Στήριξης επιχειρηματικότητας» στο πλαίσιο του 26ου Forum Ανάπτυξης, το Σάββατο 18 Νοεμβρίου και ώρα 18:00 στο ξενοδοχείο ΑΣΤΗΡ (Αγίου Ανδρέου 16). Αναλυτικά το πρόγραμμα της ημερίδας έχει ως εξής : 18:15-18:30 : Χαιρετισμοί. Νεκτάριος Φαρμάκης, Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας και Πρόεδρος ΔΣ ΠΤΑ-ΠΔΕ. Νικήτας Κωνσταντέλλος, ICAP Advisory, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος. Εκπρόσωποι Φορέων.

18:30-19:00 :«Αποτίμηση και Συμπεράσματα από την λειτουργία του Μηχανισμού Στήριξης Επιχειρηματικότητας της ΠΔΕ και ειδικότερα στην Π.Ε. Αχαΐας». Αναστασία Ζαχαράκη, ICAP Advisory, Director. Οριζόντιες και Εξατομικευμένες Υπηρεσίες. Παρατηρητήριο Επιχειρηματικότητας. 19:00-19:10 :«Εξ’ αποστάσεως ανοιχτή διαδικτυακή εκπαίδευση νέων και υφιστάμενων επιχειρηματιών». Δημήτριος Δρακούλης, TELESTO Ε.Π.Ε. 19:10-19:20 :«Π.Σ.Ε.Κ. και Σχέδιο Στρατηγικής για την Επιχειρηματικότητα». Σωτήριος Μιχαλόπουλος, Γραμματέας Περιφερειακού Συμβουλίου Έρευνας και Καινοτομίας (Π.Σ.Ε.Κ.) της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας. 19:20-19:30 : «Εθνικό Στρατηγικό Πλαίσιο για την Επιχειρηματικότητα και την Καινοτομία 2021-2027». Νίκος Θωμόπουλος, Προϊστάμενος Μονάδας Α’, ΕΥΔΕΠ-ΠΔΕ. 19:30-20:00: «Η υποστήριξη από τον ΜΣΕ». Εκπρόσωποι Ωφελούμενων Επιχειρήσεων. 20:00-20:30 : Σχόλια-Τοποθετήσεις-Συμπεράσματα. Τις εργασίες θα συντονίσει ο Προϊστάμενος Μονάδας Α’ ΠΤΑ-ΠΔΕ Ευστάθιος Παπαχριστόπουλος.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκέπτονται την ιστοσελίδα του ΜΣΕ (https://www.pde-mse.gr/) για να αντλήσουν πληροφορίες που αφορούν υπηρεσίες, μελέτες και εκδηλώσεις του Μηχανισμού Στήριξης Επιχειρηματικότητας της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας.


Κατηγορίες Άρθρου
ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Σχετικα αρθρα


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr