background img
banner
banner

Έντονη δράση από τον Χορευτικό Όμιλο Καμαρών

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΖΕΙ ΣΕΙΡΑ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΤΡΙΜΗΝΟ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΕΤΟΥΣ

Πλούσια είναι η πολιτισμική ατζέντα του Χορευτικού Ομίλου Καμαρών στο τέλος του 2023, με διενέργεια εκλογών, σεμιναριακά μαθήματα και προετοιμασία δράσεων για τη νέα χρονιά. Ήδη προγραμματίζονται η κοπή πίτας, μία θεματική εκδήλωση και ένα γλέντι παραδοσιακής μουσικής!

Εκλογές και ανάδειξη νέου Δ.Σ.

Την Κυριακή 26 Νοέμβρη, πραγματοποιήθηκαν εκλογές για την ανάδειξη νέου διοικητικού συμβουλίου και Ε.Ε. Στη Γενική Συνέλευση που πραγματοποιήθηκε, έγινε από το απερχόμενο Δ.Σ. διοικητικός και οικονομικός απολογισμός της πλούσιας δράσης του Χ.Ο.Κ. κατά την τελευταία διετία. Τα μέλη του συλλόγου είχαν την ευκαιρία να ανταλλάξουν απόψεις και να καταθέσουν προτάσεις που θα βοηθήσουν στην καλύτερη λειτουργία του Χ.Ο.Κ. Μετά τη διενέργεια των εκλογών συγκροτήθηκε σε σώμα το διοικητικό συμβούλιο με την παρακάτω σύνθεση: Πρόεδρος: Τζίφας Κωνσταντίνος, Αντιπρόεδρος: Μακαρώνας Σωτήρης, Γραμματέας: Σιακκή Μαρία, Ταμίας: Μαρκόπουλος Γιώργος, Υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων: Ρογκάλα Κατερίνα, Υπεύθυνη υλικού/Ιματιοθήκης: Χριστογιάννη Ελένη, Μέλος: Σακκάς Χρήστος. Για την Ε.Ε. πρόεδρος η Πασχάκη Αντωνία και μέλη η Μακαρώνα Αγγελική και η Κόκλα Γεωργία.

Σεμινάριο χορών Κρήτης

Ήδη, το νέο Δ.Σ. ξεκίνησε το έργο του με τη διοργάνωση σεμιναριακού μαθήματος που θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 8 Δεκέμβρη το βράδυ, στην αίθουσα «Απόλλων» στις Καμάρες, όπου γίνονται και τα μαθήματα χορού του συλλόγου. Το σεμινάριο θα αφορά σε χορούς τη Κρήτης και θα πραγματοποιηθεί από τη  δασκάλα χορού Ένωσης Κρητών Κορινθίας «Ο Ψηλορείτης» κ. Τουτουδάκη Φοίβη. Πρόκειται για ένα νέο κύκλο δραστηριοτήτων του Χ.Ο.Κ. και την έναρξη συνεργασιών με άλλους χορευτικούς συλλόγους από διάφορες περιοχές.

Προγραμματισμός δράσεων

Ο Χορευτικός Όμιλος Καμαρών έβγαλε ένα καλαίσθητο ημερολόγιο για το 2024 το οποίο διατίθεται από τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου.

Για το πρώτο τρίμηνο του 2024 προγραμματίζεται η κοπή πίτας, η οργάνωση μιας θεματικής παράστασης αλλά και η πραγματοποίηση ενός γλεντιού με τη συμμετοχή μιας από τις κορυφαίες ορχήστρες παραδοσιακής μουσικής.


Διαβάστε περισσότερα:
Κατηγορίες Άρθρου
ΤΟΠΙΚΑ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr