background img
banner
banner

Το τελευταίο “αντίο” στον Δημήτρη Αγουρίδη

Συγγενείς, φίλοι, παλαιοί συμπαίκτες και παράγοντες, συνάδελφοι από τον εμπορικό κόσμο καθώς και αντιπροσωπεία της διοίκησης και του ποδοσφαιρικού τμήματος του αγαπημένου του Παναιγιαλείου συνόδεψαν τον Δημήτρη Αγουρίδη στην τελευταία του κατοικία. Η εξόδιος Ακολουθία τελέστηκε στον Ι.Ν. Παμμεγίστων Ταξιαρχών του Αιγίου το απόγευμα της Δευτέρας 13 Νοεμβρίου.

Ο εκλιπών  υπήρξε από τις μεγαλύτερες μορφές στην ιστορία του Παναιγιαλείου τον οποίο υπηρέτησε για 14 ολόκληρα χρόνια, τα περισσότερα εκ των οποίων διατέλεσε αρχηγός της ομάδας. Ανάμεσα στα στεφάνια διακρίναμε του Συλλόγου Παλαιμάχων Παναιγιαλείου αλλά και του Γιώργου Ροδόπουλου, του προέδρου της “Μαύρης Θύελλας” στην ιστορική πορεία μέχρι τα ημιτελικά του κυπέλλου Ελλάδας το 1981 όπου ο Αγουρίδης αποτέλεσε βασικό στέλεχος και στυλοβάτη της άμυνας.

Ο Δημήτρης Αγουρίδης έπαιξε επαγγελματικά και στον Καναδά ενώ είχε αγωνιστεί και δύο χρόνια στην ομάδα της Κορίνθου (1978-80) την οποία βοήθησε τα μέγιστα στην άνοδό της στην Α΄ Εθνική (1979), πριν επιστρέψει στη «Μαύρη Θύελλα» αγωνιζόμενος μέχρι το 1982.


Κατηγορίες Άρθρου
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σχετικα αρθρα


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr